Tonski-

.

Minun pitää yrittää yhä lujemmin olla syömättä,
syöminen on kaikkien ongelmieni alku ja juuri.
Työnnän kynteni niin syvälle ihooni, että siitä jää puolikuun muotoinen jälki ihooni.
Vihaan sinua, Sanon itselleni hiljaa, Vihaan sinua.

Jos tuntuu vähän, pienestäkin syystä, mistä tahansa syystä, jos vähänkin vihlaisee ja tuntuu, että voi ei, nyt minä kyllä alan itkeä, tai että nyt minä menen syömään, jos tuntee jotain,jotain mitä ei pitäisi, niin silloin täytyy purra huultaan ja painaa kynnet niin syvälle ihoon että sattuu, pitää hallita tunteensa.
Ei pidä näyttää kenellekkään järkytystään, sillä tavoin voittaa, Aina.

Kommentoi   Torstai 27. marraskuuta 2008 18:11

well..

Maybe my life is fucked up, but that's just too bad.
gotta move on so farewell all my old friends.
Once I Thought that you all were my friends, but now I see that you all just used me,
That was all what you wanted to do with me. just play.
Well, it doesn't matter anymore, my life goes on, so all I do is forget you all,
so just leave me alone, you don't have to say anything to me, you don't have to annoy me, just stop that before I get mad.
so please, just get the fuck out my life.

( kirjotusvirhei varmaa o, älkää valittako)

Kommentoi   Keskiviikko 26. marraskuuta 2008 23:08

tosiasia

Kaksosten valttikortit:
Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. Monipuolisuus ja lahjakkuus puhumisen, kirjoittamisen ja kaikenlaisen kommunikoinnin alueella antavat vaihtelunhaluiselle Kaksoselle monia vaihtoehtoja toteuttaa itseään. Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata. Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky. Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle.

Kaksosten heikkoudet:
Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti.

Rakkaus:
Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen kun toinen on lopettanut oman osuutensa. Tuon kymmenen sekunnin aikana Kaksosen loputtomalta vaikuttava aivokapasiteetti on järjestellyt vaikeimmatkin asiat kohdalleen ja järkevät kommentit tipahtelevat kuin jäiset rakeet vastaväittäjän avonaiseen kaulukseen. Varokaa siis vaikenemaan pystyvää Kaksosta ellette ole liikkeellä puhtain paperein. Etenkin ihmissuhteissa Kaksoseen on syytä suhtautua pienellä varauksella ensimmäiset pari viikkoa, sillä uteliaana tyyppinä Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta.

Seksi:
Kaksosen seksuaalinen käyttäytyminen on yhtä arvaamatonta kuin hänen muukin toimintansa. On aivan turha yrittää päätellä Kaksosen intohimosta hänen kiinnostuksensa määrää. Kaksonen on seksuaalisesti tunteeton tyyppi, jota ei huijata eroottisella osaamisella parisänkyä pidemmälle. Kaksonen ei omasta tahdostaan ole valmis sitoutumaan ellei juttu luista molempiin suuntiin ja mahdollista älyllistä kumppanuutta. Rakasteleminen Kaksosen kanssa on parhaimmillaan sukellus tuhansien variaatioiden suloiseen sekamelskaan, joka ei koskaan toistu samanlaisena. Kaksonen liikkuu myös erotiikan maailmassa sujuvasti henkisen ja fyysisen tyydytyksen välimaastossa jättäen taakseen monia särkyneitä sydämiä ennen kuin löytää sen oikean.

Kommentoi   Sunnuntai 09. marraskuuta 2008 23:29

hihiihhi

kiiitoooooksia Mapelle ja antil täst päiväst, ol kivaa<3

Kommentoi   Keskiviikko 05. marraskuuta 2008 22:51

today is the day.

Tänää katoatte lopullisest mun elämäst.
Teijän aikanne oli ja meni.

-kiitohei.

Kommentoi   Maanantai 03. marraskuuta 2008 18:58

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »