Madonna 2012 Word Tour

Nimi:
Madonna 2012 Word Tour
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
madonna.com
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
LucasChristian
Luotu
14.02.2012

Madonna 2012 Word Tour

Alkaa: sunnuntai 12.08.2012 klo 16
Päättyy: sunnuntai 12.08.2012
Paikka: OlympiaStadion
Osoite: -
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 52,50/152 €

Esiintyjät

Madonna

Planeetan valovoimaisimman poptähden Madonnan maailmankiertue käynnistyy toukokuussa Israelista, tiedottaa kiertueen promoottori Live Nation Entertainment. Monipuoliseen kiertueeseen lukeutuu areenoita, stadioneita ja ulkoilmakohteita Etelä-Amerikkaa ja Australiaa myöden. Euroopassa kiertue pysähtyy 26 kaupungissa, joista yksi on Helsinki! Olympiastadionilla sunnuntaina 12. elokuuta totetuvan konsertin lipunmyynti käynnistyy ystävänpäivänä, tiistaina 14. helmikuuta Lippupalvelussa.

Koko Madonna 2012 World Tour -keikkalistaus löytyy osoitteesta www.madonna.com.

Madonnan edellinen kiertue, ilmiömäisen menestyksekäs ”Sticky & Sweet” vahvisti hänen asemansa yhtenä menestyneimmistä artisteista. Historialliseen kiertueeseen sisältyi megakonsertti elokuussa 2009 Helsingin Jätkäsaaressa, joka 85 000:n yleisöllään teki ennätyksen suurimpana Pohjoismaissa järjestettynä maksullisena konserttina. Lisäksi Madonna nähtiin mm. Belgiassa (Werchter, 70 000 myytyä lippua), Virossa (Tallinnan Laululava, 72 000), Sveitsissä (Zürichin Dübendorf Airfield, 72 000), Isossa-Britanniassa (Lontoo, 75 000) ja Yhdysvalloissa (New Yorkin Madison Square Garden neljänä iltana 60 364 myytyä lippua). Etelä-Amerikassa Madonnan show’t myivät yli 650 000 lippua.

Viime sunnuntaina Madonnan Bridgestone Super Bowl -puoliaikashow’ssa kuultiin ensi kertaa ”Give Me All Your Luvin”, joka on ensimmäinen sinkkulohkaisu Madonnan odotetulta uutuusalbumilta ”MDNA”. Albuminjulkaisua odotetaan maaliskuun loppupuolelle. ”Give Me All Your Luvin” -single on noussut iTunesin ykköseksi jo mm. Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa. Singlestä tehty video, jolla on mukana myös Nicki Minaj ja M.I.A., julkaistiin myös vastikään.

”Madonnan saavutukset maailmanluokan viihdyttäjänä ja kiertueartistina puhuvat puolestaan. Hänen taiteensa, lahjakkuutensa ja luovat tuotokset kasvavat kiertue kiertueelta ja Madonna World Tour 2012 ei tule olemaan poikkeus. Olemme innoissamme saadessamme hänet takaisin tien päälle ja tiedämme, että hänen faneistaan tuntuu samalta”, kommentoi Arthur Fogel, Live Nation Entertainment Global Touringin toimitusjohtaja ja Madonnan kiertuepromoottori.

Hätkähdyttävällä urallaan Madonna on saanut ennätykselliset 37 Top-10-hittiä Billboard Hot 100 Singles -listalle sekä huikeat 40 ykkössijaa Billboardin Dance/Club Play Song -listalla. Yksikään toinen artisti ei ole tällaiseen saavutukseen yltänyt. Madonna on myynyt yli 300 miljoonaa albumia ja hän pitää hallussaan historiallista ennätystä menestyneimmän sooloartistikiertueen tittelistä. Hän on seitsenkertainen Grammy-voittaja, laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja saanut Rock & Roll Hall of Fame -nimityksen. Hänen viimeisin albuminsa, ”Hard Candy”, nousi listaykköseksi 37 maassa mukaanlukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Ranska ja Australia. Madonna 2012 World Tour on Material Girlin yhdeksäs kiertue. Ensimmäinen oli vuoden 1985 Virgin Tour.



Liput:
52,50€/F-Katsomot
77,50€/E-katsomot
97,50€/Kenttä
122,50€/Golden Circle
152,50€/D-Katsomot
152,50€/A-Katsomot

Osallistujat (8 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »