zanette_k

Liibalaabaa

Päivät on pitkälti mennyt metsälenkkeillen koiran kanssa. kotosalla vaan .. huomenna keskustaan hoiteleen asioita ja shoppaileen vähän uusia vaatteita :) .

Maanantaina alkais sit yrittäjyys koulutus sitä jännityksellä ja innolla odottaen :)

aattelin et ens vk loppuna vois lähtee viihteelle johkai käymään jos sitä enään osaa / jaksaa ei oo tullut sit baareissa käytyä kun viimeksi uutena vuotena paikallisessa juomassa pari paukkua . tosin empähän edes tiedä minne täällä kouvolassa kannattaa mennä tai olis halua lähtee ..

treeneissä revähtänyt lihaskin alkaa oleen jo suht kondiksessa pääsee tekeen pian yläkropan treeniäkin.. jäänyt aika yks toikkoseksi tää lenkkeily ja jalkatreenit ..

fillari laitettu vk loppuna kevät kuntoon vihreä väri muuttui pinkiksi ja pyörä huollettu vieläkö sais uuden penkin ostettua niin kelpaa fillaroida..

Mukavaa viikon jatkoa kaikille :)

Ja pikku pojille nyt sit tiedoksi et ei tarvii lukee / eksyy minun sivuille jos ei kiinosta kritiikkiä ja negatiivisuutta riittää kyllikseen ja sitä mahtuu.. mutta jokainen valitkoon ketä seuraa ja kenen juttuja lukee ..

mehän ei kaikki olla samallaisii ;) ..

- Janette -

1 kommentti   Tiistai 04. maaliskuuta 2014 19:15

perjantai illan fiiliksiä ja mennyttä viikkoa

No joo tämä viikko on mennyt ihan vaan ollen alkuviikosta tosiaan reväytin vasemman käden treeneissä mistä seuraakin sit pitkää treeni taukoa käsille . hieman on mieli ollut maassa myös työ tilanteiden suhteen kun ei mistään mitään kuulu vaikka aktiivisesti oon työhakemuksia jättänyt ja yhteyttä ottanut myös eri firmoihin mihin ei haeta työntekijöitä . espanjaan olis hetipäässyt lähteen töihin mutta sen unohdan täysin koska ei vielä tässä vaiheessa muuttoa pois halua eikä viitsi suunnitella kun uudella paikka kunnalla asunut 2kk .

noo en luovuta eli sitkeesti duunia etsien ja yrittäen ehkäpä se natsaa jossain vaiheessa.

eli tää viikko on mennyt kotosalla , lenkkeillen ja siivoten ja laittaen kotia ..

lähi aikoina olisi tarkoitus avata kunnon blogi eikä tälläst pilipali kuulumisia elämästä mutta siis blogi missä lähinnä treeneistä,koirista ja kodin sisustamisesta . sekä tottakai normaalin elämän asioita . lisäyksenä tulee olemaan ravintola / kahvila bloggausta eli koska itse olen kova laittaan ruokaa ja paljon ruoka / ravintola alaa tunnen ja tiedän niin on huikeeta yhdistää kaikki yhteen blogiin . ja jättää turhia asioita kirjoittelematta.

tänään on käyty siis lenkillä ja seurattu suomi-ruotsi matsia mikä päättyikin lukemiin 2-1 ruotsille . noo mm kisoja odotellen ja jännittäen :)

Tatuointi kuumetta pukkaa edelleen kun valmiita kuvia olisikin mutta tatuoitsijaa ei vaan löydy eli hinta/laatu pitäs olla kohdillaan .. kokkolassa oli vakkari tatuoija joka teki ja tekee hienoa jälkeä edullisin hinnoin. tuntuu että täällä kouvolassa hinnat on ihan pilvissä ja se mitä on taas tatuoijista kuullut on aika lailla negatiivista .. eli senkin suhteen jatkaa etsimistä ...

mut näillä mennään nyt vk loppu tallille värkkäileen auton pariin maalausta sun muuta pientä ..

mukavaa vk loppua kaikille <3

ja niinkuin tapana on tseppaan muitakin eli älkää luovuttako koulu/ työpaikkojen hakujen suhteen joskus pitkäjänteisyys ja sinnikkyys palkitaan :) !! eli tsemppii kaikille ja muistakaa rentoutua te jotka painatte duunia paljon elkää ressakko !

3 kommenttia   Perjantai 21. helmikuuta 2014 21:44

Maanantai aamun flippaa päässä :o

mistä tää olo tulee :D vituttaa mukamasti.
oon nyt kuukauden päivät asunut tääl kouvolassa ja nyt oon jättänyt 3 koulu hakemusta ja 2 työ hakemusta . kunnes

eksyin espanjaan töihin haettavalle sivulle ja nyt oon jo ihan liekeissä lähdössä töihin espanjaan :D jos nyt hieman hiljentäis tahtia ja miettis viikon mitä tässä tekee .

ennen tätä en kuvitellut edes ikinä pystyväni muuttamaan pois kokkolasta mutta täällä sitä ollaan ja nyt suunnittelen jo muuttoa espanjaan jos tää arki elämä ei tästä miksikään muutu niin se on suomelle soronoo ! :)

Kommentoi   Maanantai 10. helmikuuta 2014 10:11

Tilannetta reissusta ja kotiin paluusta

No niin kokkolan reissu meni hyvin ystäväpariskunnalla yöpyen ja sukulaisia tavaten . torstai päivämeni todella hyvin ja nyt mun elämä vihdoin voi " alkaa "/ jatkua ..

torstai yö junaan hyppäsin koiran kanssa. stressi kun laukesi ja olo oli vihdoinkin rauhallinen niin mulla nousi korkea kuume . eilen aamulla 8 aikaa olin takasin kouvolassa. missä rakas oli hakemassa mua asemalta.
koko päivän kun tuli nukuttua 17.00 asti ja eilen 23.00 aikaa nukkuun niin nyt on taas virtaaa

aamulla kahvit kaikessa rauhassa ja poistin fb tunnukset taas hetkeksi käytöstä huomenna jos olo pysyy samana niin treenit jatkuu :) ! viikko sit tehtyjen treenien johdosta oikeen puolen lapa seudun revähdys eli tiedossa pelkkää jalka treeniä ja syvävenyttelyä ja sitä mitä nyt kroppa sallii..

selvinpäin olo jatkuu edelleenkin eikä edes tee mieli sitä yhtäkään ottaa joka tuntuu jo hyvin erikoiselta loppu vuoteen verrattuna :o ja siis mitään uuden vuoden lupauksia sun muita en ole tehnyt . et tässä nyt treenit jatku tammikuun eka päivä siitämihin ne loppu jo syksyn tienoilla ..

nyt sit pitäs myös alkaa etsiin töitä , koulutus mahdollisuuksia ynm..

sori kirjoitus virheistä ja epäselkeestä kirjoituksesta kirjoittelen vaan sitä mitä ajatuksiin ekana tulee :)

fiilis on nyt tosiaankin rentoutunut ja niinkun aiemmin mainitsin tää paikka kunnan vaihdos oli aivan loistava homma en oo ennen tuntenut näin hyvää fiilistä. vaikkakin en tunne täältä vielä ketään.. kaikki aikanaan .

mukavaa lauantai iltaa kaikille <3

- Jane -

Kommentoi   Lauantai 08. helmikuuta 2014 16:08

Lauantai murheellista

Stressiä pukkaa yli huomenna olis lähtö kokkolaa kohti ja sitten muutama pv asioiden hoitelua sit oliskin viisaampi ja stressikin varmaan häipynyt.

nuoruuden kaveri sitten jätti tämän maailman ja lähti " paikkaan parempaan " niinkin tasapainoinen ja mukava ihminen jonka kanssa ei ole tekemisissä ollut hetkeen niin sai mielen hieman masentuneeksi.

tänään on kumminkin treenit treenattu ja 1 vk treeni taukoa . matkalaukut olis pakattuna.
toisaalta toivois että maanantai aamu tulis jo ja asiat setviintyis mut ei se auta kun yrittää keksiä toimintaa että saa ajatukset muualle . tipaton nimittäin jatkuu vaikka mieli kovin tekiskin ottaa hieman kuivaa valkkaria .

pitäkää rakkaat ihmiset kavereista ja läheisistä huolta ja tukekaa ja tsempatkaa toisia <3

liian moni hyvä ystävä ja tuttava on viime aikoina antanut periksi joskus tuntuu että olisi voinut kuunnella ja auttaakkin enemmän kun tajusi.. mutta kaikesta huolimatta

Mukavaa vk loppua kaikille <3

- Janette -

3 kommenttia   Lauantai 01. helmikuuta 2014 17:51

Maanantai

Ihanaa maanantai päivää kaikille !

meidän aamu starttasi Nalan rokotuksilla läheisellä eläinlääkäriasemalla. ja tuloksena terve rokotettu chihu tyttö josta kuulemma saattaa tulla " jääräpäinen kiukkupussi " mutta eikö se mene niin että koira kuin omistaja ;) :D !!

Päivät mennyt tosi nopeaa mun mielestä ! tasan viikko niin näihin aikoihin sitä oliskin kokkolassa ! ja jännitys senkun kasvaa ! noo siitä huolimatta vaikka kuinka stressi taso onkin korkee jo nyt niin ...

Treenit luistaa hyvin ja 26 tipatonta päivää takana ja olokin alkaa taas olemaan hyvä vaikka ei puhuta kun 3 vk sta mitä on täyttä häkää treenannut ja ollut selvistä ja ruokavalio pistetty jälleen kerran remonttiin..

Fittness tukun tilaukset saapuikin jo viime viikolla eli hieman lisäravinteita ja vitamiineja .

Eilen kävin tekemässä lenkin ekaa kertaa tuossa lähistöllä olevalle luontopolulle mitä täällä riittää. aivan huikeet näkö alat ja maisemat mutta ajatuksena olis kivuta ylimmälle tasolle tänään vielä päivän valossa jos lumisade ei yylly .. uskon että kesällä nuo polut tulee olemaan mun suosikkeja kunnon ylä alamäki hyppelyy :D !!

Tsemii kaikille tähän viikkoon ja muistakaahan toteutella niitä unelmia / tavoitella . <3

- Janette -

Kommentoi   Maanantai 27. tammikuuta 2014 11:45

minusta taasen

No jo sitä olis nyt 12 pv treenattu putkeen nyt yksi treeni vapaa päivä ja tuntuu ettei malttaisi olla tekemättä yhtään mitään. tosi helmikuussa tulee viikon tauko niin siksi kunnon treeniä nytten .

tähän kuuluu: 5km juoksu lenkki 3 kertaa viikossa.
- pumppi treenit koti oloissa . lisäksi joka päivä 30 minuutin venyttelyt . tasapaino laudalla "leikkiminen " :D ja jokaista lihas ryhmää treenaan siis 2 kertaa viikosssa . jaoteltuna eri päiville.

lisäksi saa tuon uuden pentu koiran Nalan kanssa harjoitella ulkona käymistä että kyllä tässä tekemistä piisaa :) !

kävin tuossa huvikseen kehonkoostumus mittauksissa josta sain loisto tulokset tosin sitten yksi arvo joka ei saa laskea oli sisäelimiä ympäröivä rasva joka oli hyvin alhainen lihas prosenttiin sai olla jo tyytyväinen 35 % on tällä hetkellä .

no mikäs tässä nyt oloa tekee stressaantuneeksi on tuleva kokkolan reissu joka on tulossa siis 6.2 ja reissuun saa lähteä jo 3.2 . jännittää ahistaa epätietoisuus tuosta päivästä siitä myöhemmin lisää ! mutta näillä mennään .

- Janette -

Kommentoi   Sunnuntai 12. tammikuuta 2014 10:50

Hieman minusta näin melkein vuosi mennyt

Eli vuosi melkein kirjoitin hieman minusta

Eli hyvää uuttavuotta 2014 kaikille !
vihdoinkin alkaa palaset loksahtelemaan kohdalleen. muutin kouvolaan ja mikä ihaninta niin mieheni ja 2 koiraa uutena perheeseen tuli chihu tyttö Nala joka on 10 viikkoinen nyt.

Treenit startattu ja ruokavalio muutos samaan syssyy et tulis niitä tuloksiakin viikko menty tähän malliin 1,3kg häipynyt painoa vielä kun saa turhat pöhötykset poies sit lähetään taas hakemaan lihasta lisää ja unohdetaa tuo painon pudotus eli siis vaikeimman kautta selitettynä nyt kiinteytystä ja joulun aikana kertyneet juomat ja ruoat poies .

mitäs muuta voi olla kun onnellinen ja olokin on jo sellanen että on kotiutunut vieläkun jostain löytyis hyvä kampaamo :D ..

koitan kirjoitella nyt hieman useammin kuin kerran vuodessa ;) ..

Mukavaa alkanutta vuotta ja tähdätkää unelmiin ja asettakaa tavoitteita ja toteuttakaa se kannattaa :)


- Jane - <3

Kommentoi   Tiistai 07. tammikuuta 2014 12:05

Minusta Hieman

Olen 21 vuotias nainen kokkolasta.
Täällä on tullu asuttua siis ihan koko ikä. Tosiaan viimeinen vuosi on tullut mietittyä paikkakunnan vaihdosta ja siitä syystä laittanutkin paljon työhakemuksia menemään sinne sun tänne.
Tällä hetkellä työskentelen maalarina elikkäs oman alan töissä.
Olen myös tehnyt paljon muidenkin alojen hommia kuten tarjoilijana toiminut , kokkina ynm... Tosiaan opiskeluakin olen ajatellut mutta sekin on aika iso kysymys merkki jaksaako lähteä kouluun taas .

Harrastuksiini on kuulunut jo kauan aikaa salilla treenaaminen joka onkin todella lähellä sydäntä.

Muuten vapaa aikani kuluu ystävien kanssa ja kotona ollen vain.

Jatkossa kirjoittelen vähän aina kuulumisia ja tosiaan sillon kun työltä ja treeniltä ehtii ja jaksaa.

1 kommentti   Maanantai 18. helmikuuta 2013 13:14