Sopuli

Plokin aloitus ja taiteilijan esittäytyminen

keskiviikko 22. tammikuuta 2014 23:34

Tästä siis lähtee käyntiin oma Kuvake.net blogini. Tästä ensimmäisestä kirjoituksesta tulee todennäköisesti lähinnä kirjailijan itsensä esittely (itsekehuminen), paitsi jos pahasti hairahdun aiheesta. Aiheesta lipsuminen ei ole mitenkään harvinaista.

Enihau (anyhow - tästä jos lähtee uusi trendisana liikkeelle, olen surullinen ja pettynyt) olen tällä hetkellä 27 vuotta elämää tarponut mies. Aina välillä olen innostunut kirjoittelemaan johonkin blogia, ikinä siinä kuitenkaan kovin pitkää uraa tekemättä. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, mutta aikansa kun itseään vuodattaa, alkaa se tuntua työltä ja sitten ei enää huvita.

Blogimerkintöjä ilmestyy tulevaisuudessakin varmasti aika harvakseltaan ja epäsäännöllisesti, eli vain silloin kun on asiaa. Oman päiväni tapahtumia en aio jakaa: "aamiaiseksi söin kolme Wetabixia, minkä jälkeen kusetin koiran. Jätin paskan keräämättä, kun ei sekään siivoa minun paskojani!"

Musiikillisesti kallistun enemmän raskaaseen, mutta on siellä toisessakin päässä helmensä. Liikunnan suhteen olenkin sitten aika paljon monipuolisempi. Päälajina taekwondo, sivussa kuntosalia, työmatkapyöräilyä, lenkkeilyä ja seinäkiipeilyä. Lisäksi olen aina valmis lähtemään mukaan, jos ehdotetaan hikoilumahdollisuuksia. Vähän tyhmä siis varmaan...

Jaa juu, ja Helsingissä asun, unohtui alkuun kirjoittaa tällainen fakta.

Pidän ihmisistä. En suurista laumoista, vaan tilanteista, joissa ihmisin voi tutustua rauhassa ja jutella heidän kanssaan mistä milloinkin. Kovin vakavista asioista en yleensä puhu. Aika harvat asiat yleensäkään otan ihan täysin vakavissani.

Kuvakkeessa minulla on ollut tunnukset jo pidemmän aikaa, nyt vain muistin ne ja ajattelin kokeilla, josko muistaisi täälläkin käydä välillä.

- sipulinen Sopuli siiselisoosissa

Mieliala: Rento
Taustalla soi: Juice Leskinen - Heavydiggarin vuorisaarna

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »