AnDe

LOL!

hmmhmm hmm ! :D Vähä hauska kyllä ku kirjauduin taas tänne kuvakkeesee tyylii vuosien jälkeen taas ja lueskelin näitä mun vanhoja merkintöjä :---DD = repesin ihan totaallisesti ja en tunnistanu yhtää itteeni näistä teksteistä ! :D miten oon joskus voinu olla näin lahjakas runoilija !

2 kommenttia   Maanantai 08. kesäkuuta 2009 19:39

koulus on kivaa

on vähä jännnää täällä koulussa opetella atk:n tunnilla jotai ihan turhia juttuja mitä tuskin tuun koskaa käyttämään :///// aika pyllystä! mutta aina täällä voi netissä pyöriä ja muutakivaa.. ja tossa on viereisellä koneella 100 kiloa ihraa joka koko aja vinee jostai ja täyttää koko luokan melkeen! no mutta ei siitä sen enempää.. nyt pitää ruveta jotai turhia juttuja taas opetteleee, moikka kaikki! :P

2 kommenttia   Maanantai 29. elokuuta 2005 13:35

no voi hitto

hitto vie oon varmaa koukus tähän näin kun pitää koko ajan kirjottaa tännneee.... :) no mut jooo... syyslomalla lähen stadii jotai hommaaa... rupesin tänää miettii jos rupeis harrastaa parkouriii.. ni sit stadis vois ns. hyppii seinillä :D se on mun mielestä aika siisti laji.. päädyin tähän päätökseen siitä kun näin kun eräs koulukaveri tai no ei se oo mun kaveri mut se on mun koulus ni se teki sellasen wallspinnin ni sain sit siitä innostusta ja niii :D mut siinä on vaan se että jos menee pielee joku trikki ni saattaa käydä pahastikki..

3 kommenttia   Lauantai 27. elokuuta 2005 21:32

tylsyys

noniiiiin.... väsyttää iha hittona taas. piti ottaa tänää päivällä särkylääkettä ku pää kipee liekköhän kankkuset ollu(?). en tiiä.. ei mitään tekemistä oo täällä lauantaisin ja sunnuntaisin ni pitää kirjotella blogeja :) kaveri tuli just käymää lukee tossa aku ankkaaa ja kuunnellaa musaaa. pitäs ruveta tekee tässä jotai äikän ainetta ja muutenki jotai läksyjä vaa ei niitä tuu koskaa tehtyy :/ ja ku täällä perseessä asun ni ei pääse minnekkää oisin halunnu mennä sinne vitun kaisaniemee tänää vaa ei sen takii kannata lähtee niin kauas täältä. nyt lähen saunaaann..

Kommentoi   Lauantai 27. elokuuta 2005 19:34

PLÄÄÄH!

hittooo... pää kipeee... oli taas jääny parvekkeen ovi auki yöks ja tuuletin päälle ja piti pyörällä vetää 3 aikaa yöllä jostai perseestä kotia... hyvä että näki eteee siellä just. pitäs vielä ruveta siivoo huonettaki... mut jeee :) tiistaina on ajotunteja :) siis kevarilla lähen ajelee autokoululle.. mitä tähä vielä laittas.. empä tiiiä, en varmaa mitää enää.. lähen siivoo nyt!

1 kommentti   Lauantai 27. elokuuta 2005 12:05

Lukio rokkaa tykimmin

noniiii, ärsyttää ku pitää herätä aina nii hito aikasi... ja tunnit kestää nii hito pitkää kans et melkee nukahtaa sinne. taidampa vaihtaa kouluu ekan vuoden jälkee :P no joo.. ehkä en. mut haluttas. minneppä minä täältä lähtisin.

2 kommenttia   Keskiviikko 17. elokuuta 2005 21:46