--riina---

=)

18 syytä harrastaa seksiä

1. Miehen sydän
Belfastissa sijaitsevan Queensin yliopiston mukaan miehillä, jotka harrastavat seksiä kolme kertaa viikossa tai useammin, on jopa puolet pienempi sydänkohtausriski.

Saman tutkimuksen mukaan säännöllisesti vällyjen välissä viihtyvillä on myös suurempi todennäköisyys selvitä sydänkohtauksesta!

2. Painonpudotus
30 minuuttia pedissä polttaa 200 kaloria. Hauskempaa kuin kuntopyöräily!

3. Uni
Saa parempaa... Unta! Lakanoissa pyöriskely ennen uneen vaipumista vapauttaa endorfiineja, jotka auttavat saamaan unta.

4. Seksiä, ei flunssaa
Wilkein yliopiston tutkijat Pennsylvaniassa havaitsivat, että seksi kerran tai kaksi viikossa parantaa immunnijärjestelmää 30 prosenttia. Hyvästi syysflunssa!

5. Hammashuolto
Siemenneste sisältää sinkkiä, kalsiumia ja muita mineraaleja, jotka estävänt hammasmätää. Mitä sitten, että määrät ovat mikroskooppisia.. Tajusitte kyllä idean!

6. "Ne" lihakset
Ei enää jatkuvia vessataukoja tv-sarjan aikana! Puuhailu pedissä kiinteyttää lantiopohjan lihaksia, jotka puolestaan tukevat kohtua, rakkoa ja suolta. Pidätyskyky paranee!

7. Vähemmän tuskaa
Orgasmin jälkeen kehosi suorastaan uiskentelee oksitosiinissa. Kuulostaa tieteelliseltä, mutta piikki oksitosiinin tuotannossa vapauttaa endorfiineja, jotka lievittävät niveltulehduksen ja kuukautisten aiheuttamia kipuja. Halleluja!

8. Säännöllisyyttä
Umpieritysopin tutkijat (hui, mikä sanahirviö) Kolumbian ja Sranfordin yliopistoista havaitsivat, että ainakin kerran viikossa makuuhuoneessa hurjastelevilla naisilla on säännöllisempi kuukautiskierto kuin niillä, jotka ilottelevat pedissä aniharvoin.

9. Rentous
Ärtyisyys on pian historiaa!
"Tuntoaistin stimulointi rauhoittaa hermoja", kuvailee Evelyn Resh, kätilö ja Canyon Ranch -kylpylän terveyspalveluiden johtaja.
Kosketelkaa siis toisianne; se kannattaa!

10. Tee sitä nyt, saat sitä myöhemminkin
Käytä sitä tai menetät sen! Jos erotiikka maistuu nyt, pysyy se todennäköisesti osana elämääsi myöhemminkin.
"Mitä enemmän seksiä harrastaa, sitä todennäköisemmin testostronin tuotanto jatkuu. Testosteroni on yksi hormoneista, joka vastaa seksuaalisesta halukuudesta", Michele Weiner Davis, avioliittoterapeutti ja kirjailija toteaa.

11. Stressit pois
Ärsyttää? Voisit räjähtää? Pää punaisena huutamisen sijaan ääntele sängyssä! Seksi laukaisee jännitystä.

12. Unohda itsesi ja villiinny
Omassa turvallisessa pedissä voi ilmaista pelottaviakin tunteita. Ole aggressiivinen ja dominoi!

13. Itsetuntoa
Tunne voimasi.
"Kun asiat sujuvat sängyssä ja tyydytät kumppanisi, tunnet itsesi varmemmaksi ja voimakkaammaksi myös muilla elämän osa-alueilla", havainnollistaa Sandor Gardos, filosofian tohtori, seksiterapeutti ja MyPleasure.com -sivuston perustaja.

14. Syöpää estämässä
Auta ukkoasi! The Journal of the American Medical Associationin mukaan enemmän ejakulaatiota on parempi: se kun estää eturauhassyövän syntyä.

15. Onnellisuus
Seksi tekee onnellisemmaksi kuin raha - ainakin, jos uskomme the National Bureau of Economic Researchin uusinta tutkimusta.
Säännöllistä makuuhuonemeininkiä sisältävä avioliitto teki tutkimuksen mukaan yhtä onnelliseksi kuin ylimääräinen $100,000 vuositulo!

16. Ikääntymiselle stoppi
Skippaa Botoxit! Neurofysiologi ja lääketieteen tohtori David Weeks toteaa uudessa kirjassaan aktiivisen seksielämän hidastavan ikääntymistä. Tunne siis itsesi nuoreksi sänkykamarissa!

17.Vauvoja!
Vauva ei tahdo syntyä? Synnytyksen voi laukaista sillä, mikä sen aloittikin!
"Siemenneste sisältää prostaglandiineja. Kun ne ovat tekemisissä kohdunkaulan kanssa, se laajenee, ja synnytys voi käynnistyä", Evelyn Resh sanoo.

Viimeinen ja ehkä kaikista tärkein:

18. Koska se on kivaa!
Seksi on hauskaa ja nautinnollista. Parisuhteessa se lähentää puolisoita toisiaan, luo lämpöä ja syventää rakkautta.

Kommentoi   Tiistai 29. syyskuuta 2009 17:32

vastaas ;)

Mitä näistä haluaisit tehdä minulle?
1.suudella
2.halata
3.raiskata
4.tavata
5.kätellä
6.jutella
7.antaa kielari
8.mennä pikapanolle
9.harrastaa suuseksiä
10.nauraa kanssasi
11.olla hyvä ystävä
12.haistattaa vitut
13.kysyä alatko seukkaan
14.mennä treffeille
15.sanoa ``rakastan sinua``

4 kommenttia   Tiistai 05. toukokuuta 2009 18:17

ja pakko vastata ;)

poikaystävähakemus
- Sinä
1. Nimi?
2. Käytätkö päihteitä? Mitä?(alkoholi, tupakka, nuuska.. ym.)
3. Millainen on unelmiesi tyttöystävä?
4. Mitkä asiat ovat elämässä tärkeitä sinulle?
5. Kerro muutamalla sanalla luonteestasi?
- Minä
6. Miksi haluaisit tutustua juuri minuun?
7. Kuvaile minua muutamalla sanalla?
8. Mikä on mielestäsi paras asia ulkonäössäni?
- Yleistä
9. Miten piristäisit minua?
10. Esittelisitkö minut ystävillesi ja perheellesi?
11. Pidätkö yleisillä pakoilla söpöilystä?(eli haluatko olla ns. julkisesti yhdessä vai "ollaan vain kavereita"-suhteessa)
12. Minun lähtiessä lenkille, tulisitko mukaan vai lähtisitkö kotiin?
13. Olisinko ainut nainen elämässäsi?
14. Haittaisiko sinua saada söpöjä tekstiviestejä muutaman kerran päivässä? vastaisitko niihin?

1 kommentti   Sunnuntai 12. huhtikuuta 2009 20:40

huhuhuhuhuu

Jos näkisimme, mihin katsoisit minua:
a) silmiin
b) tisseihin
c) vatsaan
d) kasvoihin
e) perseeseen

Mitä tekisimme:
a) juttelisimme
b) halaisimme
c) suutelisimme
d) kävelisimme

Missä olisimme:
a) teillä
b) meillä
c) kaupungissa
d) syömässä jossain
e) elokuvissa

Kauanko viettäisit kanssani aikaa:
a) kauan
b) ehkä leffan ajan...
c) kuolemaan asti
d) yön, uuh...
e) Ikuisuuden

3 kommenttia   Torstai 05. helmikuuta 2009 15:12

:))

1. Kun tyttö on surullinen, pojan on piristettävä tyttöä. Loistava keino siihen on sanoa tytölle, kuinka paljon tykkäät hänestä ja kehut häntä kauniiksi tai söpöksi.

2. Jos huomaat tytön olevan "huolimattoman" näköinen. Esimerkiksi meikitön ja tukka sekaisin MUISTA kertoa hänelle, että hän on maailman kaunein tyttö, vaikka mitä olisi käynyt.

3. EI SAA UNOHTAA KOSKAAN, toivottaa tytölle hyvää joulua, synttäriä, nimipäivää tai uuttavuotta. Ps. Muistatan antaa tytölle jokin ihana lahja joulusin ja syntymäpäivisin. Suudelmakin olisi tietysti kiva. Silloin tyttö tietää, että välität hänestä tosissasi.

4. Kuten olette huomanneet, me tytöt emme pidä pojista, jotka eivät uskalla pyytää meitä ulos. Eikä me tytöt voida joka kerta pyytää teitä. Se alentaa jopa meidän itsetuntoa. Joten pojat olkaa rohkeita.

5. Kun tytön kanssa on ollut ulkona, muistathan tulla seuraavana päivänä kertomaan hänelle, kuinka ihanaa sinulla oli ollut, vaikka sinulle ei olisi välttämättä ollut mitenkään erikoisen kivaa. Saat sillä tytölle hyvän mielen.

6. Me tytöt edelleen rakastamme, kun poika tuo suklaata ja kukkia. Sitä emme voi vastustaa! Se todella toimii!

7. Me tytöt rakastamme pokia, jotka silittelevät hiuksiamme ja poskiamme ja tietenkin halailevat meitä. Sitä paitsi me tytöt rakastamme hymyileviä poikia.

8. Silloin kun kotonasi ei ole ketään muita kotona, kuin sinä itse vain ja vietät yösikin yksin. Sinulle juolahtaa mieleen kaksi ajatusta. Toinen niistä ajatuksista on se, että kutsuisit jätkät teille ja viettäisitte perus jätkä illan, ja toinen ajatus on se, että pyytäisit sen ihanan tytön teille yöksi. OIKEA VASTAUS ON SE, ETTÄ PYYDÄ SE IHANA TYTTÖ TEILLE YÖKSI !

9. Kun tiedät tunteesi, johonkin tyttöön. KERRO se hänelle nopeasti, sillä emme me tytöt jaksa odottaa mitään sataa vuotta, joten toimi nopeasti.

10. Tämä tehoaa varmasti...pyydät tytön luoksesi syömään. Vaikka et olisi mikään mestari kokki ! haloo...on olemassa se tuttu ja turvallinen keittokirja.

11. Kun tapaat tytön, muistathan kertoa hänelle, että hän näyttää hyvältä.

12. Vaikka joskus pojat esittävät, ette he eivät tiedä romantiikasta mitään, niin kyllä pojat oikeasti tietävät. Kun olet tytön kanssa ulkona ja huomaat että on oikea hetki: ota tyttöä kädestä kiinni ja kerro tunteesi hänelle ja suutele häntä. Tuota me tytöt emme voi vastustaa.

13. Jos tyttö, joskus pyytää sinut heille kylään. Niin muista olla kohtelias ja ja tervehtiä tytön vanhempia mikäli he ovat paikalla.

14. Jos katselette tytön kanssa, jotain pelottavaa elokuvaa tai muuta, ota tyttöä kädestä kiinni. Eihän me tytöt oikeasti kyllä pelätä, mutta mutta...

15. Vaikka me tytöt sanomme välillä, että yhden illan jutut on kivoja, ei ne oikeasti meistä ole. Joten jos olet puuhaillut tytön kanssa jotain yöllä, muista että vaikka se kuinka vaikeata oisinkin, kerro tytölle aamulla, että sinulla oli ihana yö ja pyydä tyttöä uusiksi ulos. Ettekai te nyt oleta, että me pyydetään ?

16. Jos ulkona on satanut tai huomaat, että tytöllä on kylmä. Muista tarjota hänelle takkisi/hupparisi. Muuten on ihan ymmärrettävää, että tyttö pitää sinua itsekkäänä.

17. Saata tyttö aina! Ethän sä nyt oikeasti luule, että tyttö haluaa yksin mennä. Sitä paitsi matkalla hyvä pyytä tyttöä uusiksi ulos ja suudella.

18. Kun on hiljainen hetki. Käytä tilaisuutesi hyväksi ja suutele tyttöä.

19. Kuten kaikki tietää me tytöt kaipaamme paljon huomiota. Joten on ihan normaalia, että tekstaat tytölle joka päivä. Vai haluutsä jätkä, että sen tyttös unohtaa sut ?! Tai kun tyttö on koneella, menet tietysti heti juttelemaan ja jos huomaat tytöllä uuden kuvan Irc- galleriassa sun täytyy kommentoida siihen jotakin kivaa.

20. VIIMEINEN, MUTTEI VÄHÄISIN !!!
Kun haluaisit alkaa seurustelemaan tyttösi kanssa, mutta et oikeen uskalla kysyä, koska pelkäät että tyttö ei suostu ! Ole rohkea ja kysy. Me tytöt emme sitä tee ! Emme koskaan. Eihän sitä tiedä, kuinka kauan tyttö on odottanut, että kysyisit häntä yhteen. Eikä kavereiden mielipiteistä välitetä tai iästä ! Ikähän on pelkkiä numeroita, ja sun kaveris on väärässä, jos he sanovat, että sun tyttös on pelle. Todellisuudessa, he ovat vain kateellisia. Jos tykkäät tytöstä, niin kysy häntä yhteen. Eihän tässä mitään ikuisuutta ooteta.

Poika kuules, kun olet lukenut tämän. Olet varmaankin ajatellut jotakin tiettyä tyttöä! Kerro hänelle tunteesi, koska kuka tietää, vaikka tyttösi tekisi itsemurhan ja et ehtisi kertomaan hänelle tunteistasi !
Ei tässä mitään vuosisataa odoteta! Ja kun noita 20 sääntöä noudatat isket tytön varmasti.

1 kommentti   Maanantai 02. helmikuuta 2009 15:08

vastaappa :)

1. Millä nimellä esiinnyn kännykässäsi?
2. Kuvaile minua yhdellä sanalla?
3. Kuinka tärkeä olen sinulle?
4. Mitä sanoisit jos kuolisin?
5. Rakastatko minua?
6. Jos saisit pyytää minulta mitä vain mitä se olisi?
7. Kerro yksi muistosi/haaveesi minun kanssani.
8. Voisitko halata minua?
9. Voisitko suudella minua?
10. Voisitko nukkua kanssani?
11. Voisitko olla ystäväni?
12.Voisitko varastaa minulta?
13. Voisitko itkeä takiani?
14. Voisitko tappaa minut?
15. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle

1 kommentti   Tiistai 20. tammikuuta 2009 20:44

<33

Kapasiteettiyksikkö - Pidä kiinni

kertosäe:
sä oot kaikkea sitä, mistä mä pidän, sä oot kaikkea sitä.
mä oon kaikkea sitä, mistä sä pidät, mä oon kaikkea sitä.
sä oot kaikkea sitä, mistä mä pidän, sä oot kaikkea sitä.
mä oon kaikkea sitä, mistä sä pidät, pidät, pidät...

sä oot kuohkee, sä oot kaunis, sä oot upee.
sä oot vauhdis sullon päällä ty-ty-tyylikkäimät kuteet.
tytöt tykkää Dänistä ja ku puhutaan susta niin puhutaan nätistä.
niin tiukka pakkaus ei pysty jänistää, haen sut vaikka maailmanääristä.
dääm, sus on paljon naista pienelle miehelle, mut onneks mä oon mies,
enkä mikään pelle.

älä lopeta, anna tulla.
puhun sulle, mitä haluut kuulla.
näytä mulle mitä löytyy sulta, tehään mitä vaan, kelataan vast aamulla.

kertosäe

mä näin sut jo kaukaa enkä saa mielen rauhaa ennen kun pidät musta kiinni.
(älä päästä irti)
oon etsinyt jo kauan, sitä mitä haluan, haluun pitää susta kiinni.
(älä päästä irti)

jee, jes, jes joo.
hei nainen sä oot sitä kaikkee, fiksu ja vaikee mut sun edes
seisoo ammattilainen, maineikas viihdetaiteilija markoista asti.
jos sun käy tsägä, niin sä saat tätä.
ei mitään hätää, en sua tähän jätä.
ja sä tarviit miehen sun viereen joka arvostaa sua ja jää mieleen.
se on aito, kumpiki taho tietää mitä tahtoo.
tehään diili, pidä kiinni ja mä pidän kiinni ollaan kingitär ja kingi

kertosäe

kertosäe2:
mä näin sut jo kaukaa enkä saa mielen rauhaa ennen kun pidät musta kiinni.
(älä päästä irti)
oon etsinyt Jo kauan, sitä mitä haluan, haluun pitää susta kiinni.
(älä päästä irti)

en muista välitä, en. mä päätin etukäteen, sä oot tänään se ainoo jolla mä, mä meen.
ja sä tiedän sen, sä oot tänään se ainoo jolla mä, mä meen.

kertosäe

kertosäe2

sä näytät hyvältä ku sä puhut, istut, kävelet, nukut.
se toimii muhun. no toimiiko? no toimii, paremmin ku mikään muu.
sä näytät hyvältä ku sä puhut, istut, kävelet, nukut.
se toimii muhun. no toimiiko? no toimii, paremmin ku mikään muu.
no toimiiko? no toimii. (no toimii, no toimii)
no toimiiko? no toimii. (no toimii, no toimii)

Kommentoi   Sunnuntai 18. tammikuuta 2009 17:50

Vastaahan<3

vastatkaas!<3
1. Tulisitko yökylään?
2. Veisitkö minut romanttisille treffeille? Jos, niin millaisille?
3. Lohduttaisitko minua, jos joku painaisi mieltäni?
4. Lähtisitkö kanssani reissailemaan jonnekkin?
5. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
6. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
7. Mistä pidät minussa?
8. Kuvaile minua kolmella sanalla.
9. Pidätkö minusta?
10. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
11. Jos niin miksi?
12. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle?

2 kommenttia   Keskiviikko 17. joulukuuta 2008 22:24

Näin se on.

Kun tyttö on oikeasti
ihastunut johonkin
henkilöön ...

♥ tuntuu siltä, että ei
edes miljoonin sanoin voi
kuvata tunteitaan
♥ olo tuntuu pahalta, kun
henkilö edes puhuu muun
tytön kanssa
♥ tyttö ei saa silmiään
irti hänestä
♥ tyttö on onnellinen jos
hän edes moikkaa häntä
♥ unelmoi joka ilta
hänestä
♥ puhuu hänestä
räjähtämisen rajalla
nimettömästi, tai hänen
nimeä käyttäen jos ei
halua salata sitä
♥ tyttö ei halua että
muut ovat kiinnostuneita
hänestä
♥ tyttö miettii joka ilta
mitä hän merkitsee hänelle
♥ tyttö näkee ihania unia
hänestä
♥ tyttö tulee
onnelliseksi kun hän
katsoo tyttöä silmiin ja
hymyilee
♥ tyttö on hiukan
allapäin jos hän
pilkallisesti nauraa
hänelle
♥ tyttö on iloinen jos
hän antaa hänelle jotakin
mukavaa
♥ hän ajattelee juuri
nyt, että nämä kaikki
kohdat ovat totta
♥ hän ajattelee juuri
tätä henkilöä. ♥♥♥♥

1 kommentti   Torstai 11. joulukuuta 2008 16:38

VASTAA:P

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

3 kommenttia   Sunnuntai 17. elokuuta 2008 14:24

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »