Palveluntarjoaja

Kuvake.net

Lähetä palautetta

Saamme todella paljon palautetta ja pyrimmekin vastaamaan kaikkiin asiallisiin viesteihin mahdollisimman pian. Uskomme käyttäjien kuuntelemiseen.

Alla vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:

Olen hukannut salasanan.

Voit pyytää tunnuksellesi uuden salasanan etusivulta salasana unohtunut -kohdasta tai painamalla tästä.

Mikäli sähköpostiosoite, johon salasana lähetetään ei ole enää käytössä, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella. Kerrothan palautteessasi ongelman, tunnuksen tiedoissa olevan sähköpostiosoitteen, sekä uuden osoitteen, johon salasana voidaan lähettää.

Salasanani ei toimi.

Olethan tarkkana kirjautuessasi isojen ja pienten kirjaimien kanssa.

Voit tarvittaessa pyytää tunnuksellesi uuden salasanan etusivulta salasana unohtunut -kohdasta tai painamalla tästä.

Mikäli sähköpostiosoite, johon salasana lähetetään ei ole enää käytössä, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella. Kerrothan palautteessasi ongelman, tunnuksen tiedoissa olevan sähköpostiosoitteen, sekä uuden osoitteen, johon salasana voidaan lähettää.

Tein tunnuksen, mutta en ole saanut salasanaa.

Tunnus tarkastetaan noin vuorokauden sisällä rekisteröitymisestä. Mikäli salasanaa ei kuulu, on se todennäköisesti joutunut roskapostifilttereiden suodattamana roskapostikansioon.

Jos salasanaa ei löydy roskapostikansiosta, voit pyytää uuden salasanan sähköpostiisi tästä ja olla tarvittaessa meihin yhteydessä palautelomakkeella.

Joku käyttää kuviani.

Mikäli toinen henkilö on käyttänyt luvattomasti kuviasi, on yhteydenottosi meihin sähköpostitse erittäin tärkeää.

Kerrothan sähköpostissa nimesi ja sivuston, josta uskot kuviesi olevan kopioitu. Paras tapa todistaa kuvien oikeuksien omistaminen on lähettää meille sähköpostissa liitetiedostona kuva, joka esiintyy palvelussa tai josta sinut voi tunnistaa. Kuvan tulee olla alkuperäisen kokoinen ja muokkaamaton. Oikeuksien omistaminen on tärkeää, ettei ylläpito poista tunnuksia väärillä perusteilla.

Sähköpostia voit lähettää meille osoitteeseen:

Tilasin lisäpalvelun, mutta se ei aktivoitunut.

Yleisin ongelma maksukortilla tilattaessa on se, että kortti ei sovellu nettikauppaan, kortilla ei ole katetta tai kortilla on joitain rajotteita joten pankki ei anna sille myyntilupaa. Asiaan liittyen kannattaa olla yhteydessä omaan pankkiin ja pyytää heitä selventämään kortin tilanne. Epäonnistuneita tilauksia ei laskuteta.

Yleisin ongelma puhelimella tilattaessa on liittymää koskeva esto. Osa tilausnumeroista saattaa olla estettynä operaattorin toimesta. Asiaan liittyen kannattaa olla yhteydessä operaattoriin ja tarkistaa heiltä liittymää koskevat rajoitteet.

Huomaathan, että Kuvake.netistä ei voi tilata tekstiviestipalveluita prepaid-liittymillä.

Miten poistan tunnuksen.

Tunnuksen poistaminen tapahtuu asetuksista käyttäjätunnus -kohdan oikealta puolelta painamalla: "poista".

Mikäli et pysty jostain syystä kirjautumaan tunnuksellasi ja toivot sen poistoa, laitathan asiaan liittyen viestiä meille palautelomakkeella. Kerrothan poistopyynnön yhteydessä nimimerkkisi ja tunnuksen tiedoissa olevan sähköpostiosoitteen.

Palautelomake

Jos et löydä ohjeista tai yläpuolla olevista vastauksista ratkaisua kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä Kuvake.netin ylläpitoon tällä lomakkeella:

Nimesi:

Käyttäjätunnuksesi:

Sähköpostiosoitteesi:

Asiasi:


Huomio! Kysymykseesi saattaa löytyä vastaus Ohjeet-osiossa, joten tarkistathan sen ennen palautteen lähettämistä!