Kuvaussössendaali

Nimi:
Kuvaussössendaali
Kategoria:
Tapahtumat
Kaupunki:
Seinäjoki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Erno86
Luotu
28.03.2009

Kuvaussössendaali

Alkaa: keskiviikko 08.04.2009 klo 17:30
Päättyy: keskiviikko 08.04.2009
Paikka: Frami
Osoite:
Kaupunki: Seinäjoki

Toinen härdelli, jokaisen tutorin päänmenoksi, on kuvaussössendaali! Järjestämme 8.4 keskiviikkona Framilla kuvaussössendaalin kello 17.30 eteenpäin, jossa tarkoituksena on ottaa tutoreiden avulla markkinointi, internet tms. kuvamateriaalia SAMOn (lähinnä siis allekirjoittaneen) käyttöön. Kuvat olisivat erilaisista tilanteista, ympäri Framia. Tilaisuushan olisi hassunhauskaa pelleilyä, tarkoituksena olisi kumminkin pitää vain hauskaa, ohessa räpsimme laadukkaita, taiteellisia, mahtavuutta hipoilevia ja uskomattoman häkellyttäviä kuvia. Jos tutorleirimme kuvaaja jäi lähtemättömästi mieleen, nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tavata tämä kuvauksen master of puppets uudestaan.

8.4 on myös Karmassa hevibileet. Tarkoituksena olisi lopettaa sössendaali kahdeksan pintaan ja suunnata innolla moshaamaan Karman Hevibileisiin, kuvaussössendaaliin osallistujat ilmaiseksi sisälle. (Allekirjoittanut yritti sinnikkäästi varata saunatilan myös tähän väliin, mutta innokkaammat ehtivät ensin.)

Jokainen tutori on sydämemmemmememe pohjasta kutsuttu ja tervetullut. Tilaisuus on siis jokaiselle tutorille. Etäyksiköistä haluamme teidät myös, korvaamme matkakulut kaikille etäyksikköläisille jotka innostuvat. Lainatkaa siis biili tai houkutelkaa kaverit lähtemään Seinäjoelle bilettämään.(Pohto, Hanne-Kaisa, 20.3.2009)

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »