Sherihvi

Long time no see.

Joo tulipahan sitten täälläkin vierailtua vaihteeksi. Tämä on näköjään jonkun verran muuttunut viime visiitistä. Vois jossain kohtaa ladataläjäyttää uutta kuvaakin tänne..

Kommentoi   Torstai 13. heinäkuuta 2006 20:22

Willen Wiikottainen: viikko 42/2005

Käytännössä katsoen tämä ynnää viime viikon tapahtumat yhteen eli tämä käsittelee viikkoa 42.

Viikon 42 pommi lienee se että Nightwish erotti Turusen ja itsekkään en olisi uskonut tuota todeksi. Näin siinä vain kävi että katsoin uutisista ja sain todeta Nightwish olisi erottanut laulajansa Tarja Turusen vedoten hänen huonohkoon keskittymiseen bändin asioita kohtaan ja moneen muuhun syyhyn. Tuomas Holopainen joka toimii Nightwish-yhtyeessä kitaristina antoi Turuselle avoimen kirjeen joka löytyy netistäkin. Liekkö nyt loppumassa yksi menestyksekäs tarina Suomirockia vai nouseeko Nightwish feenixin lailla tuhkista ja jatkaa maailmanvalloitustaan.

Mika Kallion meininki Moto GP:ssä ei näytä nyt hyvältä sillä Kallio menetti hyvät mestaruus mahdollisuutensa kaatumalla viimeisellä kierroksella ollessaan kolmantena ja saamassa tärkeitä pisteitä. Kalliolla on edelleen teorettiset mahdollisuudet titteliin ja toivotaan sinivalkoisin silmin että Kallio tekee sen eli voittaa mestaruuden.

Ei nyt tällä hetkellä muistu mitään tärkeää mieleen joten kuittaan tämän :D

1 kommentti   Maanantai 24. lokakuuta 2005 22:41

Jokerit ja stadin pellejen alkukausi

Päivä sitten on laskemassa yöhön ja ulkona pimenee. Näin Metallican Enter Sandmanin sanojen "Exit light, enter night take my hand, we're off to never neverland" tahdissa ajattelin kirjotella tätä tekstiä aikani kuluksi.

Urheiluihmisenä (vaikka ei ulkonäöstä uskoisi) ajattelin kommentoida hiukan meidän Pasilan ylpeyttämme eli Helsingin Jokereita ja heidän tilannettaan SM-liigassa. Jokereiden alkukausi on lähtenyt hiukan vaisusti liikkeelle ja tappioita on tullut. Onhan Jokereilla kovia pelaajia ja Waltteri Immonen valmentajanaan mutta ei nimekäs kaarti aina tarkoita mestaruutta. Toivoa sopii että vaisun alun jälkeen tulee upeita voittoja ja menestystä Helsingin narripaidoille ja Hartwall Areenalla päästäisiin juhlimaan jotakin.

4 kommenttia   Sunnuntai 16. lokakuuta 2005 20:00