sparklysoda

Tiedot

Syntymäpäivä:
09.09.1996 (24v)
Kotikunta:
Espoo
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
4 tuntia sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

8,8
  Bongauksia 1 kpl

Pastellihiuksinen nörttityty. Olen persoonaltani esteettinen, harrastan katumuotia ja näen ystäviä kaikenlaisten pienten juhlien merkeissä. Olen aika outo persoona ja mikäli olen tarpeeksi läheinen niin oon aina kertomassa jotain tyhmiä vitsejä. Mulla alkaa aika harvan kanssa mitään järkevää keskustelua joten todennäköisesti ole kovin monen mieleen.

Olen luonteeltani rehellinen ja sanon kaunistelematta oman mielipiteeni. En erityisemmin arvosta limaisia aloituksia tai iskuyriyksiä enkä etsi seksiseuraa. Eli mikäli laitat jotain mautonta kommenttia niin odota saavasi siitä myös palautetta. 

Suurimman osan mun vapaa-ajastani tietokoneella, pelaillen, piirellen, katsellen YouTube videoita tai etsiessä uutta animea. En omista lemmikkejä, mutta hoidan mielellään muitten omia. Harrastan myös cosplayta ja käyn coneissa aktiivisesti. 

En tällä hetkellä etsi mitenkään aktiivisesti kumppania, mutta annan yllätyksien tulla elämään mikäli juttu alkaa heti luistaa. Olen aika itsenäinen, kaipaan omaa rauhaa joten toivon että sulla olisi myös oma elämä, omat harrastukset ja kaverit. Eniten nautin syvällisestä keskusteluista, vaikka psykologiasta, historiasta tai vaikka vaan jostain turhasta tv-sarjasta. Suurimmat toiveeni tulevaisuudelle olisikin löytää leppoinen nörtti vierelle ja adoptoida kissan tai pari.  

Tulen todennäköisesti tätä vielä muokkaamaan koska esittelyt on aina niin vaikeita tiivistää. 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »