Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


Marsuilija

Mikä on erikoisin ilmiö/asia, jonka olet itse kokenut?

Pitänyt tehdä tämä gallup jo hetken aikaa, mutta tosiaan unohtunut aina.
Tossa noin viikko sitten kävin keskiyön jälkeen kuvaamassa kuuta taas, kun ihan yhtäkkiä sellainen iso yhtenäinen tulipunainen pilvi tuli talon/puiden takaa.
Se pilvi pysyi ihan samanvärisenä koko ajan, tuuli myös, kuten muut pilvet eteenpäin ja näytti siis aivan siltä, kuin se pilvi vaan olisi ollut sen värinen tai, että sen sisällä olisi ollut jotain energiavarausta tms.

Tilanne oli aika hämmentävä, koska en ole itse koskaan moista nähnyt, oli syy tolle sitten, mikä tahansa vaan. Luokkakaveri on kysynyt Ursan jäsenenä Ursalta asiasta, mutta en vielä ainakaan ole saanut mitään vastausta.

Sain sellaisen kommentin eräältä, että kyseessä varmaan drone, mutta itse en vaan jotenkin usko sitä. Ei se pilvi vilkkunut, eikä sen väritys muuttunut missään vaiheessa, vaan se oli koko ajan samanalainen sen pilven liikkuessa. En usko, että drone voisi pysyä niin tasaisesti samalla kohdalla liikkumattakaan ja mun kaikki näkemät dronet taas vilkkuvat.

Kuitenkin, ehkä hienoin ja erikoisin asia, jonka olen koskaan nähnyt. Jos on jotain tietoa tai oikeita arvauksia, mikä ilmiö tai asia voisi olla kyseessä, saa kertoa.

http://www.instagram.c...

http://www.instagram.c...

Ja siis kyseessä oli yksi iso muista erillinen pilvi, vaikka myös ympärillä oli taivaalla tosi ohutta pilvpeitettä.
Kuva myös antaa pilvestä hieman vääristyneen kuvan pilven koon ja korkeuden puolesta. Pilvi näytti silmällä paljon isommalta ja matalemmalla olevalta.

Tätä gallupia ei ole asetettu aktiiviseksi ja et ole vielä vastannut siihen. Ei-aktiivisiin gallupeihin ei voi vastata.

Tuloksiin pääset tutustumaan äänestettyäsi.