Marsuilija

Tiedot

Nimi:
Mariel Tammilehto
Kotikunta:
Helsinki
Kotisivu:
instagram.com/marieltammilehto
Nähty viimeksi:
4 tuntia sitten
Uusin blogi:
Muistakaa pelastaa tippuneet tervapääskyn poikaset!

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

8,2

Miehet, miksi olette niin yksinkertaisia ja vajaaälyisiä, kun kuvittelette teillä olevan oikeus laittaa netin kautta naisille seksuaalista häirintää yhtään sen hyväksytymmin kuin muuallakaan?

Suosittelen sinua, joka olet juuri nyt kirjoittamassa tai miettimässä sellaisen kommentin kirjoittamista, mitä et kehtaisi sanoa omalle äidillesi tai tuolla kaupungilla kenellekään, että nyt ystävällisesti lopetat sen kirjoittamisen, poistut minun profiilistani, menet asetuksiin ja poistat sieltä koko Kuvake-tunnuksesi, jonka jälkeen sammutat rauhallisesti tietokoneesi, vedät johdot pois seinästä ja heität sen tietokoneesi ikkunasta alas. Mikäli et tiedä, mikä ikkuna on, niin järvikin käy oikein hyvin tietokoneesi upotukseen.

Sen tehtyäsi, käy ostamassa halvin mahdollinen teltta, koska olet todennäköisesti käyttänyt kaikki rahasi huoriin, ja mene niin syvälle metsään kuin pääset, pystytä teltta ja pysy siellä seuraavat 50 vuotta, vähintään.

 

Jos et vielä ymmärtänyt pointtiani, niin älä missään tapauksessa laita minulle oksettavia kommenttejasi, joista sinä ainoana laukeat pöksyihisi, äläkä kiitos muutenkaan mielellään laita minulle mitään kommenttia. Jos haluat keskustella, tervetuloa gallupalueelle tekemään gallupeja ja keskustelemaan eri asioista, muuten en lähtökohtaisesti vastaa kenellekään.

Jos sinä ja sinun puolikas aivosolusi ei vieläkään tajunnut, mitä tarkoitan, niin tässä esimerkkejä siitä, mitä sinun ei ainakaan kannata kirjoittaa minulle tai kenellekään toisellekaan naiselle, ellet halua, että teen seksuaalisesta ahdistelustasi rikosilmoituksen.

 


Teddye kuiskasi;                                                     
työväli :D
                                                                                                    Jake123 kuiskasi 10 vk
                                                          Miksköhän sun kans ois kiva vaihella nakukuvia =D

hesberi kuiskasi;

Ooks imeny ikin isoo kullii?;)

 

Vibe87 kuiskasi;

Ihana ;) sulle antas mielellään paljo ;)

 

 

Hemmy kuiskasi;

Grauh mikä herkku oot <3 Kyl kelpaisit ;)

 

 

hesberi kuiskasi;
Onks noi bj huulet?:)


 

 Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »