Materialgirl

VITTTTU!!!!!!

joo sain just tietää että mun poikaystävä petti mua. saatanan vittu! eikö kukaan osaa olla uskollinen saatana!!!!!! oltiin 1,6v yhessä, kihloissa !!!!!! Ja se on pettäny jo kauan aikaa!!!SAAAMARI!!!!!!

2 kommenttia   Sunnuntai 17. toukokuuta 2009 22:32

muuttaa omaa kotii !

joo, tollast ajattelin. voi ja pitää tulla kylää. :)

1 kommentti   Lauantai 09. toukokuuta 2009 13:00

Vuoden pissis 2009

Joo se olen minä.. Oon meidän koulun vuoje pissis vaikka en edes oikeasti ole. ja mulla vitutti niin paljon se, et kun se jutun järjestäjä tuli pyytää sorit nii en voinu sanoo mitää. :o


ainiin ja yksi hyvä juttu, olin kuusamon tropiikissa kaks yötä ja sain vähän lomaa.. harmi vaan et vika pvä meni aivan pilalle..

Niin ja sitten viel se et sain sen konee joo, mut nettii ei oo ihan vielä..
=)
JA mulla ärsyttää myös se!! että mulla on tällasia kuvia täällä vaikka oon ottanu jo yli 100 uutta kuvaa niih se vituttaa ko ei pysty laittaan niit' viel:DDDDDDDd stressed moi.

ps.lintsaamassa <3 ei ois seura+tupakka pahitteeks :S

3 kommenttia   Maanantai 04. toukokuuta 2009 11:09

jeppistä

pääsenköhän mie mihinkään kouluun ku mulla on poissaoloja jo yli 200? :S hiukan epäilen..mut jos en pääse ni sithä mulla on aikaa tehä noita harjoittelijan töitä, eikös:D.

nii ja huome ostan koneen mustasta pörssistä, eilen sen löysin ja päätin heti, että otan ton ku oli nii halpa (549 mut alennusa 49 koska annoin halin) ja sit se virusjuttuki tuli siihe.. siistii.

antaa olla sen kortin kyllä mä voin sen myöhemminki suorittaa ko enhän mei ole saanu eees vielä ekaa palkkakaan:D::D vittu JEE osaan kirjotaa:D:

1 kommentti   Keskiviikko 22. huhtikuuta 2009 11:40

vähä kaikkee =D

jooo on ollu vähän pakkolomalla tää koneen käyttö kun oma kone,äidin kone ja viel siskon kone kaatu viruksiin :D mut ei siinä.
sitte ehkä vkon päästä laitan joitai uusia kuvia, jos nyt pystyn jossain laittaan :D
ajattelin hankkia itelle kevytmoottoripyörän ja sitten uuden tietokoneen :) ainiin ja kamerakin pitäs ostaa.. no jos joku haluaa auttaa mua hankkiin sen niin se ois 90e/30min..
!!LÄPPÄ!!

ei mut oikeasti jos joku tietää sellasen netin jossa ois pieni kuukausimaksu, ja sitte että se olis sellane jota maksetaan aina ku käytetään, ku mä käytän ehkä 2krt/vkossa konetta nii tulis turhaa laskuu. =) vastailkaa jos tiiätte.

2 kommenttia   Maanantai 06. huhtikuuta 2009 12:45

ikävöin teitä,kullannuppuni<3

meikällä jäi kengät junaan, joten tää on omistettu mun rakkaille musteilleni<3

kiitos että jaksoitte kantaa minua ja anteeksi että yhteinen taival päättyi jo 2 pvän kuluttua ostamisesta,
kun minä olen niiiin hyvä huolehtimaan tavaroista! <3

4 kommenttia   Maanantai 23. helmikuuta 2009 17:59

heehee

joo mul ei siis oo omaa konetta enää mut joskus käyn täälä siskon koneella.. ehkä saan oman konen kuntooo josku :D

Kommentoi   Tiistai 17. helmikuuta 2009 14:59