Sarsall

suihinotto ? :D

Tyttö menee poikaystävänsä kanssa baariin. Kun tulee tytön vuoro tarjota kierros, hän kertoo pojalle, että on kuullut uudesta drinkistä, mitä tämän on ihan pakko testata.Tyttö tuo itselleen normaalin oluen ja pojalle kaksi lasia: toisessaBaileys'ia ja toisessa lime-mehua. Tyttö sanoopojalle: "OK, tee näin: kippaa Baileys huiviin,älä niele, juo sittenlime-mehu siihen sekaan."Poika katsoo tyttöä epäilevästi, mutta koska tämä on niin innoissaan uudestadrinkistä, hän päättää testata. Ensin Baileys: ihana, pehmeä, kermainenlämmin tunne suussa. Sitten poika huikkaa lime-mehun...

0.1 sekuntia: Baileys'in kerma juoksettuu kokkeliksi.

0.3 sekuntia: Pojan naaman väri vaihtuu limen vihertäväksi.

0.6 sekuntia: Poika välttää yökkäämisen ja onnistuu nielemään moskan.

1.5 sekuntia: Tyttö kuiskaa pojan korvaan: "Sen nimi on Suihinotto".

53 kommenttia   Torstai 05. huhtikuuta 2012 09:16

seksinpuute tekee sairaaksi

Ihminen nauttii seksistä ja mitä ilmeisimmin myös tarvitsee sitä, sillä sen puute aiheuttaa sairauden kaltaisia fyysisiä oireita.

Seksin terveysvaikutuksista on puhuttu paljon: rakastelu polttaa kaloreita, parantaa vastustuskykyä ja saa hyvän olon hormonit hyrräämään. Indiatimes.com -sivuston mukaan seksittömyys aiheuttaa kuitenkin myös fyysisiä, sairauden kaltaisia oireita.

Pitkäaikainen selibaatti voi aiheuttaa tyypillisimmin esimerkiksi migreeniä, ruokahaluttomuutta, hermostuneisuutta ja selittämätöntä ja pitkäaikaista ahdistusta. Myös unentarve vähenee, ja joskus harvoin seksittömyys saattaa aiheuttaa jopa vihaisuutta ja ihon kutinaa tai ärsytystä.

Seksittömyyden oireita ovat myös säännölliset seksifantasiat ja -unet ja ristiriitaiset tunteet lähipiirin ihmisiä kohtaan. Säännöllinen seksi tai jopa masturbointi helpottaa näitä oireita. Jos kuitenkin selibaatissa haluaa pysyä, jo oireiden tiedostaminen auttaa selviytymään niiden yli.

harrastakaa ihmiset seksiä! ;)

24 kommenttia   Keskiviikko 08. helmikuuta 2012 18:52

Mitä tahansa annat naiselle..

Mitä
tahansa annat naiselle, hän tekee siitä suuremman. Anna hänelle
spermaa,hän tekee vauvan. Anna hänelle talo,hän antaa sinulle kodin. Anna
hänelle ruokaostokset,hän antaa sinulle aterian. Anna hänelle hymy,hän
antaa sinulle sydämensä. Hän moninkertaistaa ja laajentaa mitä hänelle
annetaan. Joten jos annat hänelle yhtään sontaa, valmistaudu saamaan
tonnin paskaa!

1 kommentti   Torstai 09. kesäkuuta 2011 12:44

ihmisen tavotteet.

hmisellä pitää olla tavoitteita: 3v ettei tulis kuset housuun, 15v että olis ystäviä, 18v että olis ajokortti, 20v että sais seksiä, 35v että tekis rahaa, 50v että tekis lisää rahaa, 60v että sais seksiä, 70v että olis ajokortti, 75v että olis ystäviä ja 80v ettei tulis ne kuset housuun...

2 kommenttia   Lauantai 15. tammikuuta 2011 21:09