Va kostar hallikala kekkerit med unelmarankkarit

Nimi:
Va kostar hallikala kekkerit med unelmarankkarit
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.minnesota-hoito.fi/
Kaupunki:
Vaasa

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
mikey87
Luotu
22.10.2009

Va kostar hallikala kekkerit med unelmarankkarit

Alkaa: perjantai 23.10.2009 klo 12
Päättyy: lauantai 24.10.2009
Paikka: S. Amin piilopirtti
Osoite: Hämärän rajamailla...
Kaupunki: Vaasa
Ikäraja: 18 vuotta

Äärettömän pitkän tauon jälkeen Soppaskuulin hallitus matkustaa jälleen hiomaan marinointitaitojaan kerpyyseen. Hallitus on viime viikkoina kokoontunut (ehkä jopa liian) useasti parsimaan viikonlopun suunnitelmia kasaan. Eikä muuten moni uskoisi, että futismatsin katsomisesta ja pleikkarin pelaamisesta saa seuraavalle päivällä varsin
mielettömän olon.


Koko viikonloppu on suunniteltu tarkasti jokaista koopeeta myöten. Limusiini kuljetus karahtaa korsholman pihaan varmaan ihan tasan klo 12.00.00, josta kyytiin pämähtää totuttuun tapaan itse Karhunkaataja. Tästä karavaani kääntää kamelinsa kohti Espoon Efronin kutuluolaa, josta itse Työstäjä napataan kyytiin klo 12.04.58. Tämä tosin edellyttää sitä että kaikki ryhmätyöt on työstetty valmiiksi! Tästä alkaakin matka kohti viikonlopun päräyttäviä seikkailuja...

Välittömästi kun kuskina hyrräävä Hamilttoni on johdattunut matkalaiset salaista reittiä pitkin Pirttiin, alkaa ennätyksellisiin sfääreihin nouseiden Rankkarien valmistelut. Bernabeeu on saatava viimeistä ruohon kortta myöten kuntoon lauantain pelejä silmällä pitäen. Totuttuun tapaan remonttikaljan osuutta on turha väheksyä tässäkään tilanteessa. Iltapäivän puolella pyhä neljinäisyys täyttyy kun viimenenkin hallituksen tuttiritari saapuu kantamaan oman kortensa kekoon. Kyseessähän on tietenkin vanha kunnon Vähiksen Veijari, joka suhahtaa paikalle suoraan kotikonnuiltaan. Perjantai illan mielenkiintoisimpiin tapauksiin kuuluu Terminaattorin eläkepäivät sekä Drebinin Fränkin pinnistelyt. Eikä varmasti ketään yllättäisi vaikka jossain vaiheessa iltaa hihasta vilahtaisi Crawford jos toinenkin.

Tämä on se päivä jota kaikki ovat odottaneet. Ainakin minä olen! Lauantai aamu saadaan lykättyä käyntiin muutamalla jäpäkällä Jallukolalla... ja totuttuun tapaan, rantuja säästelemättä! Jallun voimalla hallituksen kokkiosasto siirtyykin boolintekopuuhiin. Muut jäsenet eittämättä kirmaavat jo tässä vaiheessa huumatun omaisesti pitkin Bernabeeun kuuraista ruohoa ja hyppelevät ilosta kuin varsat ensi laitumella. Keittokoulun jälkeen myös kokki osasto siirtyy, tietenkin tykit päällä, pihalle jakamaan juuri keittämäänsä douppinkia myös muille kilpailijoille. Syytä moukkujen ennen näkemättömään tasoon ei tarvitse siis kaukaa etsiä.

Lauantaina klo 12.00.00 tapahtuu sitten yksi maailmanhistorian suurimmista asioista sitten berliinin muurin murtumisen jälkeen. Ennalta katsottuna kisalle ei ole ennakkosuosikkia. Sen verran tasaväkistä kisaa odotellaan ettei edes HP moilanen pysty ennustamaan tulosta. Ensimmäisessä joukkueessa palloa halkovat Luis Enrikee sekä vanha kunnon Karsten Jankker. Eikä toinen joukkue tästä paljoa jää, kun katsojien sydämiä sulattavat Simon "slaba" Amman sekä Lorään "BB-hartsikeikkaa" Blanc. Kisojen jälkeen seuraa tunnetusti voittajien julistus sekä palkintojen jako. Näistä eväistä keitetty soppa ei voi mennä pieleen vaikka siika maksais kympin kilo tai markan pala.

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »