Kuvani

Faktoja

Pukeutumistyyli
Ihan tavallinen
Alkoholin käyttö
Isompi tilkka silloin tällöin
Lakanat
Perus
Silmien väri
Ruskea
Tupakointi
Ei koskaan
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten väri
Ruskea
Kulkuväline
Auto
Pituus
175-179cm

Piilotettu

31 v / Tampere


Oma kuvaus

Luonteeltani olen pohdiskeleva ja puhelias tyyppi. Pidän todella paljon eläimistä varsinkin kissoista, joita asuu kanssani kaksi kappaletta. Rakenteluprojektit saavat minut innostuahan, sillä käsillä tekeminen ja uuden luominen on mielestäni todella antoisaa ja palkitsevaa. Tykkään myös värikkäistä asioista, vaikka itse pukeudunkin useimmiten tumiin vaatteisiin.

Vapaa-ajalla tykkään lähteä kavereiden kanssa luontoon vaikka veneilemään. Veneily ja kalastus onkin yksi parhaista tavoista viettää lauantaipäivä poissa kaupungin hälinästä ja kiireistä. Pidän myös matkustamisesta ja uusiin paikkoihin tutustumisesta. Tulevaisuudessa haaveenani olisikin päästä Eurooppaan road tripille. Haluaisin nähdä pieniä kyliä Alpeilla ja syrjäisiä seutuja itä-Euroopassa.

Suosikki hamoin on ollut jo nuoruudesta lähtien Muumien Mörkö. Lempi sarjoihini kuuluu muu muassa Rick and Morty. Sarjassa esiintyvä kieroutunut huumori on erityisesti mieleeni ja se saa minut aina hyvälle tuulelle.

Jos kiinnostuit otahan rohkeasti yhteyttä, pyydä vaikka kahville tai kävelylle. Vastaan mielelläni kaikenlaisiin yhteydenottoihin :P


Olen kiinnostunut


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »