Finncon-Animecon 2011

Nimi:
Finncon-Animecon 2011
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
2011.finncon.org/
Kaupunki:
Turku

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
OzQi
Luotu
27.06.2011

Finncon-Animecon 2011

Alkaa: perjantai 15.07.2011 klo 12:00
Päättyy: sunnuntai 17.07.2011
Paikka: Turun yliopisto
Osoite: Finncon: Rehtorinpellonkatu 3, Animecon: Assistentinkatu 5, Jatkot: Kongressikuja 1
Kaupunki: Turku

Esiintyjät

Nalo Hopkinson
Richard Morgan
Himeka
Yukihiro Notsu

http://2011.finncon.org/joomla/fi/ohjelma

Ajankohta
Finncon-Animeconin ajankohta on 15.– 17. heinäkuuta 2011. Finnconin yhteydessä perinteisesti järjestetyt tutkijapäivät pidetään 14.– 15.7. Perjantaina 15.7. on tarjolla erityisesti piirtäjille ja kirjoittajille suunnattua ohjelmaa. Lauantaina ja sunnuntaina 16.– 17.7. on ohjelmaa laaja-alaisesti scifiin, fantasiaan ja muuhun spekulatiiviseen fiktioon, kirjallisuuteen, elokuviin, animeen ja mangaan, japanilaiseen kulttuuriin, peleihin sekä muihin tapahtuman teemoihin liittyen. Lisätietoja tapahtuman aikatauluista Ohjelma-osiossa.

Tapahtuma on avoinna perjantaina klo.12.00-18.00, lauantaina ja sunnuntaina klo. 10.00-18.00. Finncon-Animecon on pääsymaksuton tapahtuma.


Tapahtumapaikka
Finncon-Animecon 2011 järjestetään Turun yliopiston kampusalueella. Suurin osa Finnconin ohjelmasta on Turun kauppakorkeakoulun tiloissa (Rehtorinpellonkatu 3, siinä TYKSiä vastapäätä). Animecon puolestaan sijoittuu pääosin yliopiston Educarium- ja Publicum-rakennuksiin (Assistentinkatu 5), sekä suurimpien ohjelmanumeroiden osalta läheiselle Caribia Areenalle (Kongressikuja 1). Tilat sijaitsevat noin puolen kilometrin päässä toisistaan. Lauantai-illan bileiden tilat ovat Caribia Areena ja Kåren. (Lisätietoja iltabileistä Ohjelma-osiossa.)

Blogissa on julkaistu yleinen esittely tapahtuma-alueesta ja oheiselle kartalle on merkitty varsinainen conialue sekä muutamia muita conikävijän kannalta oleellisia kohteita Turusta. Lisätietoja tiloista, saapumisohjeita ja muuta asiaan kuuluvaa infoa on tulossa myöhemmin.

Majoitus
Finncon-Animecon 2011 kestää useamman päivän, eikä tapahtumapaikka ole avoinna vuorokauden ympäri, joten myös majoittumisasiat on otettava huomioon. Turussa on hotelleita joka lähtöön, mutta majoitus kannattaa varata erityisen ajoissa, sillä Turun kulttuuripääkaupunkivuoden takia turisteja saattaa olla liikkeellä poikkeuksellisen paljon. Conin kävijöille tarjotaan myös tavallista hotellia edullisempina vaihtoehtoina con-hotelleja sekä lattiamajoitusta.

Con-hotellit ovat conin kanssa yhteistyössä olevia hotelleja, jotka tarjoavat con-asiakkaille huoneita tarjoushintaan..

Lattiamajoitus on Aurajoen koululla (Papinkatu 4, ylioppilaskylän keskellä, noin viidensadan metrin päässä Caribiasta). Lattiamajoituksen hinta on 5 €/yö.HUOMIO, lattiamajoitukseen ilmoittautuminen loppuu 4. heinäkuuta, ilmoittauduthan ennen sitä!

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »