DominatedFrank

njaah.

turhautunut olo. vuosi on vaihtunut ja tekisi mieli avata oikea päiväkirja miljoonan kesken jätetyn kirjoitusrutiinin jälkeen. ostaa uusi vihko ja aloittaa vuosi ruokkien muutakin kuin koneella kököttämistä ja lykättyä valvomisaikaan.

ilmeisesti monet ovat tehneet uuden vuoden lupauksia. minultakin kysyttiin niitä eilen, mutta en silloin osannut vastata muuta kuin, että lataan mp3:seni useammin sekä olen muutenkin ihan ''helvetin hyvä ihminen''.
mutta jälkeenpäin kun mietin, tulin varmaksi siitä, että ehkä minäkin voisin jälkeen päin luvata muutamia asioita.

ensinnäkin voisin jo pikku hiljaa aloittaa hissanesitelmän tekemisen, jonka pitäisi olla ensi maanantaina valmis. kirjallisen osuuden tosin jo perjantaina, kiitos tulostimen puutteen. ah, motivaation puute.

toiseksi voisin vihdoinkin saada aloitetuksi joogan, joka olisi mahdollisesti ainoa urheiluharrastukseni. ah, liikannumerona seiska.

kolmanneksi voisin vihdoinkin ottaa sen päiväkirjan esiin, koska se on totta, että niitä monen vuoden takaisia patoumia on erittäin hauska lukea sitten, kun ajattelee aivan eri tavalla ja nauraa vanhoille elämänarvoille. ah, laiskuus. lihallinen synti.

neljänneksi voisin olla optimistisempi ja ajatella asioita pidemmälle kuin viisi minuuttia eteenpäin. ah, mahdollinen järki.

ja nyt olen ylpeä itsestäni.

Kommentoi   Tiistai 01. tammikuuta 2008 14:27