Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


sparklysoda

Tiedot

Syntymäpäivä:
09.09.1996 (23v)
Kotikunta:
Espoo
Kotisivu:
ig: @sparklysodaa
Parisuhde:
Seurustelee
Nähty viimeksi:
9 tuntia sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

9,6
  Bongauksia 2 kpl

flower gurll

Täällä kirjoittelee pastellihiuksinen 163 cm pitkä ja 23-vuotias nuori nainen Espoosta. Harrastan j-fashion/lolitaa/Harajuku katumuotia. Tykkää pukeutua hyvin pastellisesti ja söpösti, mikä näkyy myös paljon mun kodissani. Jos on mahdollista hankkia mikä tahansa asian pinkkinä, mä todennäköisesti oon jo ostanut sen. Olen myös aktiivinen conikävijä!

Lempimusiikista lyhyesti, kuuntelen yllätys yllätys j-poppia, mm. Reol ja Kyaru Pamyu Pamyuta. Uusin suosikkigenre on tällä hetkellä synthwave mitä tulee kuunneltua miltei joka päivä. Oon muuten hyvin lahjaton musiikillisesti, eli multa ei välttämättä kannata kysyä apua soittimissa :'d

Olen ammatiltani vaatetusalan artesaani mikä näkyy ompelu- ja cosplay harrastuksesta. Harrastan niiden lisäksi myös piirtämistä digitaalisesti ja ihan tavallisesti. Seuraan myös animea ja suurkulutan Youtubea. Taikatyttösarjat inspiroi mua paljon. Arvostan suuresti jos tykkäät olla nörtti ja pidät videopeleistä.Videopelimaku on sellaista open world/rpg/fps. Tykkään pelata itsekseni. Matsipelit ei oo mua varten, inhoon pelata tuntemattomien kanssa. :')

En omista snäppiä kun sitä ollaan kyselty ja whatsappia en jaa, kuin vain ihmisille joihin luotan. Instagram on mun eniten käytetty sosiaalinen media, sieltä näkee mun jokapäiväisiä touhotuksia.

Note: Se etten ole 100% samaa mieltä sun kanssa jostain asiasta(koska täällä ihmisillä näyttää olevan hyvin kärkkäitä mielipiteitä), tai kiinnosta välttämättä kuulla limaisia kehuja tai antaa puhelinnumeroani täällä ei oo henkilökohtainen loukkaus ketään kohtaan eikä näin ollen pitäis olla syy alkaa haukkumaan/uhkaamaan mua. Jos päätät olla mukava, niin erittäin hyvä. Jos päätät siitä huolimatta alkaa lähetellä ahdistelevia viestejä niin annan niistä myös kritiikkiä tai sit luikautan sut ignoreen.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »