Suomenruotsalainen_Blondi

Jumala sunnitteluvirhe

Mitäs se Jumala oikein ajatteli?

Ehkä hän keskittyi tissien ja perseen muotoiluun. Se onkin naisessa oleellista. Sen takia ihmetyttääkin, miks Jumala askarteli naiselle aivot, jotka tuottavat aivan liian monimutkaisia ja miehelle joskus kovin vaikeita ajatusrakennelmia.

1 kommentti   Torstai 13. joulukuuta 2007 14:03

Vastaa =)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

1 kommentti   Maanantai 17. syyskuuta 2007 13:29

jotain paska xD

Pari meiän luokkast on vähän kiero mielikuvitus, jopa aika sairas mut no onneks on viimeinen vuos :D

Olen jo väsyny tähän meiän leffa kurssi koulus, en jaksais mut on vain pakko. Se on vain voi voi.... Mut onneks on taas koht vkl vaik en tiedä ollenkaan mitä tekisin, viime vkl ei ollu sitä parasta pääst mut ei se ollu huono, sunnuntai oli vain tosi tylsää tai miten sen nyt ottaa. Istuin vain kotona ja pelasin Xbox360 :S vaik mieluiten olisin kyl tehny jotain järkevä mut ei ollu mitn.
Vaik kyl oli ihan kiwa pelata kun en ole pelannu sillää koko kesänä :p en ole ollenkaan pelannu mitn koko kesänä, en ihan jaksa pelata enää niin kun ennen nuorena, olen tulos vanhaks vaik keski-ikä pelamiseen on 25 se on tutkistettu todistettu :D No siivoa mä ainakin pitäis vkloppuna, mun kämppä näyttää ihan sota rintamalt, ainakin kissoille se on seikkailu =)

Ens vikol pitäis muuten Pako kausi 3 alkaa USA:ssa =) en voi odottaa et pääsen latamaan sen alas, se on yks paras sarjoja niin kun Tähtiportti ja kaikki sen spinoff (nämäkin ovat ihan paras maailmas), 24, Lost, Simpsonit, Heroes (Se on se paras niin kun tähtiportti, ihan ykkönen) .Olen jo nähny koko kausi 2 (yllätys yllätys) ja odotan tosi paljon kausi 3, ainakin kun ajattele miten kausi 2 loppui. en aio kertoa tässä jos joku teist seuraa sitä sarja niin en halua antaa spoilers. Tarina tulee jatkumaan aika eri taval kun kausi 2, ja tarkoitan todella eri taval ;) Paitsi tämä niin odotan tosi paljon että Heroes kausi 2 tulee kun olen jo nähny koko kausi 1 vaik tämä sarja alkaa vast lokakuus suomes :p ja sit odotan Stargate (Tähtiportti) SG-1 3kpl leffa ja atlantis kausi 4 ja sitä uus spinoff sarja. Niin paljon Tähtiportti on tulossa =)

Ne, joka on ymmällän muuten et miks en o enää online meses niin se on siksi et mul on uus mese. en jaksannu enää että sairaita ihmisiä lisäsi mut koko ajan. Ja jos haluat mun uuden niin saat tulla kysymään ja ehkä saat sen riippuen kuka kysy ;) tämä mese aion ollaa varovainen antaa ulos. Mun uudel ei edes kaikki mun kaveril on, tällä hetkel vain ne joka luotan 100% ja ne ovat supersvensk ja Piiska. Mut kaverit tule kyl saavas sen niin älä pelkää :p Olen hankkinu tämä uus mese eilen päiväl niin ei kauan sit. Mut tiedoks vaan jos ette näe mut meses niin se on siks et mul on uus.

ILMOITUS! Sano ei tupakalle, se ei o seksikästä ;) Ainakin mun mielest se ei o seksikästä kun nainen polta, ei edes kaunista. Se vaan sit haise pahalle, sen vaattet ja sen henki. Mut no en voi mitn jos te haluatte polta, kun se ei haittaa mua mut mut ei se o mun mielest seksikästä :D

Jos olette ymmällän et miks kirjoitan näin paljon, joka ainakin puolet jos ei enemmän on aika epäjärkevä juttuj niin ei ollu parempi tekemist. Istuin junas ja en jaksanu kattoo dvd:tä tai jotain, kun ei mul o ihan pelej mun konel koska en pelaa pc-pelejä. ei edes World of Warcraft, mun mielest se on ihan paska peli. Sori WOW fanit :p Niin istun junas ja kuuntelen hyvä musa, ja kirjoitan samal jotain paska joka pääty tänne :p
Mut koht mul on jotain katsomista junas, kun mun lataus invasion sarjast on valmis =) se on jo latannu 93€ kun kirjoitin tämän niin ei o paljon jäljel, ja sen aion vain katsoa junas tai ainakin yritän niin. Jos sarja on hyvä niin voin vaik katsoa koko yön sen läpi, niin tein kun katoin Pako Kausi 2, Tähtiporttit sarjojen uudet kaudet, Heroes ja 24 kausi 6 =)

Hmm....Mitä muuta paska voin kirjoittaa, nyt mun pää meni ihan tyhjäks. Ehkä hyvä niin....

Kommentoi   Keskiviikko 12. syyskuuta 2007 09:25

luulen tietäväni kuka se on...

kuka se on joka oli "kirjoittanu" mun mese mun koulun vessan, luulen et se on sama henkilö joka lisäsi mut, ja äskettäin toinenkin oli lisänny mut. mut tällä kertaa se oli yhtäkkiä toinen koulu, se koulu joka on mun koulun vieres nimeltä Arcada. Ja siks mä epäileen yks mun hyvä kaveri koska kun tämä ensimmäinen lisäsi mut niin soitan mun kaverille ja hän nauratti ja sanoi vitsiks et se mun pitää muistaa kirjoittaa arcadan vessa ja nyt joku sano et hän on löysi mun msn arcadan vessas. Luulen et kaikki on sama henkilö ja luulen tietäväni kuka se on...ja se on yks mun hyvä kaveri joka luulin et voin luottaa mut näköjään ei. Koska ei voi ollaa näin iso random, ei vain voi. Mun kaveri sano ensin et tämä mun pitää kirjoittaa arcadan kun kerroin mitä yks on tehny prakticum koulus ja sit yhtäkkiä niin on "tapahtunu" ja kaks on lisääny mut, yks joka sano prakticum koulust saanu ja toinen saanu arcadast. Ja sit kun puhun vähän aika sit tämän kaverin kaa tästä (ennen toinen lisäsi mut) niin hän sanoi asioita joka piti yhtää siihen mitä se ensimmäinen joka lisäsi mut sanoi!

Olen aika vittunu niin en jaksa välitä kui oikein mun suomi meni, mut luulen tietäväni aika varmal et kuka se on, ja et kaikki ne joka lisäsi mut ja jne on sama henkilö.

1 kommentti   Sunnuntai 02. syyskuuta 2007 19:52

Sain duunia =)

Sain blokkari töitä I love work firmassa :D Sellainen välittäjä firma, kun baarit ja yökerhot tarvittavat xtra henkilökunta niin ne lähettä mut, niin en ole "yksinoikeudella" yhes baaris.
Ja nyt kun on 2 uusia yökerhoja avattu niin töitä on :p Ja ens vkl se alkaa, vaik toivon et ei olis töitä juuri lauantaina koska silloin olen sunnitellu bailaa tammisaares mun kavereiden kaa mut jos on töitä niin on töitä, en voi lintsaa siitä :D

Mitäs muuta, sain tänään ostettua Nintendo WII 20 eurolla, mut vain siks et vaihdoin pois mun pleikkari 2, xbox ja gamecube + 9 pleikkari 2 pelejä :D ja illal on pirun kuvaukset joka vähän teki mun perjantai sunnitelmat rikki. Mut ei voi mitn....mut kyl mun ryhmä tietää milt tunnen tästä jutust. En haluis tuhlaa mun perjantai tähän mut mitäs mä voi siihen.... ja sitä viel mul on se vitun pääosa elokuvassa, ei kiwa mut joku on pakko tehä sitä... :S

heh....istun taas rotterdaamis, kun en jaksa mennä kotiin kun olin äsken työhaastattelussa ja illal pitää mennä sinne kuvaukseen joka on laajalahdes lähel leppävaara, niin en jaksa mennä kotiin vain 1-2 tunniks (kun silloin pitää viel istua kaikkian 2h junas). Paitsi perjantai niin on tulos hieno vkl =) menos Loimaan koko viikonloppuks ;)

HUOM! Tänään mun uus puheli tuli vaakutus yhtiöstä, mut se ei o enää pinkki mut ei se mitn, se on nyt musta. Ihan hyvä et se on niin, en jaksa omista enää pinkki niin ehkä se oli vain hyvä et mun vanha meni pesukoneseen et sain uuden vaik se oli kyl vahinko :D olen vahingoniloinen ;D
Ai hitto, pitää mennä ostamaan kauluspaitoja ja sen sellaista siihen töihin :p mut meen ehkä joku halpahallin ostamaan jotain halpa paska kauluspaita :D

Kommentoi   Perjantai 31. elokuuta 2007 17:14

MITÄ VITTUA!!!

Hän tulee saaman turpaan, vaik hän olis hyvä kaveri. Ja mä tarkoitan nyt se joka on kirjoittanu mun mese mun koulun vessan, ja kirjoittanu viel et olen homo. Hän joka on tehny sitä saa vittu turpaan. Nyt on joku jopa lisänny mut kun se luuli mut homoks vaik olen 100% hetero...

SAATANA! Nyt olen vittuntunu.... Kuka se vois ollaa...hänen puolesta toivon et en ikinä saa tietää koska mun nyrkki tulee heilumaan siitä vaik vihaan väkivalta mut tämä ei o ollenkaan hauskaa!

2 kommenttia   Keskiviikko 29. elokuuta 2007 23:14

W H A T E V E R

Viime aikoina on tapahtunu niin paljon epäonni kaikkis rintamal niin se on vähän muutanu mut, mun "uus tyyli" on whatever, jos jotain ei menee niin kun haluis niin hälläväliä, en aio itkeä sitä perään tai miettiä sitä enemmän, mä vain jatkan eteen päin katsomatta taaksepäin. Niinpä... ja en aio ollaa enää niin kiltti kun olen ollu,se saa riittä kun sitä ei o mitn apua et on kiltti.
Mut ei tämä tarkoita et olisin ilkee nyt yhtäkkiä, mä vain aion sanoa enemmän mitä ajattelen vaik se ei olis mitä muut haluat kuullaa ja aion lopeta tai ainakin yritä lopettaa analysoimista ja miettimistä kaikenlaista paska :D Tänään syntyy uus Daniel =)

W H A T E V E R =)

1 kommentti   Maanantai 27. elokuuta 2007 12:09

Matti ja Keijo

Matti ja Keijo Kälviältä olivat menossa Haparantaan nauttimaan paikkallista nähtävyyksiä(poikamiehiä kun olivat)
Torniossa kuitenkin rupesivat miettimään että,-Perhana ois kyllä hyvä ollo joku ruottia osaava mukana.
"Paikallisesta"pojat saivatkin innokkaan tulkin puhutta mukaansa joka oli aiaka laitamyötäisessä,mutta sopivan tuntuinen tyyppi ja puhui ruottia kuin vettä valaen.Taxilla miehet hurrauttivat Ruottiin puolelle ja tulkki selosti että nyt tullan till Habarandas!
Matti ja Keijo puhkuivat onnessaan ja ottivat miestä väkevämpää ajatukset korkealla ja niin housuissa alkoi yllättäen se liikehtiä.
Erään baarin kohdalla seisoikin kaunis nainen ja pojat tulkkia(joka tässä vaiheessa jo hieman pilkki)herättelemään.
-Mee kysyy tuolta jos se ois annollaan,sanoivat matti ja Keijo ihan tärinässä.
Tulkki siitä sitten nuosi taxista ja eikun suoraan neitoa jututtamaan.
-Jag har two gays who want to knulla dig,ist possible?
-Joo,det är det!Sanoi pitkähiuksinen brunette ja lisäsi,-Men jag är transvett och jag har klamydia...
Tulkille riitti vastaus ja jouksi poikien luo.
-Nyt jätkät kävi flaksi!Sillä akalla on transsit täynnä houria ja stereoista soi kunnon suomipunk rockia.

1 kommentti   Perjantai 24. elokuuta 2007 02:00

Uskallatko vastaa ;)

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä, ja sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

Kommentoi   Perjantai 24. elokuuta 2007 00:08

Nyt aion dokata

Olen epäonninen paska... Kaikki menee aina pieleen yhel tai toisel taval. Aina....Joka ikisen vitun kertaa. VOI VITTU!!!!!!!

Vaik on torstai niin aion dokata pois kaikki mitä tunnen, ainakin täält illalt, koska ei ne ikinä menee pois mitä tunnen...
Ja luultavasti mun koulupäivää huomen menee ihan päin mönkään mut I don´t fucking care. Mul on tarpex alkoholia et mä sammun ja kunnol. En jaksa tätä paska enää....mut mitäs voin siihen?
Mul on joku vitun kirous päällä, niin ainakin tuntuu..... :(

Mut nyt meen dokamaan.....minut puolkuoliaks

Kommentoi   Torstai 23. elokuuta 2007 19:08

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »