majoneesimimmi

Hauskaa viikonloppua!

Heikunkeikun!!
Olen taas täällä monen viikon tauvon jälkeen. Tällä kertaa en ole seurustellut saatika, käynyt oikeen missään. Kaverit houkutteli viimeviikonloppuna Kantikseen, mutta yksin kertaisesti halusin viettää lapseni kanssa viikonloppuja ja nauttia muutenkin olostani omikseen. Siis tietysti aikani meni lapseni kanssa ollessa.. Olen vaan jotenkin niin täynnä miehiä että haluan keskittyä nyt lapseeni ja työhöni. Huono uutinen tässä kirjoituksessa on se, että työsopimukseni päättyi tänään.. Eli olen työtön pitkästä aikaa. On tämä yhteiskunta jotenkin niiiin mennyt, että ihmisille ei töitä ole.. No mutta työkkäriin pitää maanantaina ilmoittautua ja varmaan jotain siivoushommia pakko alkaa tekemään jos ei muuta löydy. Jos töitä ei ilmaannu niin pennin venytys kuukaudet alkaa.. kurjaaa...

-Lara-

PS miehet jotka sietävät työtöntä yh äitiä, otakkee yhteyttä. (tuntuipas jotenkin niin ala-arvoiselta kirjoittaa noin)

Kommentoi   Perjantai 31. tammikuuta 2014 16:30

tättärää taaas!

Moikkelis taas!
Seurustelin tuossa melkein yhdeksän kuukautta.. Iloista aikaa oli, mutta kerron NYT rohkeasti. Tällä kertaa koolla oli väliä! Tyyppi oli aivan uskomattoman komea ja töissä kävi ja rehellinen Suomalainen Mies.. Mutta hän alkoi puhumaan yhteisestä lapsesta, kihlauksesta ja naimisiin menosta.. EI EI EI.. Minä Olin rohkea ja kerroin 6.12 että NYT suhteemme on päätyttävä.. Mies oli surun murtama.. Anteeksi, mutta rakastin sinua.. Mutta parempi näin, koska olisin varmasti pettänyt jos suhteemme olisi jatkunut..

Ölen väsynyt kirjoitan taas kun ölen reippaampi. Hyvää yötä miehet.

Ps kookkaat ottakkee yhteyttä ;)

Kommentoi   Torstai 12. joulukuuta 2013 01:03

Töttöröö!

Moikkeliskoikkelis!
Tässä taas nopijasti tuo synkin talvi on taitettu. Kevät on jo pitkällä. Ihanaa, kevät ja pörriäiset. ;) Minulla on töissä mennyt oikein mukavasti, ja muutaman herrasmiehen kanssa olen käynyt rehveillä. Eli vain kahvittelemassa.. Mutta en ymmärrä, kun otan puheeksi miehille siitä että minulla on pieni poika.. niin heti tuntuu että heidän kiinnostus katoaa.. Onko ihmiset ihan oikeasti muka niin suvaitsemattomia, etteivät hyväksy yh-äitiä? Voi kun he tietäisivät minun menneisyyteni.. Kuinka vaikeaa oli pojan isäni kanssa.. Tietäisivät missä hän on nyt.. No onneksi Elämässäni on poikani, työ ja meidän uusi perheen jäsen. Kalle kani :)) Poikani oli huomannut tarhassa, kun oli eläin viikko, että hän haluaa meille pienen pupun. Lupasin hänen synytmäpäiväksi sen hänelle. No nyt meillä on Kalle kani! :)

Eipä nyt tällä kertaa enenpää. Minulla kun on eri Blogi tuolla yhdessä toisessa paikassa.. Siksi käyn täällä harvoin..

-Lara- Kesä lähellä on meidän! <3

Kommentoi   Tiistai 16. huhtikuuta 2013 00:02

Voi jumantsuikkelis.

Anteeksi, blogini lukijat täällä Kuvakkeessa. En ole melkeen puoleen vuoteen käyny täällä kirjoittelemassa. Oli tuossa kiireistä aikaa. Oli myös onnellista aikaa. Elin tosiaan kolme kuukautta kaukosuhteessa herrasmiehen kanssa. Hän työskenteli Jenkeissä ja meidän suhteemme kukoisti, mutta hänen palattuaan Suomeen. Meillä oli selvät suunnitelmat voisimme harkita yhteistä kotia yms. Mutta hän sai töitä jälleen ulkomailta, tällä kertaa Aasiasta, joten minun täytyi luopua suhteestamme. Ystävyyteen se nyt sitten jää. ELI MIEHET, Sinkkuna jälleen on tämä Bella ;) Pojastani vielä sen verran, että hän on tarhassa ihastuttanut jo tyttöjä. Mahtaa tuosta poika kullastani tulla oikea pelimies. ;)) hahah

PS: Viikonloppuna ostelemaan joululahjoja. :) aaw

Kommentoi   Tiistai 11. joulukuuta 2012 23:09

Pitkästä aikaa.

Taas vierähti tovinen, kun viimeksi täällä kävin kirjoittelemassa. Oulussa asustellessa mennyt hyvin, pikku hiljaa alkaa tännekkin kesä tulemaan. Sydämmeni pamppailee jännityksessä huomiseen työhaastatteluun. Hain uutta työpaikkaan toimistohommissa, huomenna olisi haastattelu. Sain onneksi ajoissa tänään pojan nukkumaan, nyt yöllä tulen kirjoittelemaan tänne viinilasin jälkeen. Mutta semmoista. Tapailen edelleen samaa herras miestä kenestä viime Bloggauksessa kirjoitin. Hän lähti nyt 3 kuukaudeksi Yhdysvaltoihin töihin. Hieman ikävähän sitä on, mutta emme ole mitenkään edenneet ystävyydestä pitemmälle. Saa nähdä miten käy kun tässä kolme kuukautta vierähtää..

Mutta hyvät kuvakelaiset. Pitäkää peukkuja minulle huomiseen haastikseen. Muistakaa rakastaa!

-Lara_

Kommentoi   Maanantai 28. toukokuuta 2012 00:43

Moikkeliskoikkelis.

Dodiin, vierähti taas tovi että tulin tänne kirjottelemaan. Vielä pitäisi kaksi päivää jaksaa työn parissa, ja sitten pääsee ansaitulle viikonloppu vapaalle. Tarkoitukseni olisi viettää laatuaikaa lauantaina lapseni kanssa. Sekä lauantaina olisi treffit hienossa ravintolassa erään miehen kanssa. Olen tapaillut tätä miestä nyt pari viikkoa. Olemme tutustuneet netin maailmassa ja nähneet nyt muutaman kerran. Vaikuttaa ihan järkevältä tyypiltä. Harmittaa hieman, kun suhtaudun nykyään miehiin niin varauksella. Mutta nyt menen nukuttamaan lapsi rakastani <3

PS: jossain se Prissini minua odottaa - eletään siinä toivossa.

-Laraa, rakkaudella <3

Kommentoi   Keskiviikko 28. maaliskuuta 2012 21:05

kukkuupöö.

Heips. En ole kirjotellu tänne vähään aikaan. Ouluun muuttaessani tapasin ihanan miehen. Mies oli jotenkin niin ihana, että se tuntui ihan uskomattomalta. Kerkisimme olla yhdessä jo pari viikkoa kun hän pyysi että muuttaisimmeko yhteen. Tässä vaiheessa hoksottimeni alkoi soimaan ja sanoin että pidetään hieman taukoa. Katsellaan.. No niin ei siinä mitään seuraavana viikonloppuna löysin hänet yhdestä baarista ja hänellä oli jo uusi nainen kiikarissa. Voi voi onneksi en tuhlannut aikaani hänen kaltaiseen pelimieheen. Harmittaa hirveästi koska poikani tykkäsi tästä miehestä.

Työt on lähteny kivasti käyntiin täällä Pohjois-Suomessa. Lapsenikin on tottunut hyvin päiväkotiiin ja tykkää olla siellä. Semmosta, mutta nokka pystyssä kohti uusia seikkailuja :))

-Laraaa-

Kommentoi   Sunnuntai 19. helmikuuta 2012 23:44

Kukkuu :)

Pitkästä aikaa kirjoittelen. Töitä ollu erittäin paljon ja lapsen kanssa mennyt aikaa, niin ei ole oikein joutanut käymään koneellakaan. No nyt onneksi alkoi loma. Viikonloppuna muutto kuorman kanssa Kohti oulua. Onse mukavaa kun pääsee ystävien seuraan. Hoitopaikkakin pojalle on valmiina. Työt alkaa minulla vasta 30 päivä.

Tämmöistä tällä kertaa. Kuumat kollin *Oulusta ottakaa yhteyttä :)

-Lara- <3

Kommentoi   Keskiviikko 11. tammikuuta 2012 12:57

Loman odotusta.

Hiphei!

Voi että, ei ole tullut käytyä täällä pitkään aikaan. No mutta, nyt taas tuli käytyä. En ole vielä oikein seuraa löytänyt. Harmi :( Olen niin iloinen perjantain jälkeen alkaa kolmen viikon loma, jäi kesälomia pitämättä. Odottelen siis innolla. On kiva kun tuota luntakin tuli edes hetkeksi tänne etelää. Toivottavasti viikonloppuna olisi lumi taas maassa. Pääsisi pojan kanssa hieman leikkimään ulos, kun ei näin viikolla tule hirveästi ulkona käytyä ku työt on ollut niin raskaita nyt.

Perjantaina lomalle! :)) jippiii

-Lara-

Kommentoi   Keskiviikko 07. joulukuuta 2011 12:25

Työviikko

Huhuuhh. Olipas se viikonloppu. Pitkästä aikaa sain viettää ansaittua juhlimis vapaata. Oli kyllä hauskaa tyttöjen kanssa. Käytiin Helsingissä baareilemassa ja vietettiiin ihanaa iltaa. Mutta sunnuntaina oli ihana saada poikani takaisin hoidosta. Oli sillä ollut mamia hieman ikävä. Maanantaina töihin.

Toivotan kaikille nuorille ja aikuisille voimia tulevaan työviikkoon.

-Lara <3

Kommentoi   Maanantai 21. marraskuuta 2011 01:34

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »