Suomenruotsalainen_Blondi

jotain paska xD

keskiviikko 12. syyskuuta 2007 09:25

Pari meiän luokkast on vähän kiero mielikuvitus, jopa aika sairas mut no onneks on viimeinen vuos :D

Olen jo väsyny tähän meiän leffa kurssi koulus, en jaksais mut on vain pakko. Se on vain voi voi.... Mut onneks on taas koht vkl vaik en tiedä ollenkaan mitä tekisin, viime vkl ei ollu sitä parasta pääst mut ei se ollu huono, sunnuntai oli vain tosi tylsää tai miten sen nyt ottaa. Istuin vain kotona ja pelasin Xbox360 :S vaik mieluiten olisin kyl tehny jotain järkevä mut ei ollu mitn.
Vaik kyl oli ihan kiwa pelata kun en ole pelannu sillää koko kesänä :p en ole ollenkaan pelannu mitn koko kesänä, en ihan jaksa pelata enää niin kun ennen nuorena, olen tulos vanhaks vaik keski-ikä pelamiseen on 25 se on tutkistettu todistettu :D No siivoa mä ainakin pitäis vkloppuna, mun kämppä näyttää ihan sota rintamalt, ainakin kissoille se on seikkailu =)

Ens vikol pitäis muuten Pako kausi 3 alkaa USA:ssa =) en voi odottaa et pääsen latamaan sen alas, se on yks paras sarjoja niin kun Tähtiportti ja kaikki sen spinoff (nämäkin ovat ihan paras maailmas), 24, Lost, Simpsonit, Heroes (Se on se paras niin kun tähtiportti, ihan ykkönen) .Olen jo nähny koko kausi 2 (yllätys yllätys) ja odotan tosi paljon kausi 3, ainakin kun ajattele miten kausi 2 loppui. en aio kertoa tässä jos joku teist seuraa sitä sarja niin en halua antaa spoilers. Tarina tulee jatkumaan aika eri taval kun kausi 2, ja tarkoitan todella eri taval ;) Paitsi tämä niin odotan tosi paljon että Heroes kausi 2 tulee kun olen jo nähny koko kausi 1 vaik tämä sarja alkaa vast lokakuus suomes :p ja sit odotan Stargate (Tähtiportti) SG-1 3kpl leffa ja atlantis kausi 4 ja sitä uus spinoff sarja. Niin paljon Tähtiportti on tulossa =)

Ne, joka on ymmällän muuten et miks en o enää online meses niin se on siksi et mul on uus mese. en jaksannu enää että sairaita ihmisiä lisäsi mut koko ajan. Ja jos haluat mun uuden niin saat tulla kysymään ja ehkä saat sen riippuen kuka kysy ;) tämä mese aion ollaa varovainen antaa ulos. Mun uudel ei edes kaikki mun kaveril on, tällä hetkel vain ne joka luotan 100% ja ne ovat supersvensk ja Piiska. Mut kaverit tule kyl saavas sen niin älä pelkää :p Olen hankkinu tämä uus mese eilen päiväl niin ei kauan sit. Mut tiedoks vaan jos ette näe mut meses niin se on siks et mul on uus.

ILMOITUS! Sano ei tupakalle, se ei o seksikästä ;) Ainakin mun mielest se ei o seksikästä kun nainen polta, ei edes kaunista. Se vaan sit haise pahalle, sen vaattet ja sen henki. Mut no en voi mitn jos te haluatte polta, kun se ei haittaa mua mut mut ei se o mun mielest seksikästä :D

Jos olette ymmällän et miks kirjoitan näin paljon, joka ainakin puolet jos ei enemmän on aika epäjärkevä juttuj niin ei ollu parempi tekemist. Istuin junas ja en jaksanu kattoo dvd:tä tai jotain, kun ei mul o ihan pelej mun konel koska en pelaa pc-pelejä. ei edes World of Warcraft, mun mielest se on ihan paska peli. Sori WOW fanit :p Niin istun junas ja kuuntelen hyvä musa, ja kirjoitan samal jotain paska joka pääty tänne :p
Mut koht mul on jotain katsomista junas, kun mun lataus invasion sarjast on valmis =) se on jo latannu 93€ kun kirjoitin tämän niin ei o paljon jäljel, ja sen aion vain katsoa junas tai ainakin yritän niin. Jos sarja on hyvä niin voin vaik katsoa koko yön sen läpi, niin tein kun katoin Pako Kausi 2, Tähtiporttit sarjojen uudet kaudet, Heroes ja 24 kausi 6 =)

Hmm....Mitä muuta paska voin kirjoittaa, nyt mun pää meni ihan tyhjäks. Ehkä hyvä niin....

Suomenruotsalainen_Blondi

Suomenruotsalainen_Blondi

Mieliala: Stressaantunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »