kdiu

Outoja seksilakeja

1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.
2. Floridassa piikkisian kanssa lempiminen on kiellettyä. Tämä ei ilmeisesti estänyt kansaa harrastamasta seksiä muidenkin eläinten kanssa, joten nykyinen senaattori kielsi eläinseksin kaikissa sen muodoissaan reilu kuukausi sitten.
3. Minnesotan osavaltiossa ei katsota hyvällä rakastelua elävän kalan kanssa. Mutta osavaltio kuitenkin hyväksyy kuolleen kalan kanssa lempimisen!
4. Dyersburgissa Tenneseessä on laitonta, jos vapaa nainen pyytää herrasmiestä ulos. Ilmeisesti kaupungissa ei harrasteta seksiä kovinkaan usein.
5. Merryvillessä, Missourin osavaltiossa kukaan nainen ei halua piilotella vyötäröään, sillä korsetin pitäminen on laitonta. Lain mukaan keneltäkään punaveriseltä amerikkalaiselta mieheltä ei tulisi riistää oikeutta ihailla naisen kurvikasta, peittämätöntä vartaloa.
6. Washingtonin osavaltiossa on täysin laillista harrastaa petipuuhia eläimen kanssa, kunhan elikko painaa alle 40 paunaa eli n. 18 kiloa. Melko epätasa-arvoista.
7. Pääkaupungissa Washingtonissa (jota ei pidä sekoittaa osavaltion kanssa) on laitonta harrastaa seksiä muussa kuin lähetyssaarnaaja-asennossa.
8. Utahissa (joka on suurin internetpornon kuluttajaosavaltio Amerikassa) seksi, oraaliseksi ja itsetyydytys ovat kiellettyjä ja voivat johtaa vankeuteen. Toisaalta eläimiin sekaantuminen on ookoo, niin kauan kuin sitä ei tee rahasta.
9. Connorsvillessä Wisconsinissa mies ei saa ampua aseellaan, kun hänen naisensa on saamassa orgasmia. Sen sijaan mieskumppanin orgasmin aikana saa ampua aseella.
10. Vielä viimeinen! Massachusettsissa ei saa harrastaa seksiä rodeopellen kanssa, kun hevoset ovat läsnä. Miksihän laki ei loppunut kanssa-sanaan, vaan hevoset piti vielä mainita erikseen. On varmasti tapahtunut jotain karmivaa, mikä on johtanut lain (näinkin tarkkaan) säätämiseen.

1 kommentti   Lauantai 07. toukokuuta 2011 22:15

kaikki vastaa :)

1. Suutelisitko minua?
2.Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?
3.Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?
5.Millä tavalla valvottaisit minua?
6.Jos minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni?
8. Mistä pidät minussa?
9. Kuvaile minua kolmella sanalla.
10. Pidätkä minusta?
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
12. Jos niin miksi?
13. Rakastelisitko kanssani?
14. Pistätkö tämän omaan blogiisi että voin vastata sinulle

5 kommenttia   Lauantai 31. heinäkuuta 2010 13:41

10 hyvää syytä harrastaa seksiä

1. Stressin lievitys: Seksi parantaa suorituskykyä stressaavissa tilanteissa. Itse tilanteessa ei siis seksiä kannata harrastaa, vaan ennen sitä. Skotlantilaisen tutkimuksen mukaan petipuuhat alentavat verenpainetta erilaisissa haastavissa tehtävissä.

2. Immuniteetin kasvu: Hyvä seksuaalinen terveys on kytköksissä myös hyvään fyysiseen terveyteen. Seksin harrastaminen 1-2 kertaa viikossa lisää vasta-aineiden määrää, joten esimerkiksi talviflunssaan sairastumisen riski pienenee.

3. Läski lähtee: Puolen tunnin seksi kuluttaa keskimäärin 85 kilokaloria. Seksin anti on kuitenkin hyvin yksilöllistä, ja joissakin tapauksissa kaloreita voi palaa tuplastikin. Vaikka 85 kaloria ei paljolta kuulosta, voi pelkästään seksillä tiputtaa painoa kilon vuoden aikana harrastamalla sitä 1-2 kertaa viikossa. Ja jos petipuuhia on joka päivä, puhutaan jo muutaman kilon pudotuksesta.

4. Sydän pysyy terveenä: Brittiläisen tutkimuksen mukaan kahdesti viikossa rakastelu vähentää keski-iän ylittäneiden miesten sydänkohtausriskiä yli puolella.

5. Itsetunto paranee: Yksi syy siihen, miksi ihmiset harrastavat seksiä, on itsetunnon pönkittäminen. Jotkut tekevät sitä tunteakseen olonsa hyväksi, kun taas toiset tekevät sitä saadakseen ensisijaisesti kumppanin olon mahtavaksi. Hyvä itsetunto on hyvän seksin avain.

6. Läheisyyden ja hellyyden tunne: Rakastelu lisää oksitosiini -hormonin määrää, mikä aiheuttaa hellyyden, anteliaisuuden ja läheisyyden tunteita. Mitä enemmän toista koskettelee, sitä suuremmaksi hormonitaso kasvaa.

7. Kipukynnys nousee: Oksitosiini -hormoni on myös yhteydessä kipukynnykseen. Kun hormonia tulvahtaa rakastelun yhteydessä lisää, endorfiiniarvot nousevat ja kipukynnys nousee. Ei siis enää kannata ihmetellä, jos pääkipusi onkin seksin jälkeen yhtäkkiä poissa.

8. Eturauhassyövän riski pienenee: Kahden eri tutkimuksen mukaan säännöllinen seksin harrastaminen pienentää riskiä sairastua eturauhassyöpään. Varsinkin parikymppisenä usein rakastelu kutistaa riskiä kolmanneksella.

9. Lantiopohjan lihakset vahvistuvat: Seksin aikana nainen voi tehdä ns. Kegelin liikkeitä, eli jännittää lantiopohjan lihaksia kolmen sekunnin ajan samalla tavalla kuin virtsaa pidättäessä. Nautinto lisääntyy, alueen lihakset vahvistuvat ja samalla pystyy minimoimaan vanhuusiän virtsankarkailun mahdollisuuden.

10. Nukkuminen helpottuu: Seksissä syntyvän oksitosiinin ansiosta myös uni maistuu paremmin. Enää ei tarvitse miettiä, miten ihmeessä miehet nukahtavat minuutti rakastelun jälkeen.

2 kommenttia   Keskiviikko 28. heinäkuuta 2010 00:54

juu

Taas on minun mieleni musta
Taidan potea masennusta
Tahtoisin kerrankin olla rautaa, mutta mä kaivan itselleni hautaa
En saa missään arvostusta, taitaa päässäni olla kusta
En pysty enää nukkumaan, minä olen valmis kuolemaan

Viekää minut mielisairaalaan.
Pukekaa minut pakkopaitaan.
Vääntäkää minulle rautalangasta, koska muuten en mitään tajua.
Minä olen mielen vikainen ja aina vainoharhainen.
Tahdon olla parempi ihminen.
Yhteiskuntakelpoinen.

En tahdo palata eiliseen, en usko parempaan huomiseen
Joku itsetuntoani nakertaa ja minun mieltäni varjostaa
Tiedän että yksin jään tähän tyhjään elämään, en jaksa enää välittää, koska ei oo enää mitään hävittävää

Kommentoi   Maanantai 21. kesäkuuta 2010 15:44

KAVERIT → Eivät koskaan pyydä ruokaa.
TOSIYSTÄVÄT → Ovat syy siihen ettei sinulla ole ruokaa.
KAVERIT → Auttavat sinut ulos vankilasta ja kertovat että mitä teit oli väärin.
TOSIYSTÄVÄT → Istuvat vieressäsi ja sanovat "Vittu... Homma kusi... Mut saatana se oli hauskaa!"
KAVERIT → Tietävät muutamia asioita sinusta.
TOSIYSTÄVÄT → Voisivat kirjoittaa kirjan sinun elämäsi yksityiskohdista.
KAVERIT → Jättävät sinut yksin jos muutkin tekevät niin.
TOSIYSTÄVÄT → Haistattavat paskat muille eivätkä koskaan jätä sinua.
KAVERIT → Koputtavat oveesi.
TOSIYSTÄVÄT → Kävelevät suoraan sisään ja lösähtävät sohvalle.
KAVERIT → Vievät drinkkinsi pois kun luulevat sinun ottaneen tarpeeksi.
TOSIYSTÄVÄT → Katsovat sinun vaappuvan puolelta toiselle ja sanovat "Jätkä juo loputkin siitä, ei heitetä mitään hukkaan!"
KAVERIT → Kertovat vaatteiden sopivan sinulle.
TOSIYSTÄVÄT → Kertovat, että näytät norsulta, joka on kääriytynyt makkarankuoreen.
KAVERIT → Ovat hetkellisiä.
TOSIYSTÄVÄT → Kestävät läpi koko elämän.

4 kommenttia   Maanantai 03. toukokuuta 2010 17:08