Oulu187!

Nimi:
Oulu187!
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
WWW.OULU187.COM
Kaupunki:
Oulu

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
wile87
Luotu
18.05.2011

Oulu187!

Alkaa: perjantai 15.07.2011 klo 18.00
Päättyy: perjantai 15.07.2011
Paikka: Kuusisaari, Ainolanpuisto, Nuclear Nightclub, Oulu
Osoite:
Kaupunki: Oulu

Tyylilaji
Rap / Punk / Reggae / Other
Kotikaupunki
Oulu
Tietoja
Punkkia, räppiä ja reggaeta Oulu187-festivaalilla 15.-16.7.2011!
Kuvaus
Oululainen alakulttuurifestivaali Oulu187 järjestetään 15.-16. heinäkuuta Oulussa. Tulevana kesänä kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin päätapahtumapaikkoina ovat Kuusisaari sekä Nuclear Nightclub. Lisäksi Oulu187 on osa ainolanpuistossa pelattavia potkupallon virallisia mm-kisoja.

Oulu187 kokoaa yhteen ajankohtaisia artisteja, kaupunkitaidetta ja aktivismia. Oulu187:n lavalla nähdään youtuben suosituista SMC Hoodrats musiikkivideoista tuttu Juno, kalliolaisten rappiotaiteiljoiden Jontin ja Petoksen alkuperäinen kokoonpano Kallio UG sekä hypnoottiseen memphis-soundiin erikoistunut DJ Kriddlokk. Lavalla nähdään myös uuden levyn yhdessä julkaisseet Julma Henri ja RPK, reggaetyyleistä ammentava Juju sekä Lappeenrantalaisesta Kaucas yhtyeestä tuttu Aztra. Tapahtumassa toimintaansa esittelevät Zeitgeist-liike ja Oikeutta eläimille -eläinoikeusjärjestö.

Uutuutena tämän vuotisessa Oulu187:ssa nähdään Nuclear Nightclubilla järjestettävät klubit. Oulu187:n klubeilla kuullaan mm. Asan DJ:nä tunnettu ja Basso-radiosta tuttu DJ Polarsoul sekä Oululaiset Jay Honey ja Katya Illyana. Oulu187:n päättää kova kattaus kun kansainvälisesti tunnettu ALAS-klubi rantautuu Ouluun. RRKK:n, Non Personin ja Dead O:n muodostama ALAS on tunnetuin dubstepiin erikoistunut klubi ja radio-ohjelma Suomessa.

Oulu187 osallistuu myös samaisena viikonloppuna ainolanpuistossa pelattaviin potkupallon virallisiin mm-kisoihin. Yhteisöllisten kisojen tavoitteena on edistää leppoisuutta ja kaikkea hyvää. Ilmoittautuminen potkupallo-joukkueisiin tapahtuu paikan päällä. Tapahtuma on ilmainen.

Tänäkin vuonna Oulu187:ssa on luvassa yllätyksiä, sillä sen ohjelma elää koko ajan. Parhaiten kartalla pysyy seuraamalla Oulu187 -facebook-sivuja ja http://www.oulu187.com -sivustoa.

Oulu187-festivaalin ennakkoliput ovat myynnissä 11.5. alkaen Huudeilla.fi–nettikaupassa ja Tiketissä. Perjantain yhden päivän liput kuusisaareen maksavat ennakkoon 15 euroa ja koko viikonlopun Oulu187 -festivaalipassi 25 euroa. Passin ostajat välttyvät jonottamiselta, sekä varmistavat sisäänpääsynsä koko viikonlopun tapahtumiin.

Oulu187-festivaali 15.-16.7.2011! Aztra, Juno, Jyrgen goes acoustic, Kallio UG, Pullapirtti, Petos, LL Julma Hiisi & Riimitiimi, Jontti, Juju, DJ Kriddlokk, JLMA HNRI & RPK, DJ Rauhantekijä, Sillu1000, DJ Polarsoul, ALAS, Dead O, Non Person, RRKK, Katya Illyana, Jay Honey, DJ Irma, 187 a DJ, Jammu, Oikeutta Eläimille, Zeitgeist-liike, Potkupallon viralliset mm-kisat, graffitia, kaupunkitaidetta, infopöytiä etc.
(näytä vähemmän)
Sähköposti
oulu187@gmail.com
Sivusto
http://WWW.OULU187.COM

Osallistujat (7 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »