[Wiulu]]

ULOSTE, ko paska on kielletty

Roses are dead,
Sniffing som glue,
I'm fucked up,
and so are you ^^

Luovuus pukkaa pintaan aamulla.. lääkkeistä on siis hyötyäkin, jos ne ei oo omia :D

Pieni nokipoika vaaan,
meren pohjaan vajoaaaa,
väriänsä häpeäää,
siksi henkensä riistää...... =P

1 kommentti   Sunnuntai 15. helmikuuta 2009 12:17

yksin voi olla vain kuollut tai jumala

jumalaahan ei ole, joten kuolleet ovat yksin yksin. vääränlaisia mehiläisiä- vääränlaista hunajaa, eiköä sitä silloin kannata ilmapallolla hakea puusta.. ajattelen, olen siis olemassa. Kuka ajattelee ja miksi?? Minä, kaiken sen mitä tämä ruumis pitää sisällään ja kaikki sen jatkeet yhtenä kokonaisuutena ajattelevat, eli minä. Miksi? Koska olen olemassa, pohdin myös sitä että olenko, ja jos olen, niin miksi olen? Jos en ole, niin mikä olen? Tietoa voidaan saavuttaa empiirisesti, mutta ilman rationalisointia, ei empiirisestä kokemuksesta ole hyötyä, ellei ensin todisteta, että kokemamme on totta. Todeksi todentaminen taas todistaa, että on totuutta, eikä vain erilaisia mahdollisuuksia, mikä kaventaa meidän vapauttamme ja laaja-alaisia tutkimuksiamme, jos niin voi sanoa. Muuttamalla yhtä peruskäsitystä missä tahansa elämän alueessa, voidaan näyttää toteen yhteiskunnan haureus, sillä kaikki perustuu sovittuihin sääntöihin. 1+1=-5684, jos sovitaan niin. Kaikki, mitä tunnemme, on muutettavissa, jolloin mikään ei ole varmaa tahi totta. Tiede ei itseasiassa edisty, se vain tekee uusia asioita, joita ei ole ennen tehty, tai vaikka olisikin, ne on unohdettu, tiede muokkaa totuutta, jonka me tunnemme, muuttaa sääntöjä ja näin saa sen näyttämään edistykseltä käyttäen apunaan sen hetkisen "varman" tiedon ja taidon välineitä, jotka myöskin ovat syntyneet käsitysten muuttuessa totuudenmukaisemmiksi. Jos jokin korkeampi totuus, jota me yritämme aina saavuttaa on olemassa, kuinka kaukana olemme siitä?? Erittäin, sillä sitähän emme voi koskaan tietää, niin kauan kuin tietomme ja ymmärryksemme on rajallinen, emme voi tietää, koska saavutamme teh ultimate totuuden, joten emme voi edes tavoittaa sitä. Kun emme tiedä, ,mikä se on, niin vaikka saavuttaisimme sen, etsisimme silti jotain korkeampoaa tiertoa totuudesta, emmehänm ole huomanneet sitä jo saavutetuksi.
Ja miten me muka voisimmekaan, syömmehän joka päivä kuolleita. Niin lihaa kuin kasveja, yhtä kaikki ne eivät enään elä tai sätki pöydässä, ne revitään riekaleiksi, riistetään niiltä elämä julmasti ja sen jälkeen säälimättä hyväksikäytetään kuluttavan ihmisen hyväksi, eli siis syöminen on ihan kivaa..veget tuhoo maapallon, ko otsonikerros heikkenee..ja ne syö pupujen ruoat, nekin kuolee..
feat: TYLSYYDEN EXHIBIONISTINEN MULTIHUIPENTUMAN KLIIMAKSI

2 kommenttia   Torstai 15. tammikuuta 2009 11:09

leffa

tv, nella, supikoira, raketit.. hyväksikäyttöä.. viihdykettä elämään :P:D:S "vittu hanki toinen muija, ei se sulle anna tussua"
"pussy!!Ei vittu tää poraa muijan takia!"
"yhtä asiaa mä en ikinä kadu, toinen on sinappi"
"No ottaisikko sä muka nallekarkin??"
"kato mun hienoo blogia!" -" hehehehehe mitä vittua, älä ny laita tota tonne""
"nalle...IIIIK!! KARHU!! auuu!!"
"vittu näkee harhoja tussusta, ei oo ikinä saanu tussua.. älä mene leirille.."
"*NAURUA*"
"mikä vitun leiri toi on , se ikävöi ku se ei voi ku sormettaa ja toinen on paksuna.. ooh kom hier and teik mai poi!! mitä helvettiä"
"se on sen pesä, se on siellä..kato kolo, vähä niinko kivi tai silleen.. kuuntelikko yhtään.. SE SAA TUHEROO SILTÄ!!!"
"se on joku 10vee.. ei sillä ees lennä- i lav juu, i dyy"
"sano suoraan, et haluut sänkyyn!!"

"HÄHÄHJÄHÄÖHÄ( pedo nauru) mikä ettei KÖH! KÖH!"

1 kommentti   Lauantai 03. tammikuuta 2009 09:17

haist

mä ein pyttipannu ku oli nälkä ja nää söi sen pois?? Langetan saatanallisen kirouksen mun ruoan päälle??

1 kommentti   Torstai 26. kesäkuuta 2008 16:16

Kahvipäivällinentaijotainkuolikirkasta

Marika: No joo, se käski mulle että koskettele mua sieltä!!
Iso M: Enkö mä ole sulle jo monta kertaa sanonu, ettei niihin viesteihin tarvi aina vastata!!
Marika:niin mutku muuten se laittaa lisää viestejä eikä lopeta
Iso M: no odota, että sen saldo loppuu!! Mene sinäkin siitä nyt sinne tupakille, kun olet kumminkin menossa vaikkei se sun tupakkaseuralainen olekkaan paikalla.
- Mikä risoo??
Iso M: Ei minua mikään riso, sinä vain käyttäydyt niin huonosti..Eikö omatuntosi sano mitään kun käyt salassa tupakilla muttet saa seuraamuksia??
- Ei se mitään sano, ku se on niin korruptoitunut..Mä juon nyt kahvia, mee pois.

1 kommentti   Torstai 19. kesäkuuta 2008 17:24