tukisukka

sunnuntai 11. tammikuuta 2009 01:05

Löysin pitkästä aikaan erään lempibiisin. Pitkään olen sitä koneeni uumenista etsinyt mutta aikaisemmin se ei ole tullut vastaan. Meinasin hyppiä päälläni löytäessä sen..

Olin jopa enemmän huolestunut tästä ihanasta kappaleesta kuin todellisista huolistani. Se on jännään kuinka ihminen voi huolehtia jostian turhasta, vaikka olisikin jotain todellista mietittävään. Itse en ole pätkääkään ollut huolissani omasta asunto tilanteestani(olen koditon) Mutta sen sijaan olen huolissani että hukkasinko erään biisin! Mikä meitä ihmisiä vaivaa?

Ehkä me olemme vain kummallisia...

Itseäni turhauttaa suuresti kun haluaisin hankkia kaikke diipadaapaa. Rahaa on mutta ei asuntoa. Itselläni listassa se 100 tuumainen tykki, jolla katsella leffoja ja sarjoja... Kaikki muuten hyvin tietäisin mistä ostaisin sen ja tuollein, rahakaan nytten ei ole ongelma, mutta paikka..

Tein hienon huomion tänään. Itse olen nyttemmin siirtynyt tekemään töitä ja se on jännää että kun tienaa kuukaudessa yli 2000€ niin kuinka ne rahat vain "katoavat" Sen kuin pari iltaa istuu oluella ja käy muuutaman kerran ulkopaikkakunnalla(tampereella ja turussa) kavereita moikkaamaassa niin ne vain katoavat. Itse en barmaan osaisi enään elää pienemmillä tuloilla. Sitä on pelottava huomata kuinka sitä nauttii korkeasta elintasosta.

Nytten ajatukseni taas vaeltavat, tilitän tänne aina säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkea paskaa. Josta haluan vain avautau tietämättä lukeeko tätä potastaa kukaan? Itse en ainakaan jaksaisi luke jonkun kirjotuksia näin pitkälle..

Noh, jos satuit niin tekemään niin sano vaikkapa plob. Niin ehkä jaksan avautua useammin..

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Placebo - I Know

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »