Jesseupas

Law of one !

Useimmat ihmiset elävät koko elämänsä unessa. Heidän ajatuksensa, tuntonsa, halunsa, himonsa, unelmansa ja tekonsa ovat samoja kuin ympäröivän kulttuurin. Kun ihminen elää unessa, hän ei kyseenalaista unensa todellisuutta, vaan tyytyy lipumaan virran mukana lumoutuneena illuusiosta, joka vaikuttaa sangen todelliselta. Uneksija ei pysähdy kyseenalaistamaan unensa merkitystä – sen tarkoitusta.

Monesti heräämisen laukaisee henkilökohtainen kriisi. Uni muuttuu epämiellyttäväksi, jolloin tulee halu muuttaa sitä tai herätä kokonaan. Tällöin syntyy etsijä, joka intohimoisesti haluaa tunkeutua pelkän pinnan alle. Loputon tiedonjano täyttää mielen päivin ja öin perustavaa laatua olevista kysymyksistä, jotka eivät jätä rauhaan ennen kuin niihin löytyy vastaukset: Mitä on todellisuus? Miksi olen olemassa? Kuka minä olen? Mitä on tietoisuus? Miten voin tunkeutua illuusion toiselle puolelle? Mitä on illuusion toisella puolella? Mikä on elämän tarkoitus? Yksi tapa lähestyä näitä kysymyksiä on tutkia niitä tällä planeetalla eläneitä lihallisia ihmisiä, jotka väittävät läpäisseensä illuusion verhon ja pysyvästi saavuttaneensa muuttuneen tietoisuudentilan, jossa ei enää ole kärsimystä vaan onnellisuus, luovuus, ilo ja rakkaus. Nämä niin kutsutut valaistuneet mestarit toimivat oman kokemuksensa pohjalta muille etsijöille inspiraationa ja oppaina kohti vapautta

Kolmas ulottuvuus on valinnan ulottuvuus. Entiteetti on valmis neljänteen ulottuvuuteen, kun se on tietoisesti valinnut, mitä polkua pitkin se alkaa kulkea. Koko 3D-kokemuksen tarkoitus on polarisaation kehittäminen jompaakumpaa napaisuutta kohden.Polkuja on siis kaksi, ja kummatkin niistä ovat rakkauden polkuja, mikä on yksi mielenkiintoisimmista Ra’n opetuksista ja tuo paljon selkeyttä hyvän ja pahan olemassaoloon ja kahtia jakautuneisuuteen. Entiteetti on kypsä neljänteen ulottuvuuteen silloin, kun se joko rakastaa muita 51 % tai itseään 95 %. Kumpikin näistä kriteereistä on haastava saavuttaa ja vaatii määrätietoista ponnistelua eli paljon työtä tietoisuudessa. Maapallon ongelma on, että suurin osa ihmisistä ei ole kiinnostunut kehittämään itseään henkisesti, joten he ajelehtivat tiedostamattomina näiden kahden suuntautuneisuuden välillä. He eivät ole tehneet tietoista valintaa. Useimmat ihmiset ajattelevat olevansa rakastavia, mutta todellisuudessa he eivät osaa erottaa manipulointia ja kontrollia rakkaudesta. He eivät osaa valita ja kypsyä 4D-valmiiksi. Siksi he ovat jääneet luokalle kaikissa aikaisemmissa sadonkorjuissa. Välinpitämättömyys estää valmistumisen. kutsuu näitä kahta polkua, joiden välillä pitää valita, toisten palvelemiseksi (service to others) ja itsensä palvelemiseksi (service to self). Toisten palveleminen on positiivisesti suuntautunut polku, jota Ra epäsuorasti suosittelee, koska se tarjoaa laajemman kokemuksen ykseydestä. Itsensä palveleminen on negatiivinen polku, jossa erillisyyden kokemus säilyy polun loppuun asti. Näitä polkuja voi siis kutsua myös ykseyden poluksi ja erillisyyden poluksi. Negatiivisesti suuntautunut entiteetti siis saavuttaa 4D-kelpoisuuden, kun se rakastaa itseään vähintään 95 % ja muita vain 5 %. Tällainen entiteetti käyttää melkein kaiken aikansa ja energiansa oman edun tavoitteluun muiden edun kustannuksella. Muut nähdään itsestä erillisinä olentoina, joista on hyötyä vain palvelijoina, viihdyttäjinä, mielihyvän tuottajina, orjina. Ra’n mukaan 3D-planeetoilla eliitti on taipuvainen valitsemaan negatiivisen polun, koska se pyrkii tekemään eroa muihin ja etsii valtaa. Juuri näin on käynyt myös Maan tapauksessa.

Ra: Sinä olet kaikki, jokainen olento, jokainen tunne, jokainen tilanne. Olet ykseys. Olet äärettömyys. Olet rakkaus/valo, valo/rakkaus. Sinä olet. Tämä on Yhden laki

Kaikki olemassa oleva koostuu Luojan yhdestä alkuperäisestä ajatuksesta – Luojan tietoisuudesta. Sinä olet tuo Luoja. Erillisyys, erillisenä olentona itsensä kokeminen, on illuusiota. Erillisyys on Luojan tapa kokea oma itsensä – tarkastella itseään luomisensa kautta. Luoja käyttää luomuksiaan peileinä, joista Hän voi katsoa itseään. Kun katsot toista ihmistä, katsot itseäsi. Kun katsot kukkaa, katsot itseäsi. Kun katsot kiveä, katsot itseäsi. Kaikki ympärilläsi on sinun luomaasi, mutta ei egoon sidotun mielesi luomaa. Et ole sama kuin tietoinen mielesi. Tietoinen mieli on vain pienen pieni osa tietoisuutta, joka on ääretön. Ihmismieli on illuusio siinä missä kaikki muukin, vaikka ihminen yleensä samastaa itsensä kehoonsa ja mieleensä pitäen niitä todellisena identiteettinään. Luojaa voidaan pitää tietoisuuden merenä, jossa jokainen yksilöitynyt sielu on merestä nouseva aalto eli muoto. Ei ole mitään muuta kuin tuo meri, vaikka aalto hetkellisesti unohtaakin kotinsa ja alkuperänsä. Luominen on ikuista muotojen tanssia, jossa yksi tietoisuus leikkii itsensä kanssa. Kaikki olevainen on osa Luojaa ja matkalla sulautuakseen takaisin Yhdeksi. Jos kaikki muistaisivat jo matkan alussa olevansa Luoja, ei olisi mitään tarvetta tehdä koko matkaa eikä kokea mitään. Unohdusta tarvitaan, jotta koko elämänpeli voidaan pitää käynnissä. Ennen jokaista uutta inkarnaatiota sielu kulkee unohduksen verhon läpi, jossa mieli jakautuu tietoiseen ja alitajuiseen. Näin muistikuvat edellisistä inkarnaatioista pyyhkiytyvät pois.

Ra: Sisäinen valo on olemisesi ydin. Sen voima on yhtä suuri kuin sinun tahdonvoimasi etsiä valoa.

5 kommenttia   Keskiviikko 14. joulukuuta 2016 21:52

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »