sparklysoda

Tiedot

Syntymäpäivä:
09.09.1996 (25v)
Kotikunta:
Espoo
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
1 viikko sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

9,5

Pastellihiuksinen nörttityty. Olen persoonaltani esteettinen, harrastan katumuotia ja näen ystäviä kaikenlaisten pienten juhlien merkeissä. Olen aika outo persoona ja mikäli olen tarpeeksi läheinen niin oon aina kertomassa jotain tyhmiä vitsejä. Mulla alkaa aika harvan kanssa mitään järkevää keskustelua joten todennäköisesti en ole kovin monen mieleen. Mulle tärkeitä asioita on naisten ja vähemmistöjen oikeudet, lisäksi tykkään kasvisruuasta.

Suurimman osan mun vapaa-ajastani tietokoneella, pelaillen, piirellen, katsellen YouTube videoita tai etsiessä uutta animea. En omista lemmikkejä, mutta hoidan mielellään muitten omia. Harrastan myös cosplayta ja käyn coneissa aktiivisesti. 

 

Olen luonteeltani rehellinen ja sanon kaunistelematta oman mielipiteeni. En erityisemmin arvosta limaisia aloituksia tai iskuyriyksiä enkä etsi seksiseuraa. Eli mikäli laitat jotain mautonta kommenttia niin odota saavasi siitä myös palautetta. Ignorea napsahtaa myös jos tieten tahtoen laitat creepy setämies-kommentteja. Jos sulla on kova tarve kirjottaa jotain rasistista, ahdasmielistä, halventavaa tai seksististä niin voit suorilta etsiä parempaa seuraa itsellesi.


En tällä hetkellä etsi mitenkään aktiivisesti kumppania, mutta annan yllätyksien tulla elämään mikäli juttu alkaa heti luistaa. Olen aika itsenäinen, kaipaan omaa rauhaa joten toivon että sulla olisi myös oma elämä, omat harrastukset ja kaverit. Eniten nautin syvällisestä keskusteluista, vaikka psykologiasta, historiasta tai vaikka vaan jostain turhasta tv-sarjasta. Suurimmat toiveeni tulevaisuudelle olisikin löytää leppoinen nörtti vierelle ja adoptoida kissan tai pari. Plussaa jos anime ja pelit on mieleisiä.

 

Älkääkä kysykö snäppiä, en omista sitä. 

Tulen todennäköisesti tätä vielä muokkaamaan koska esittelyt on aina niin vaikeita tiivistää. 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »