EmzuhanSe

;D

1. Voisitko halata minua?

2. Voisitko suudella minua?

3. Voisitko nukkua kanssani?

4. Voisitko olla ystäväni?

5. Voisitko harrastaa kanssani seksiä?

6. Voisitko varastaa minulta?

7. Voisitko itkeä takiani?

8. Voisitko tappaa minut?

9. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle?

6 kommenttia   Lauantai 18. helmikuuta 2012 17:38

1. Anna arvosana ulkonäöstäni asteikolla 4-10?
2. Halaisitko minua?
3. Jos heräisit viereltäni mitä sanoisit?
4. Voisitko koskaan satuttaa minua?
5. Voisitko koskaan rakastaa minua?
6. Mitä sanoisit jos muuttaisin pois?
7. Mitä tekisit jos seisoisin ovesi takana?
8. Mitä tekisit jos kuolisin?
9. Välitätkö minusta
10. Kopioithan tämän itsellesi että pääsen kostamaan?

2 kommenttia   Maanantai 05. joulukuuta 2011 05:46

Oli vähän tylsää :D ei siis liity mihinkää :D kirjotin vaa

Rakkaus

"Rakastuminen on ihan kuin tavaamaan opettelemista. En haluaisi sitä, se
vie niin hirveän kauan." Rakkautta ei voi sanoin kuvailla, se on asia jota ilman ei voi elää. Sitä ei voi estää tai pakottaa, sitä ei voi poistaa tai piilottaa itseltään. Jokainen rakastaa jotakuta, mutta se on eri rakkautta mikä on rakastavaisten välillä. Se on se tunne jota kukaan ei voi kieltää pahaksi. Tai riippuen siitä ketä rakastaa tai kenestä tykkää. Minä itse ainakin rakastan perhettä ja ystäviä. Kerran kun olin kovin janoinen, pyysin vettä mutta sainkin meren. Joskus olin yksinäinen, pyysin ystävää sain kaikki ystäväni. Vie yhden minuutin ihastua johonkin, tunti pitää jostakin ja päivä rakastua johonkuhun. Mutta vie koko eliniän unohtaa joku. Älä siis koskaan hylkää minua. Jos on joku josta oikeasti välität ja johon olet korvia myöten ihatunut, ei silloin tunteita kuulu peitellä. Ei niitä suoraankaan tarvitse kertoa, mutta kierellen voi ja varovaisesti, kuitenkin niin, että pitää huolen siitä, että asia menee perille. Kun olet tyytyväinen elämääsi varo ottamasta liian suuria askelia, sillä silloin sinä voit menettää jotain mikä on sinulle tärkeää. Mene siis elämässä rauhassa eteenpäin äläkä juokse. Todelliset ystävät lämmittävät, luottavat, tukevat ja nostavat sinut vaikka haudasta takaisin. Ystävät eivät mokien vuoksi hylkää ja tyhmät ideat keksitään usein yhdessä joita sitten myöhemmin nauretaan.
Ystävät ovat enkeleitä, jotka nostavat meidät takaisin jaloillemme silloin, kun siipemme eivät enää pysty muistamaan, miten lennetään. Opetit minut nauramaan. Autoit minua tuntemaan. Kerroit miten rakastaa ja autoit jaksamaan. Mutta unohdit kertoa miten voin unohtaa. Et muistanut opettaa miten kuivata kyyneleet, kun rakkaus ei olekaan tarpeeksi kestävää. Etkä kertonut sitä mitä teen kun tunteeni kohdistuvat sinuun. Ja nyt kun ymmärrän, että olenkin saattanut aina vaan rakastaa sinua, saa minut pelkäämään. Pelkäätkö olla yksin, koska minä pelkään. Olen hukassa ilman sinua. Pelkäätkö lähteä tänään, koska minä pelkään etten näe sinua enään. Olen pahoillani tunteistani sinua kohtaan, mutta jos tahdot ampua minut, ammu, mutta älä sydämeeni sillä sinä olet siellä. Monet tulevat ja menevät elämässämme, mutta vain harvat koskettavat ja jättävät ikuisen jäljen sydämeemme. Sinä olit yksi heistä. Älä rakenna linnoja pilviin, sillä tuuli ne hajottaa, älä katso syvälle silmiin, joita et voi unohtaa, tein virheen ja katsoin sinua silmiin. Se joka sinua ei nää, sillä ei ole silmiä. Se joka sinua ei kuule, sillä ei ole korvia. Se joka sinua ei rakasta, sillä ei ole sydäntä. Mietin vain oletko sinä se onnellinen joka on ihana vai minä joka tunnen sinut... Taivaalla on tähdet, puilla on lehdet, minulla ei mitään jos sinä lähdet. Tulee hetki, jolloin valot sammutetaan, hetki, jolloin äänet hiljenevät, silloin poskelleni vierii yksinäinen kyynel, minulla on niin kova ikävä sinua. Joten jo pelkkänä ystävänä anna minulle rakkautta silloin, ku sitä vähiten ansaitsen, sillä silloin sitä eniten tarvitsen. Rakkauden puolesta annan käden, se on sun valinta et tartutko siihen. Tiesitkö, että jos suren niin yksi halaus voi poistaa tuhat murhetta. Jokainen lause voi olla viimeinen, jokainen hyvästijättö ikuinen, rakasta sillä huomenna voi olla liian myöhäistä. Sä oot se pala joka tekee musta ehjän. Valitsin sinut ystäväkseni, mutta en valinnut rakkauden tunteitani sinua kohtaan. En ottaisi sinua siksi, että saisin elää kanssasi vaan siksi, koska tiesin etten pystyisi elämään ilman sinua. Mutta jos elämä rikkoo minua vielä lisää, joudun pettymään lisää ja jos joku särkee sydämeni toivon, että ymmärrät etten lähtenyt sen takia että sinä teit jotain vaan sen vuoksi että en itse pystynyt katsomaan elämää silmiin yksin ilman sinua. Älä jää miettimään aikaa jos lennän luokse enkelten.
Kirjoitin nimesi hiekkaan, mutta aalto huuhtoi sen pois. Kirjoitin nimesi taivaalle, mutta tuuli pyyhkäisi sen pois. kirjoitin nimesi sydämeeni, sieltä ei kukaan sitä vie.

1 kommentti   Maanantai 26. syyskuuta 2011 15:36

ARVIOIKAAA

Arvioikaa ulkonököni 1-5 (1 on e´rumin ja 5 kaunein)

25 kommenttia   Sunnuntai 17. lokakuuta 2010 02:31

kaikki vastaa

1. Suutelisitko minua?
2. Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?
3. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?
5. Millä tavalla valvottaisit minua?
6. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
8. Mistä pidät minussa?
9. Kuvaile minua kolmella sanalla.
10. Pidätkö minusta?
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
12. Jos niin miksi?
13.panisitko minua?
14.rakastelisitko minun kanssani?
15. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle?

4 kommenttia   Perjantai 26. helmikuuta 2010 14:08

joku tämmöne tännekki

1. Kumpaa halaisit mielummin: minua, vai puuta?
2. Missä näistä nukkuisit kanssani mieluiten: sängyssä, sohvalla vai lattialla?
3. Jos nukkuisimme kaksistaan yön, missä nukkuisit: päällä, alla, vieressä vai omassa pedissä?
4. Kumpaa tekisimme yöllä: nukkuisimme, valvoisimme ?
5. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään? Miten?
6. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
7. Mistä pidät minussa?
8. Kuvaile minua kolmella sanalla.
9. Oonko sun kaveri ?
10. Haluaisitko tavata minut ?
11. Jos niin miksi ?
12. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin vastata sinulle ?

3 kommenttia   Torstai 25. helmikuuta 2010 00:53

joo

Kiva kiva kipeenä.. :((

Kommentoi   Maanantai 09. marraskuuta 2009 21:35

joo

Kiva kiva kipeenä.. :((

Kommentoi   Maanantai 09. marraskuuta 2009 21:35