KUIKKAperkele

TSEKKAILKAAS!

Käykääs kuuntelemassa Fear of Domination-nimisen bändin biisi "Pandemonium" täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=7zSDiqrllqw

Ja sit jos diggaatte niin kuunnelkaa ihmeessä muutkin biisit ja käykää ostelemassa kyseisen orkesterin biisit täältä ladattavana versiona:

http://digistore.radiorock.fi/album/Fear_Of_Domination/Pandemonium/A4D10CA8-F728-466B-AC20-072B1C691965/

Ja levyversiona voitte tilata täältä (Ikävä kyllä Pandemonium-biisin saa vain ladattavana versiona):

http://www.osastoa.com/kauppa.php?tuoteryhma=2


Kiitos ja kuittaus.

1 kommentti   Perjantai 29. huhtikuuta 2011 13:45

MOI

Söpöt tytöt,
ottakee yhteyttä

6 kommenttia   Keskiviikko 27. tammikuuta 2010 11:22

HIRVEE AVAUTUMINEN:ASD:AS

Poltinpas äsken sikarin, se ei tosiaankaa ollu hyvää. Elikkäs meikäläisen ensimmäinen ja viimenen sikari minkä poltan :C. Sai sitä poltellakki mukavan pitkään, varmaa 15 minuuttia siinä meni O_o.

Hmm... Perjantaiks pitäis keksii jotai jännää ku opintotuetki tulee. :o Vois ehkä olla vähän wasted, riippuu siitä että mistä löytyy paikka semmoselle. Jos juon Lieksassa nii illan tavotteena vois olla se et saan turpaan siellä \o/. Noh, mitä pienist, joka pikkukyläs (Tosin Lieksan pitäis olla joku helvetin kaupunki :--D) katotaan ulkonäön perusteella et kuka on homo ja kuka ei, eli ne jotka ei pukeudu niinku aito rasvalenkkari-amis, saa turpaansa.

Tosin Lieksassa ei oo vielä kukaan huudellu mitään "Vitun homo" ku oon kävelly ohi, mut epäilen et jos on alkoholipitoinen ilta siel ja tulee jotai truu-amiksii vastaa ni riitaahan ne alkaa haastamaan ja vaan koska "näytän niin homolta". Hehheh. Uimaharjussa saattaa olla sama homma, veikkaan että riippuu siitä minkälaisessa porukassa ryyppää.

Kitee oli sen verran sisäsiittone tuppukylä et eka ilta ku erehty niin sanotulla "kaupungilla" juomaan nii hetihän siinä joku juniori alko vittuilemaan kuinka homolta jälleen näytän, eikä auttanu vaikka miten hoin että meikällä (oli) on tyttöystävä, olin homo silti. On se aika jännä juttu.

Tässä lopussa ny tuli tämmönen Out Of Nowhere-tyylinen avautuminen mutta ärsyttää tommone lokerointi ulkonäön perusteella. Ajatelkaa ny jumalauta ihmiset. Näköjään alko tuo ajatus virtaamaan kerranki ku tätä blogia kirjotin.

THXM0

3 kommenttia   Maanantai 30. marraskuuta 2009 21:45

satan666!!!1

Kuka meikän kuvia bongaa eikä sano mitää? :CC

4 kommenttia   Maanantai 26. lokakuuta 2009 22:09