LoveTiger

Tiedot

Kotikunta:
Rauma
Messenger:
kik: Hemulix3 sc/ig: hemulix3
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
3 tuntia sitten
Uusin blogi:
Vai että oikee flexaa

 

Muita kuvia

Suosikit ja klubit (3)

Musiikki

Elämänkatsomus

Rakkaus

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

9,1
  Bongauksia 12 kpl

Heipparallaa sinulle, joka päädyit profiiliini!

Olen Heidi ja olen todella huono kirjoittamaan itsestäni esittely tekstiä.

Olen valmistunut elintarvikealata. Olen iloinen, positiivinen ja eläinrakas. Enkä voisi elää ilman musiikkia. Olen jonkin sortin jauhopeukalo joten leipominen on mun juttu. Pidän kahvista, joten olen jossain määrin kofeiiniriippuvainen. Vaikka pidän uusiin ihmisiin tutustumisesta, olen kaikesta huolimatta todella huono keksimään puheenaiheita ja alussa hyvin ujo. Kun minuun on saanut rauhassa tutustua ja juttu on alkanut oikeasti luistaa niin sitten aiheet eivät todellakaan lopu kesken.

Harrastan koiranäyttelyissä ja mätsäreissä pyörimistä. Olen myös käsistäni kätevä, joten välillä ajanvietteenä voin tehdä koruja, kutoa vaikka lapasia, nikkaroida tai muuta käsitöitä. Palapelit koukuttavat minut helposti. Olen myös hyvin persoonallinen enkä anna sen jäädä keneltäkään yleensä huomaamatta. Olen jyrkkä mielipiteistäni ja annan harvemmin kenellekkään periksi. Jos olen asian päättänyt niin en siitä lipsu, mutta voin tosin kysyä toisen mielipidettä mutta teen asiat kuitenkin oman pääni mukaan.
Huonona puolena nään itsessäni periksiantamattomuuteni osissa asioissa, turhan alku ujostelun keskusteluiden alussa ja myös että voin pitää todella turhia asioita maailman kiinnostavampina.

Itselläni on koira ja kissa.

Jos haluat tutustua tai muuten vain jutella niin viestiä voi rohkeasti heittää.

IG/SC : hemulix3

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »