jayden_87

Hellou

Heijssan!!

Se on kohta kuulkaas mun synttärien aika. Vähän jännittää kun ikää tulee mittariin kokoajan lisää ja käytös pysyy lapsenomaisena. Kauheesti valmisteluja on tehty, ostettu vaatteita, kengät ja meikkiä. Ajatellen että haluan viettää elämäni parhaimmat synttärit koskaan! Materiaaliakin tärkeämpää on kuitenkin mun parhaat ystävät, jotka onneks pääsee tulemaan tapahtumapaikalle tuona kyseisenä perjantai-iltana 16.2(en kerro paikkaa).

Mikään siis ei voi mennä pieleen, kun mulla on 3 elämäni miestä paikalla huolehtimassa musta. Ne käy myös mun lahjasta. Mutta ennen synttäreitä pitäs saada jostakin camera, jotta näitä kuviakin vois tänne pikkuhiljaa alkaa lisäilemään. Tiedän, oon luvannut niin monet kerrat laittaa uusia kuvia, mut minkäs teet kun ei ole aikaa, eikä kuvia mitä laittaa :) mutta nyt näyttää siltä, että kuvia vois alkaa laittamaan.

Hääppösiä ne ei tule olemaan, sen voin luvata(mut hei mitäs voi odottaa kännissä olevalta, muutenkin niin sekopäiseltä mangustilta)! Maanantaina kuitenkin kouluun ja viikko varmaan menee tosi hitaasti, kun odottelen perjantaita innolla!!


Yritän päivittää tätä blogia mahdollisimman usein, jotta ihmiset pysyy mun ajatuksista ajantasalla!!


Tämmöstä tällä erää, sii juu!!

Kommentoi   Lauantai 09. helmikuuta 2008 11:39