K-System Presents: GLOW PARTY

Nimi:
K-System Presents: GLOW PARTY
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
https://www.facebook.co...
Kaupunki:
Rovaniemi

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Taustahemmo
Luotu
08.10.2012

K-System Presents: GLOW PARTY

Alkaa: lauantai 13.10.2012 klo 22:00
Päättyy: lauantai 13.10.2012
Paikka: Onnela, Rovaniemi
Osoite: koskikatu 25
Kaupunki: Rovaniemi
Hinta: 8 €
Ikäraja: 18 vuotta

Esiintyjät

K-SYSTEM
Joonas Hahmo
MXX

Aito ja alkuperäinen K-SYSTEM Presents: GLOW PARTY kiertue saapuu kaupunkiin!!!

Yli 20 tapahtumaa maalla sekä merellä, esiintyjinä Suomen tunnetuimmat DJ Artistit Kimmo ”K-SYSTEM” Kauppisen johdolla, Maata järisyttävä tekninen toteutus, UV-tykit sekä dekoraatiot joista on aistittavissa Ibizan ja Miamin klubeilla vallitseva tunnelma takaavat sen että kyseessä on vuoden ainutlaatuisin klubikiertue joka hakee Suomessa vertaistaan.

Maan suosituimmaksi yökerhokiertueeksi nousseen K-SYSTEM Presents: GLOW PARTY:n takaa löytyy legendaarinen Suomalainen DJ-Artisti Kimmo ”K-SYSTEM” Kauppinen, joka on pitkän uransa aikana julkaissut useita dance/klubilistoja valloittaneita hittikappaleita. Hänen modernia musiikkiaan on monesti verrattu mm. David Guettan sekä Swedish House Mafian tuotoksiin ja hän on julkaisemassa uutta materiaalia piakoin.

Tulevaa GLOW PARTY kiertuetta itse K-SYSTEM kuvaa näin:

Odotan alkavaa kiertuetta innolla, sillä viime kevään GLOW PARTY kiertue osoitti sen että ihmiset osaavat arvostaa laadukkaasti tuotettuja tapahtumia.
Haluammekin ehdottomasti jatkaa viime kevään menestystarinaa eteenpäin ja tarjota yleisölle mahdollisuuden kokea ainutlaatuisia elämyksiä sekä vaihtelun tuulia tutussa ympäristössä. Tämän myötä panostamme entistä kovemmin tapahtumien tuotantoon sekä sisältöön, näin ollen tapahtumissa nähdään paikkakuntakohtaisesti esiintymässä itseni lisäksi myös muita DJ-Artisteja kuten Alex Kunnari, Heikki L, DJ Mio, DJ Mxx sekä JS16.

Paikalta löytyvät Suomen suosituimpien DJ:den lisäksi tietenkin GLOW PARTY teemaan kuuluvat UV-Tykit, Dekoraatiot sekä tietenkin merchandise-myyntipisteet joista jaetaan illan ensimmäisille asiakkaille GLOW tuotteita ilmaiseksi. GLOW PARTY-Tapahtumissa on mukana myös kiertueen oma valokuvaaja ,valmiina ikuistamaan sinut filmille jotta voit todistaa viettäneesi yhden elämäsi parhaista illoista Hehkuen kilpaa ystäviesi kanssa.

K-SYSTEM Presents: GLOW PARTY on tapahtuma johon sinun ja ystäviesi pitää ehdottomasti saapua pitämään hauskaa, kuuluaksenne niihin etuoikeutettuihin ihmisiin ketkä pääsevät kokemaan ainutlaatuisen GLOW PARTY tunnelman. Kannattaa siis kaivaa vaatekaapista valkoista vaatetta ylle ja saapua ajoissa paikalla.. NÄISSÄ BILEISSÄ SINULLA ON LUPA HEHKUA!

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »