HENKIRIKOS

Treenii

1. Vituttaa ku en tänää jaksanu tehä ku minimaalisen pienen pätkän mun vatsalihastreenist ja jotain mitä 50 kyykkyy vaik pitäis tehä 100. Saatana.

2. Vituttaa ku tilasin Ellokselta uudet juoksukengät kokoa 40, niin tää sivustohan sitten laitto mulle myös urheilurintsikat ja urheilulegginsit kokoa 40. Rintsikat saattaa olla ihan ok, mut noi urheilulegginsit tulee olemaan liian isot. Saatana.

3. Vituttaa kun kaikki jätkät on joko varattuja tai ihmisperseitä, tai sit niitä ei vaan kiinnosta. Saatana.

1 kommentti   Maanantai 25. marraskuuta 2013 23:09

Tivoli

Joku urpo hyppäs mun kaverin päälle Salon Tivolin parkkipaikan vieressä eilen yöllä. Istuin ite autossa ja näin vaan kauempaa et "Hei tuol ne kävelee", kun yhtäkkiä joku vaan loikkas takaapäin kimppuun. Saatana, en oo ikinä niin nopeesti lähteny autosta. Mä kipitin hirveetä vauhtia korkkarit jalassa sinne, ne oli repiny sen jätkän pois mun kaverin kimpusta, ja mä aloin automaattisesti tönimään sitä ja aukomaan sille päätään. Se jätkä oli niin kännissä ettei tiennyt miksi alko haastamaan, eikä muistanut enää minuutin jälkeen kenelle alko; ties vaan kovasti et nyt tapellaan. Mä haukuin sen pystyyn ja raivosin ja tönin ja tein parhaani rikkoakseni sen henkiset pallit.

Ja tbh, ihan vähän toivoin et se olis ees lyöny kerran mua, niin oisin saanu oikeesti syyn vetää sitä turpaan. Jos joku tuntee kyseisen jätkän niin voi kertoa sellasia terveisiä et kattoo vähän kenelle aukoo sitä naamaansa, ettei käy niin et joku kerta on viel naama auki.

Perkele. :D

Kommentoi   Sunnuntai 24. marraskuuta 2013 03:11

Nyt heti joku kertokaa mulle että mitä vittua mä teen kuvakkeessa, ensin tuli ig, sit tuli ask.fm ja nyt mä olen täällä. Vähän sellanen "Joku roti hei" fiilis.

Kommentoi   Sunnuntai 18. elokuuta 2013 00:52

Haha lolz

Juu siis kerranki meen kapel ilma meikkii ja huivi pääs (Juu näytin silt ku oisin tullu kemoterapiast just) ku aattelin et "Ei siel ketää tuttuu oo", ni ei vittu siis koko mesta täynnä ja tunsin varmaa puolet.. :D

Great!

Kommentoi   Lauantai 10. heinäkuuta 2010 13:48

Vastatkaa kiitosss :)

1. Kumpaa halaisit mielummin: minua vai puuta ?
2. Missä näistä nukkuisit mieluiten: kanssani sängyssä vai yksin sohvalla ?
3. Jos nukkuisimme kaksistaan yön, missä nukkuisit: päällä, alla, vieressä vai siellä sohvalla ?
4. Kumpaa tekisimme yöllä: nukkuisimme vai valvoisimme ?
5. Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään ? Miten ?
6. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni ?
7. Mistä pidät minussa ?
8. Kuvaile minua kolmella sanalla.
9. Olenko vain sinun kaveri ?
10. Haluaisitko tavata minut ?
11. Jos niin miksi ?
12. Pistätkö tämän omaan blogiisi ?

Kommentoi   Perjantai 09. heinäkuuta 2010 02:12