pikku.myy

Tiedot

Nimi:
Miranda
Kotikunta:
Ylöjärvi
Messenger:
Söin karkin himooni..
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
273 viikkoa sitten
Uusin blogi:
onneks ne parturit ainakin melkein osaa asiansa..

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10
  Bongauksia 2 kpl

         WANTED

Miranda, paremmalta nimeltään 'Mirri' on paennut mielisairaalasta ja nyt levittää vaarallista tautia maailmalle jota kutsutaan iloksi ja tunnistaa kun uhri hymyilee.Olemme tutkineet Mirandaa laboratoriossa jo jonkin aikaa, ja olemme havainneet hänen olevan turhan pirteä ilopilleri, joka hymyilee ilman mitään lääkkeitä. Tämä saattaa muuttaa maailman surumieli politiikan kokonaan, joten olemme pitäneet hänet eristyksissä tähän päivään asti. Nyt kumminkin hän on karannut ja hymyilee kaduilla ventovieraille ihmisille, joka saattaa aiheuttaa hymyn uhrin kasvoille.

Tunnistat Mirandan näistä tuntomerkeistä:

-Vahvat silmämeikit

-Erottuva hiustyyli

-Hyvin erottuva katutyyli

-Iloisesta elämänasenteesta

-Hän on jatkuvasti halailemassa ihmisiä

-Jos olet yksin hän voi tulla puhumaan sinulle

-Kuulet hänen naurun korttelin päähän

-Hän jammailee musiikin tahdissa kadulla ja bussipysäkillä

-Hän ajelee Honda rebelillä ympäriinsä

-Hän on jatkuvasti kirjakaupoissa

-Hän shoppailee

-Hänen vaatteensa ovat värikkäät

Jos olet tehnyt havainnon kyseisestä tytöstä ota yhteys tähän numeroon : 040 6969696Ja viranomaiset hoitavat homman puolestasi.

Jos et kumminkaan et saa heihin yhteyttä niin pidä tätä yksilöä silmällä, mutta vältä seuraavia asioita:-Älä vittuile hänelle suoraan muuten kuin huumorilla

-Älä hauku häntä huoraksi

-Älä IKINÄ pilkkaa hänen ystäviään hänen kuullensa, tai edes jos olet vähääkään epäilevä, että nämä sanat saattaisivat kulkeutua hänen korviinsa

-Älä tupakoi suoraan hänen nenänsä edessä, hän ei voi sietää tupakan savua, tai jos hänelle tarjotaan tupakkaa.

-Älä ikinä koske häneen humalassa, tai edes kokeile puhua hänelle kun olet humalassa.Edellä mainitut asiat saattavat johtaa tappeluun.

Erillinen varoitus: TÄMÄ NARTTU PUREE!!

Muuten Mirandasta olemme kyllä huomanneet tutkimusten aikana, että Miranda on hyvin avoin ja herttainen tyttö.(kaikille muille paitsi teinihuorille ja runkkareille)

Hän rakastaa: Haleja, piirtämistä, kirjottamista, laulamista, tanssimista, musiikin kuuntelua, leipomista ja leipomusten syömistä, ratsastamista, hauskan pitoa, piirrettyjä, sadetta ja suurta perhettään (mihin luetaan myös ystävät)

Seuraavaksi hänen mottojaan:"Ystävääni en heitä koskaan nurkkaan vaan autan hänet ylös.Koskaan en häntä hylkää vaan pidän sylissäni. Jos olet ystäväni, olet sinä kaiken arvoinen.Jos olet viholliseni, et ole minkään arvoinen niin miksi välittäisin? Anna syy miksi välitän niin autan sinut ylös maasta"

"HAKUNA MATATA BABY!!"

"Hali päivässä piristää"

Family is the best <3

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »