sparklysoda

Tiedot

Syntymäpäivä:
09.09.1996 (25v)
Kotikunta:
Espoo
Parisuhde:
En ole varma
Nähty viimeksi:
2 päivää sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

7

Biker80: Moi kaunotar! Saisinks mä tulla riisumaan ja pukemaan sua kun nukkea? Oot ihan huikean kaunis.

Ensimmäiseksi, mulla on täällä nollatoleranssi seksuaaliseen ahdisteluun ja voin tehdä tarvittaessa rikosilmoituksen poliisille. Aion myös julkaista pahimpia komemmetteja mun kuvissa aivan vain sen takia, että ihmiset ottavat vastuuta omista sanoistaan netissä. Haluan vain ainoastaan että ihmiset kunnioittaa ja kohtelevat toisiaan hyvin, ei mulla muuta! 

 

~  Esittely  ~ 

Pastellihiuksinen nörttityty. Olen persoonaltani esteettinen, harrastan katumuotia ja näen ystäviä kaikenlaisten pienten juhlien merkeissä. Olen aika outo persoona ja mikäli olen tarpeeksi läheinen niin oon aina kertomassa jotain tyhmiä vitsejä. Mulla alkaa aika harvan kanssa mitään järkevää keskustelua joten todennäköisesti en ole kovin monen mieleen. Mulle tärkeitä asioita on naisten ja vähemmistöjen oikeudet, lisäksi tykkään kasvisruuasta.

Suurimman osan mun vapaa-ajastani tietokoneella, pelaillen, piirellen, katsellen YouTube videoita tai etsiessä uutta animea. En omista lemmikkejä, mutta hoidan mielellään muitten omia. Harrastan myös cosplayta ja käyn coneissa aktiivisesti. 


Olen luonteeltani rehellinen ja sanon kaunistelematta oman mielipiteeni. En erityisemmin arvosta limaisia aloituksia tai iskuyriyksiä enkä etsi seksiseuraa. Eli mikäli laitat jotain mautonta kommenttia niin odota saavasi siitä myös palautetta. Ignorea napsahtaa myös jos tieten tahtoen laitat creepy setämies-kommentteja.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »