Ietu92

Jotain minusta taas vaihteeksi

En ole henkisesti kypsä ihminen
En ole koskaan tehny mitään pahaa toisille edes pilallanikaan
Välitän enemmän toisista kuin itsestäni
En ole innokas matkailemaan taikka olemaan ulkona

Poltan ja juon alkoholia kohtuudella
Olen masennus lääkityksellä
en tekis pahaa kellekkään vaikka saatan näyttää pelottavalta

Ihan vaan kirjotan tän ennakkko luuloja hävittämään ja en kehtaa ihan kaikkea laitaa ylös kun ei koskaan tiiä mitä tapahtuu

Kommentoi   Sunnuntai 27. syyskuuta 2020 11:25

Onpa asiat muuttunna

Pari kk sitten tilasin jotain kanadasta asti ja maksoin n.70€ siitä ja nyt sille paketille on tullu jo hintaa 84€, kun pitänyt tullin ja käsittely maksut maksaa ite vaik kuvittelis että tohon hintaan nekin ois jo hoidettu, Pitkä aika sitten samalta suunnalta tuli paketti suoraan mulle ilman välikäsiä, onko tämä joku korona ajan vitsaus vai onko se näin hankalaksi muuttunna tilata tavaraa suomen ulkopuolelta ? , en ole kokenut tilaaja joten ihmetyttää.

4 kommenttia   Torstai 17. syyskuuta 2020 11:34

Taas kerran hammaslääkärissä käyty

Taas kävin hammaslääkärillä 19.8.2020 ja sinne taas jäi kaksi hammasta ja eipä sitä sitten oikein voinu muuta kuin vettä juoda loppupäivän ja ilta myöhällä vähän syötyä , ei onneksi koske paljoo mut jos seuraavan kerran on sama lääkäri meikäläinen kääntyy kantapäillään ja kävelee ulos hoitolasta, kun molemmilla kerroilla ollu sama lääkäri ja kummallakin kerralla on hampaita jääny sinne.

en yhtään ihmettele jos jotkut pelkää hammaslääkäriä jos tälläsiä tekijöitä löytyy

Kommentoi   Torstai 20. elokuuta 2020 12:13

Kymysys

Mietin mietä immeiset täällä kuvakkeessa sit ehtii kun ei ole itelle oikein tullu mitään mieleen, jotkut kait hakee seuraa ja kavereita taikka ihan vaan jutella , itellä ei ole oikein muutakuin pomppia profiileissa kun mikäkin stalkkeri, kun ei seuran haku kiinnosta eikä ole tutustumis intoisia immeisiä tullu usein vastaan.

5 kommenttia   Lauantai 18. heinäkuuta 2020 15:04

Taas vaihteeksi auon päätäni

Rupesin taas vaihteeksi miettimään, Kun masennuksesta olen puhunut immeisille ja heidän ehotuksensa olleet "ota ihteesi niskasta kiinni" tai "Mene ulos se auttaa" , Eivät taida olle mielenterveys asiantuntijoita tälläset tai eivät ole masennusta tai muita ongelmia kokeneet

Mitkä on muittein mielipiteet masennuksen osalta ?

Useemmin törmännny näihin "se on vain laiskuutta"

Tosin tiiän nyt et omalta osalta se masennus on pienin miun ongelmistani kun ajan myötä selvinnyt etten ole henkisesti ihan oikealla taajuudella.

24 kommenttia   Perjantai 29. toukokuuta 2020 14:24

Pitäsköhän

Poistaa Kuvake profiili kun täytän 28 vuotta

Kun en ole täältä oikein mitään hyötynyt ei ole uusia tuttavuuksia olllu aikoiihin ja muutenki tympeetä kun ei löydy oikein seuraa ja parisuhteet ei ole mielessä käyneet 7 vuoteen vaikka yksinäistä onkin olla omillaan, mutta minkässille mahtaa kun ei vain jaksa ja nämä jotka sanoo "ota ihteesi niskasta kiinni" tai "käy ulkona" , en rupee heille selittää tätä tilannettani tai heitä rupee moittimaan.

Saa nähä mitä päätän ja synttäri päivänä näkee poistunko kuvakkeesta vai jäänkö tänne lojumaan.

6 kommenttia   Tiistai 28. huhtikuuta 2020 13:47

Jotain taas vaihteeksi

Tuli tässä mieleen yks vanha muisto kun viel oli kavereita ja niitten kanssa olin yhteyksissä, yhen kaverin sen aikanen emäntä lupasi järjestää jotain treffejä mulle mut sit koko homma kusi kun se kaveri ja sen emäntä erosi ja myös kyseinen nais ihminen lopetti yhteyden pidon kaikkiin tämän kaverin tuttaviin ja siin samalla meni mahikset ehkä saada elämäänsä jotain sisältöä.

Mutta joo itellä tuolla tuttava puolella ja parisuhde asioissa on yhtä tyhjää kuin pohjois navalla ja yhtä paljon elämää kun ruumishuoneella eli aika kuollutta menoa kun en ole aktiivinen ihminen masennukseni takia enkä oikein tykkää matkustella tai käydä tapahtumissa missä ois ihtesä ikäistä porukkaa enkä deitti sivuista perusta, pitäis kai ihteesä ottaa niskasta kiinni ja kokeilla löytää seuraa ihan seuran puolesta.

Kommentoi   Perjantai 10. huhtikuuta 2020 11:47

Mitä ihmettä nämäkin on

Joittenkin immeisten profiilit tuntuu automaattisesti laittavan rahan pyyntö viestiä ja tarjoilevat alaston kuvia sun muuta vaihto kauppana, siis nais ihmisten profiileista tulee tälläsiä viestejä.

Onko nää immeiset ite näitä laittamassa vaiko onko jokin botti asialla aina saman tyylinen viesti tulee jokaiselta tähän asti.

1 kommentti   Maanantai 30. maaliskuuta 2020 19:21

Korona virus uutiset tursuu jo korvista

Joka sosiaalinen media on korona virus meemiä taikka uutista täynnä , ahistaa vaan enemmän lukee kun immeiset hamstraa tavaraa kaupoissa vaik se ei ole mailman loppu ja kaupoista ei tavara lopu ja tiiän et karanteeniin saattaa joutua jos on tekemisissä sairastuneen kanssa ja on itse tutkinnan alla , pakko jossakin tämä vitutus purkaa kun ei ihan kehtaa keskelle kylää mennä huutamaan miten turhaa tämä korona viruksen pelko on.

Uutiset ei nyt niin vituta vaan nämä meemit mitä tuntuu tulevan koko ajan lisää

Kommentoi   Sunnuntai 15. maaliskuuta 2020 17:31

Lisää mietintää

Tässä pari päivää katsonut Youtubessa ihan uusia videoita vanhoilta suosikeilta ja huomasin että minun kaltaset mukavat ja herrasmies asenteelliset miehet ei ole nykyään ainakaan amerikan suunnilla haettua seuraa seurustelu tai tutustumis mielessä, koska tuntuu et kaikki on leimattu opportunisteiksi seksin perässä ja muuttuvat kusipäiksi kun ovat saaneet tai heidät jätetään huomiotta.

Pitääkö tässä sitten ite muuttua toiseen suuntaan jos tämä on samankaltanen mielikuva suomessakin että mukavat ja ystävälliset miehet ovat vain seksin perässä.

Tiedän että tämä mielikuva ei saata pitää paikkaansa mutta kun oon seurannut näitä esimerkkejä tuntuu olevan aika yleinen kuvaus

1 kommentti   Torstai 05. maaliskuuta 2020 11:26