Heavyweight Summer Kick Off: HEAVYWEIGHT DJ`s @ Nosturi, Helsinki 1.6.2013

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
miromallikas
Luotu
19.05.2013

Heavyweight Summer Kick Off: HEAVYWEIGHT DJ`s @ Nosturi, Helsinki 1.6.2013

Alkaa: lauantai 01.06.2013 klo 20:00 - 01:00
Päättyy: lauantai 01.06.2013
Paikka: Nosturi
Osoite: -
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 10€/ 12€ €

Esiintyjät

Heavyweight DJ's
https://www.facebook.com/HeavyWeightDJ
-
-
-

La 01.06.2013, ovet aukeavat klo: 20:00
Liput Tiketistä: 10€/ 12€
IKÄRAJATON


Heavyweight Summer Kick Off
HEAVYWEIGHT DJ`s



HEAVYWEIGHT DJ´s KÄYNNISTÄÄ KESÄN NOSTURILLA!

Vuosi on takana, koulunpenkki kulunut ja pitkä kevät väistyy vihdoin! On aika juhlia, sillä ansaittu kesäloma häämöttää jo. Stadissa järjestetään koulujen päättäjäispäivänä 1. kesäkuuta kaupungin ja koko pääkaupunkiseudun tykein kesänaloitus, kun hauskanpidon tuoreet ja tämän hetken ultimaattisesti kuumimmat lähettiläät nousevat Nosturin lavalle räjäyttämään tunnelman toiseen universumiin! Heavyweight dj´s are here!! Luvassa on tajunnanräjäyttävät ja vuoden ensimmäiset täysin ikärajattomat Heavyweight -bileet.

Jätetään pois turha kikkailu ja keskittytään olennaiseen eli vakavaan hauskanpitoon! Tähän keskittyy myös Heavyweight-ilmiö, joka koostuu neljästä järjettömän lahjakkaasta suomalaisesta artistista, jotka kantavat nimiä Rascal, Leo Lotsaless, Mista S ja Lovetone. Nämä kundit antavat parastaan LIVE-keikoilla, joissa meininki on jotain ennennäkemätöntä! Huima energia ja erinäiset sinkoilevat yllätysmomentit boostaavat bilekansan huippuvireeseen. Tätä ei voi sanoin kuvailla, tule siis ja koe itse!

Heavyweight dj´s on maailmanvalloituksensa kynnyksellä ja tällä hetkellä siisteintä mitä Skandinaviasta löytyy. Nelikko on niittänyt mainetta pitkin pohjoista pallonpuoliskoa soittaen kymmenillä eri klubeilla sekä esiintyen monien huippuartistien rinnalla, joista mainittakoon muun muassa LMFAO, David Guetta, Skrillex sekä viimeisimpänä Example. Tänä kesänä porukka nähdään useissa eri kaupungeissa ympäri Suomen klubikeikoista suurimpiin kesäfestareihin. Mistään pikkutekijöistä ei siis todellakaan ole kyse!

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »