Tero661

Kiirekö?

Koska musta näin kiireinen on tullut, että en kerkeä enää nukkumaan? Öisin töissä ja sitten päivisin kaikkia ns "Pakollisia" menoja. Missä kohtaan nukun? Huh huh.

2 kommenttia   Torstai 13. tammikuuta 2011 07:01

Työt

Plääh.. Työt... Ei oikee jaksas.. Paska työ ja paska palkka :D

1 kommentti   Maanantai 22. marraskuuta 2010 05:33

Haiskaa.... Sanonko mikä

Siis vi*** vittu. Eilen oli mun synde bileet ja ne meni ihanpäin vittua. Ei siinä mitää ihmisii oli joo tääl. Mutta 90% Lähti/Halus ihan jonnekki muualle. Olin vähän et wht... No joo loukkaannuin tottakai siitä... Jasit jotku jäi vissii säälistä ku halusin yhteen baariin yhelle. Jos suunitelmat olis ihmisil menny siten kun piti, niin mun seuraksi olis jääny 2 ihmistä sille yhelle. Toinen ei juonut ja toisella ei ollu rahaa. Kiitos tästä.

On näköjään ihan vitun sama yrittää järjestää mitää, jos kerta toi on niin kamalaa ja pakkopullaa olla munkanssa..

Eikä tosiaan auta sekään, että näin synttäreiden alla tuli ero jne. Ei näköjään mikään asia kovin hyvi mene... Oon aivan vitun maassa enkä tiedä miten tätä oloo sais vähennettyy. Ja todellakaan ei kaverit paljoa ainakaa auta, et aika yksin olen tän asiankans... VITTUJEN VITTU

2 kommenttia   Lauantai 09. lokakuuta 2010 11:32

Kesä

Tää Kesä on ollu kaikenpuolin outo. Tiedossa Koulu,Ero,Muutto + muur paskat. Pitäis kehittää ittelle uus elämä ja ottaa opiksi asioita mitä tuli koettua viimisen 2vuoden aikana. Kun vaan tietäs miten lähtis sulattaa ja käsittelee tätä koko roskaa.

2 kommenttia   Sunnuntai 25. heinäkuuta 2010 22:51

Lyhyesti

Lyhyesti Jumalauta et vituttaa niin saatanasti! ISO PISTE LOPPU!

Kommentoi   Lauantai 10. heinäkuuta 2010 02:12

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »