Kutemajärven Seksifestivaalit

Nimi:
Kutemajärven Seksifestivaalit
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.sunfeelings.fi/sex/
Kaupunki:
Kangasniemi

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Rockjojo
Luotu
08.10.2005

Kutemajärven Seksifestivaalit

Alkaa: perjantai 30.06.2006
Päättyy: lauantai 01.07.2006
Paikka: Jäähalli
Osoite: Teollisuustie 14 51200 Kangasniemi
Kaupunki: Kangasniemi
Ikäraja: 18 vuotta

Esiintyjät

Vakavampien aiheiden vastapainoksi yleisölle tarjotaan paljon viihteellistä ohjelmaa musiikin, huumorin ja eroottisten eritysten muodossa. Tapahtuman aikana estradille kipuavat muun muassa Apulanta, Ismo Leikola, PMMP, Verenpisara, Mariah, M.E.N.S, Mr Lothar ja Osmo’s Cosmos. Myös paikkakunnan omat, hyviksi havaitut kokoonpanot, Overflow ja Reamer, esiintyvät tapahtumassa.

SunFeelings ry:n järjestämä Kutemajärven Seksifestivaalit on sekä viihteellinen että puhutteleva, aikuisille tarkoitettu tapahtuma, jossa ei taatusti ole huumoriakaan unohdettu. Kaktus persuuksissa ei kannata saapua paikalle.

Viidennettä kertaa järjestettävän tapahtuman teema on kaksijakoinen. Parhaimmillaan seksi on ihana, aikuisten ihmisten kohtaaminen, josta molemmat osapuolet saavat suurta nautintoa. Kutemajärven Seksifestivaalit haluaa tarjota uutta potkua ihmisten seksuaalisuuteen mukavien vinkkien ja piristävien virikkeiden muodossa.

Kaikella kivalla on myös kääntöpuoli. Seksiin liittyy erilaisia lieveilmiötä, jotka ovat otsikoissa lähes päivittäin. Seksuaalirikokset, sukupuolitaudit ja vääristynyt mediaseksikkyys ovat jokaisen ihmisen arkipäivää, tuskin kukaan voi välttyä törmäämästä näihin aiheisiin mediassa.

Viidensillä Kutemajärven Seksifestivaaleilla nostetaan edellä mainitut aiheet esille monin eri tavoin. Festivaaleilla puhutaan turvallisesta seksistä ja tapahtuma on foorumi, jossa voi keskustella aroistakin aiheista.

Myös mediaseksikkyyttä käsitellään mielenkiintoisella tavalla. Seksifestivaaleilla pohditaan, onko menestyksen takana seksikkyys tai pitääkö keski-ikäisellä olla salarakas? Tosi-TV:stä makuuhuoneessa viritellään myös keskustelua.

Seksifestivaalien luennoitsijoina toimivat alojensa ammattilaiset. Asiaosuus on suunniteltu yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja se on haluttu tehdä mahdollisimman laajaa ihmisryhmää kiinnostavaksi.

Festivaaleilla on myös erilaisia infopisteitä ja tietenkin tapahtumassa myydään ja esitellään monenlaisia mukavia eroottisia vempaimia parisuhteiden piristykseksi. Perinteisesti tapahtumassa nimetään Vuoden Amorina ansioitunut henkilö.

Kutemajärven Seksifestivaalit haluaa peräänkuuluttaa, että SEKSI ON ILOINEN ASIA.

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »