hide-

Totuuksia hannu_o:sta

Tietääkseni tämä heppu Hannu_O mainostaa itseään liki päivittäin eri saittien etusivuilla "itse suvaitsevaisuutena" ja "kaikkien kaverina" jne.

Totesin tässä hänelle että eikö todella ole muuta tapaa julistaa tätä sanomaa kuin tilaamalla itsensä jatkuvasti etusivulle ja kirjotellen fraaseja joiden pitäisi olla kaikille "itsestäänselvyyksiä" kuten esim. "olkaa kaikki ystäviä kaikille" -tyylillä. (En voinut pastea ensimmäistä kommenttiani hänelle koska tämä ukko poisti sen välittömästi.



Hannu_O sanoi... (Tänään 18:31)
Jos toi on sun kuva nii mee ihmeessä johonkii tavaratalon uistinosaston mannekiiniksi, sinuna en ilkiäisi naamaani näyttää sivistyneessä seurasssa


hide- sanoi... (Tänään 22:39)
Hahah, sinähän se varsinainen arvostusyhteisöjen ylläpitäjä olet. Tietääkseni arvostukseen liittyy myös suvaitsevaisuus ja ennakkoluulottomuus. Olet mielipiteeni ansainnut ja osoittanut minun olevan oikeassa tämän asian suhteen.

Ja tämän jälkeen pääsin mustalle listalle. Way to go, ja olen monelta taholta kuullut syyksi hannu_o:n puuttumiseen irc-galleriassa, että tämä vanha perverssi oli omistanut jonkun kuvansa pikkutytölle, ja omistus oli isketty kiveksien kohdalle johonkin uimapukukuvaan.

23 kommenttia   Perjantai 02. lokakuuta 2009 22:24

"Panisin sun hiuksia"

Olen jo pitkään seuraillu IRC-Galleriassa, (varsinkin etusivun) yhteisöjen KESKI-IKIÄ! Yhteisöjen nimet saattavat liittyä seksuaaliseen elämään, muuhun seksuaalisuuteen tms, COME ON! EI 12-13 -VUOTIAILLA OLE SEKSIELÄMÄÄ! Ollaan olevinaan niin aikuisia. Hyvänä esimerkkinä tämä keskustelupätkä 12-vuotiaan kanssa jonka (monien muiden LASTEN lisäksi) bongasin yhteisöstä "Panisin sun hiuksia"

30.10.2008 17:14 Rakkaus: Panisin sun hiuksia <- Voi poika kulta et ehkä ihan muutamaan vuoteen ole pääsemässä pukille :')
30.10.2008 17:16 voi,sinä tiiät liian vähän...XP oon päässy muutengin jo,että hah-haa =D..tyhmä gommari mulla =D
30.10.2008 17:25 Aivan varmasti. Mm jo pelkästään kommenttini poistaminen todistaa muuta. Ootas pari vuotta että naisestakin tuntuu joltain muulta kun heiluttaisi pikkusormea sisällään.

MIHIN TÄMÄ MAAILMA ON MENOSSA!?! Holy fuck. Tässä taas näitä loistavia esimerkkejä että IRC-Galleriassa olisi hyvä olla korkeampi ikäraja rekisteröitymiselle ja palvelun käyttämiselle.
THANK GOD, kuvake on sisäistänyt ettei tämänkaltaiset keskustelusivustot yksinkertaisesti vain ole alle 15-vuotiaiden paikka!

Ei tässä muuta, kiitsmo hide kuittaa.

15 kommenttia   Torstai 30. lokakuuta 2008 17:52

715517 / P3R53

Sinänsä hauskaa, että täällä kuvakkeen puolella sulle heruu kommentteja olit minkä näköinen hyvänsä, kunhan sulla on tissit joita esitellä. Täällä ei varmaankaan (yleistän ehkä hieman) arvosteta läheskään niin paljon visuaalisesti kauniita kuvia (en nyt väitä todellakaan että itselläni olisi, mutta any fucking way) saat kommentteja vaan jos heruttelet perseelläs/tisseilläs. Hieno homma,jatkakaa ihmeessä samaan malliin beijbsit. <3

15 kommenttia   Maanantai 14. toukokuuta 2007 20:22

Miksi tällaista vääryyttä annetaan tapahtua.

Kuka vitun idiootti laittaa karvanopat roikkumaan MERSUSSA.
Karvanopat on yksinkertaisesti sopii VAIN ja AINOASTAAN japanilaismerkkisiin autoihin (kuten toyota). Ja karvanopat on sallittu pelkästään joko nykyisille, tai entisille teineiksi jääneille amiksille. Vaihtoehtoisesti karvanopat sopii myös angliaan, jos amiksella ei ole varaa ostaa enää toyotaa karvanoppien hankkimisen jälkeen. Vitun idiootit, prkl.

20 kommenttia   Sunnuntai 07. toukokuuta 2006 19:01

Syökää päänne, sikspäkit sucks.

Pitkän (noin puolen minuutin mittaisen) miettimisen tuloksena päätin, etten tykkää sikspäkeistä. Jos joku saa jotain tsiksejä siitä että kasvattaa neliöitä tissiensä alle, täytyy olla enemmän kun vajaa. Vastedeskin tyydyn tekemään tuttavuutta sikspäkkien kanssa vain juomapuolella.

21 kommenttia   Perjantai 14. huhtikuuta 2006 00:17