smokey

Kissan ja pesukarhun sekoitus

Eli minä. Jos mut pitää lokeroida johonki nii oon kissan ja pesukarhun risteytys ihmisen muodossa.
Kissan ominaisuudet: Oon aika laiska, mutta hyvin ketterä. Osaan elää ahtaissa paikoissa ja mukautua niihin leveästi. Vieraiden saapuessa tervehdin heitä ja vaivun takaisin omiin oloihin. Olen paikalla mutten varsinaisesti läsnä ellei oo jotain tosi kiinnostavaa. Kerjään välillä rapsutuksia. Jos joku astuu reviirilleni pidemmäksi aikaa, menen ihan sekaisin koska tiedän normaalisiti tasan tarkaan missä mikäkin tavara on, ja opin myös muistamaan vieraan tavarat joten ne sekottaa pakkaa välillä :D Tykkään olla välillä vaa hiljaa ja tehä asioita toisen läsnäollessa. Pidän huolta mun perheestä, vähä niinku kaverin kissa ruokkii omistajansa pyydystämillään hiirillä :D

Mut sit tää kuvastaa mua aika täydellisesti myös :__D https://www.youtube.com/watch?v=jlYKZmTvzi0

16 kommenttia   Perjantai 04. maaliskuuta 2016 02:50

ihmetyttää kummastuttaa...

Mies! Miksi ehdotat tusustumista ja sitten kun infoan että joo mennään vaa kahville nii ei sit vastata? :D Tai oon siinä kyllä samalla kahviehdotuksella todennut et vehkeen voit sit pitää housuissas. Onko se liian paljon pyydetty? Onko kuvakkeen miehillä keskimäärin niin iso muna et tekee pahaa pitää sitä housuissa? Vai onks ihminen nykypäivänä vaa niin helvetin hukassa, että arvot menny ihan ylösalasin? Alkaa tuntuu nimittäin vähä siltä et eka nussitaa ja sit esittäydytää... surullista.

38 kommenttia   Keskiviikko 24. helmikuuta 2016 09:11

Tiedän_tasan_tarkkaan_mitä_haen_hakemus

Haen miestä, joka osaa:

-kokata (niinku oikeesti hyvää ruokaa)
-siivota
-pitää huolta itestää
-soittaa pianoa tai kitaraa tai molempia
-perkaa kalaa
-kaikennäköstä.

Pitää olla myös komea, pitkä, sekä leveät hartiat. Ja tietty punapää pitkähiuksinen ettei anneta kuolla gingerien sukupuuttoo, liian kaukaa haettua. Mikä tahansa hiusväri käy.
Haluun myös et kykenet säestämään mun kaunista lauluääntä.
Haluaisin myös sinun osaavan hieroa (selkää jne.) koska mä ainakin kykenen siihen. Oon hyvä siinä.
ET SAA valittaa tylsyyttä, koska vaa tylsät ihmiset valittaa sitä. Et pelaa liikaa.
Ja sit sul pitää olla mielipide kaikkeen ( jos ei oo nii sit sanoo rehellisesti ettei aihe ole tuttu/kiinnosta). Nii ja muutenki pitää olla aina rehellinen.

15 kommenttia   Tiistai 12. tammikuuta 2016 14:55