sEXHIBITION messut Helsinki

Nimi:
sEXHIBITION messut Helsinki
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.sexhibition.fi
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
tadsa
Luotu
27.12.2007

sEXHIBITION messut Helsinki

Alkaa: perjantai 18.04.2008
Päättyy: lauantai 19.04.2008
Paikka: Helsingin Jäähalli
Osoite: nordenskiöldinkatu 11-13
Kaupunki: Helsinki
Ikäraja: 18 vuotta

Esiintyjät

Alexis Amore, Blade, Marchello & Hally, L'Homme Deluxe-ryhmä, yms.

On aika virittäytyä kevääseen, sEXHIBITION tulee ja lämmittää paikat ja sulattaa vetoketjut. Suomen suurimmat soidinmenot järjestetään jälleen Helsingin jäähallissa 18-19.4.2008.

Eroottisia elämyksiä kaikille aisteille on luvassa (aikuisten) Puuhakäytävässä. Valtavan suosion vuoksi se toteutetaan nyt suurempana kuin koskaan aiemmin koko sEXHIBITIONin historian aikana!

Esiintyjäkaarti ei tule jättämään ketään kylmäksi, kovimmat kotimaiset ja kuumimmat kansainväliset tähdet tarjoilevat showta jokaiseen makuun ja mieltymykseen.

Päätähtenä nähtävä Perulais-Amerikkalainen Alexis Amore tunnetaan paitsi lukuisista elokuvistaan, pitkästä urastaan Playboy TV:ssä, myös mallina ja eksoottisena tanssijana. Olet nähnyt hänet mm. Snoop Doggin ”wrong idea” -videolla, NYPD Blue- ja the Man Show - sarjoissa sekä useissa lehdissä (Hustler, Maxim, Fox, Penthouse, Playboy...) ja kalentereissa. Jopa jormasi saattaa muistaa hänet: mamasita luo uraa myös leluosastolla. Vaikka Alexis itse onkin sukupuolen suhteen kaikkiruokainen, tulee tämä latino leidi pienestä koostaan (1,57m ja 45kg) huolimatta olemaan suuri kokemus etenkin miesyleisölle

Naisyleisölle kevään merkit - ja PALJON muutakin - näyttävät kuuman, kovatasoisen L'Homme Deluxe - ryhmän atleettiset uroot. Pariterapiaa kontaktilajina esittelevät Marchello & Hally - tuo, ah niin kaunisvartinen ja kiihkeä liveakti-pari.

Kevät kukkii myös alan parhaiden näytteilleasettajien tuotevalikoimissa: väriä, kokoa, näköä, makua ja mahtavia messutarjouksia katettuna kahteen kerrokseen.

sEXHIBITION luovuttaa ”Vuoden Eroottinen Lataus” - palkinnon keväiseen tapaan jo 13. kerran. Oikeuslaitos (2006) ja HKL (2007) jättivät suuret kengät täytettäviksi. Kenelle - ja mistä syystä - menee ”Vuoden Eroottinen Lataus” 2008?

sEXHIBITION 2008 aukioloajat:
Pe 18.4.2008 klo 14-01
La 19.4.2008 klo 12-01

Liput: EUR 18, ennakko Tiketti. K-18.
Ryhmäliput: 10-19 hlöä -10%, sitä suuremmat ryhmät -20%

Osoite: Helsingin Jäähalli, Nordenskjöldinkatu, 00260 Helsinki
Raitiovaunut: 3T, 7A (keskustasta Töölööseen)

Osallistujat (40 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »