YLIKAMU

AaahjHAAAMONTA HYVÄÄ TAPAA

MoNTA HYVÄÄ KEINOO. EIKÖHÄN PARAS OO KU VEETÄÄN YLI 200 LASISSSA MESELLÄ KALLIOON......HAA! Loppuu TÄMÄ JO PERKELEEN 2V KESTÄNY PIINA JA VITUN PASKA OON NIIIIIN KYLLÄSTYNY TEIHIN SAATANAN IDIOOTTEIHIN PASKALJIIN JA HSH MULLA EI OO MIITÄÄÄÄN VITUN MENETETTÄVÄÄ PERKELE.... SYÖKÄÄ VITTU JA HAJOTKAA JA MÄDÄNTYKÄÄ SIAN PERSEEN RUOANSULATUKSESSSA

Kommentoi   Torstai 04. helmikuuta 2021 21:55

HAISTSKAA PASKA

MULLE RIITYI TOTAALISESTI LOPULLISESTI

Kommentoi   Torstai 04. helmikuuta 2021 21:10

Vihreiden kansanedustajanakin tunnettu Jyrki J. Kasvi saattohoitoon rakkosyövän takia

Voimia Jyrkille ja hänen omaisilleen. Elinajanodote kesään asti. Oma äiti kuoli munuaissyövän aiheuttamiin komplikaatioihin, joten virtsaelinten syövät ovat tuttuja kuin omat taskut.
Ja paitsi että syöpä on helvetillisen raskas potilaalle itselleen se on sitä myös omaisille.

Ja kun olin keuhkokuumeen takia keskussairaalassa marraskuussa 2018, huonekaverikseni tuli joku alle 60v mies (Jyrki Kasvikin alle 60v), niin hänellä oli levinnyt rakkosyöpä. Vaimonsa ja tyttärensä kävivät vierailemassa siellä. En tiedä elääkö sekään mies enää. Epäilen.

Usein huonekaverin kanssa tutuiksi tulee. Niin tultiin hänenkin kanssaan. Itseasiassa hänet oli leikannut sama kirurgi, kuten äitinikin. Hän oli sama mies, joka leikkasi jo mummoni syövän vuonna 1987. Erittäin suorasanainen, mutta alallaan hyvin arvostettu kirurgi. Vielä työelämässä yli 70-vuotiaana.

Kommentoi   Keskiviikko 03. helmikuuta 2021 01:09

Trump, Putin, Orban, Bolsonaro

Tuossa järjestyksessä. Eniten ihailemani maailman johtajat ja herrasmiehet. Pitkää ikää ja terveyttä!

8 kommenttia   Maanantai 01. helmikuuta 2021 15:29

Kyllä ulkomaat ovat nyt kovassa huudossa kansallismielisten suhteen muutenkin

Keväällä vaikuttaisi tulevan tänne vierailemaan eräs nainen Montenegrosta. Enpä ole aikoihin törmännytkään yhtä miellyttävään, rehtiin ja aitoon ihmiseen kuin hän vaikuttaa olevan. Sama sävel toimii... kansallismielinen ymmärtää kansallismielistä. Sama sävel toimii muutenkin.

Kommentoi   Lauantai 30. tammikuuta 2021 21:19

Ihmisten vapauksien puolesta

Eletään vaarallisia ja hämmästyttäviä, jopa kumouksellisia aikoja.

Ihmiset on saatu kulkemaan kuin lampaat laumassa tai pässit naruissa, narut tiukasti kaulan ympärille kiedottuina.
Viimeisin, ja jo yli vuoden ajan tehokkaana lyömäaseena on ollut mahdollista käyttää koronavirusta ja sen luomaa pelon ilmapiiriä.
Samaan aikaan kun höselletään koko taudin ympärillä tai puhutaan rokotteista sun muusta, vedetään nyöriä kaulan ympärillä entistä tiukemmalle. Ihmisen vapautta rajoitetaan siis ihan tosissaan.

Uneliaimmat kai uskoo, että "no, seurataan nyt annettuja rajoituksia hamaan tappiin saakka, kattotaan kuis käy". Mutta tuliko mieleen, että nämä rajoitukset saattavat tulla hallitsemaan ihmisten elämää yleisesti pitkään tai ehkä loputtomasti? Se on vain siitä kiinni, kuka ensimmäisenä keksii, miten ihmismassjoa hallitaan Pohjois-Korean malliin ja pakotetaan ne toimimaan tietyllä tavalla. Siitä seuraava vaihe on yksityisyyteen kajoaminen.
Entä sananvapaus? Punaviherkonehan on jo valmiiksi laatinut mielivaltaisia kantojaan sen suhteen, että kaikki normaalikin puhe, joka jollain tapaa eroaa heidän intresseistään, on ns. "vihapuhetta". Tätä he käyttävät lyömäaseena ja vallan väärinkäytön kapulanaan.
Samaan aikaan aletaan Eurostoliitossa suunnitella oikein kampanjoita sen suhteen, jotta miten ihmisten suut saataisiin entistä tiukemmin tukituiksi. Ihmiset hiljaisiksi sosiaalisissa medioissa ja ihmiset hiljaisiksi kaduilla.

Kun aletaan määrittää ihmisen vapauteen ja perusoikeuksiin liittyviä kysymyksiä kuljetaan niin vaarallisen maaperän päällä, ettei uskoisi. Vaaralliset vallankäyttäjät voivat sortua kääntämään sen myös diktatuuriksi. Mitkäs ovatkaan diktatuurin ensimmäiset merkit? Niinpä. Sananvapauden rajoittaminen ja riisto. Ja myös sen lisäksi vain sen omien tarkoitusperien mukaisen totuuden, yhden totuuden suoltaminen ihmisten ilmoille - pureskele ja niele, mitä me annamme, se on totuus, yksi totuus.

Vaarallisin esimerkki ihmisen peruskoikeuksien rajaamisesta ja demokraattisen maailman, vapaan maailman oikeuksiin kajoamisesta tulee sosiaalisten mediajättien taholta. Viimeisin ja suurin esimerkki presidentti Trumpin sometilien jäädyttäminen vain niistä syistä, että hän puolusti kotimaansa ihmisoikeuksia ja totuutta viimeiseen hikipisaraan. (ja tekee sitä toki yhä, ähäkutti somejätit).
Mutta samaan aikaan vaaralliset terroristit saavat avoimesti pitää julkisia sometilejään tuolla maailmalla?

Toisaalta Euroopan Unionihan on kuin yksi suuri diktatuuri. Sieltä ne määräykset kylvetään, kuinka kukin osakkaan tulisi toimia. Ja tämä koko hoito tulee vielä äärimmäisen kalliiksi. Lopullinen tie on oltava irtoaminen tästä epäpyhästä liitosta. Se voi tehdä kipeää, moni seuraa ehkä Britannian esimerkkiä ja taivalta vielä pitkään, mutta lopussa kiitos seisoo. Se on kuin dominopeli, kun sieltä yksi osatekijä poistuu, poistuu sieltä pian muitakin. Loppujen lopuksi se on kansakuntien parhaaksi.

Jos ei jo suuri toimija yleisesti, mutta on erittäin vaarallista, että pelkillä yhtiöillä on niin suurta yksittäistä valtaa, että he voivat puuttua sillä valtion päämiesten oikeuksiin. Raha se on joka määrittelee tämänkin asiakokonaisuuden. Raha ja valta.
On vielä järjenääniä maailmassa ja esimerkiksi Euroopassa, kun vaikkapa Unkari ja Puola taistelevat somejättiläisten mielivaltaisuuksia vastaan. Tällä pyritään säilyttämään järki ja tasapaino, sekä oikeudet vielä ihmisyksilöillä.

Jokaisen on kuitenkin hyvä tietää, ymmärtää ja muistaa omat perusoikeutensa. Jos kerta elämme vapaassa ja turvallisessa maailmassa, sen myös pitää olla sitä. Jos kerta elämme parlamentaarisesa demokratiassa täällä Suomessa, sen on oltava silloin sitä.
Ei niin, että vapauksia rajataan ja ihmiset sullotaan ahtaaseen aitaukseen kuin teuraalle menevät lampaat.

Kommentoi   Lauantai 30. tammikuuta 2021 21:05

Ihmisten pitää uskaltaa enemmän, varsinkin näinä aikoina

Minä olen niitä henkilöitä, joka sanoo mielipiteensä suoraan. En lähde koskaan myötäilemään ketään miellyttääkseni sillä vastakkaista sukupuolta tai ketään muutakaan.

Esimerkiksi Kuvakkeessa sen huomaa usein, miten jotkut miespuoliset vaihtelee mielipiteitään sen mukaan, mitä joku naisyksilö on jostain asiasta X mieltä. Ei hyvää päivää! Kasvattakaa selkäranka... on teillä halvat ja kummalliset huvit yrittää saada huomio naissukupuolelta tahollenne. Jos te ette ole siinä onnistuneet salijanaroinnin kautta tai kehuskelemalla pankkitilin ja munan pituudella, ettet te onnistu siinä nuoleskelemallakaan.
On myös koko joukko naisia, jotka haluavat olla esillä ja saalistettavina...he ovat näitä draamakuningattaria. En suosittele jahtaamaan. ;))

Tiedättekö te velikullat, että naisia lähinnä oksettaa, jos joku nuolee lattiaa teidän perässä ja yrittää mielistellä? Ette te saatana sillä seuraa saa!

Minä olen täällä törmännyt kaikenlaiseen vinkumiseen ja valitukseen urani aikana. Jos sanon suoraan mielipiteeni, että "olen persu, pidän Trumpista", en minä muuta sitä mielipidettäni, vaikka joku haluaisi niin. Ei. se on aidosti sitä mieltä, mitä olenkin. Se ei ole peliä tai provoa, ei trollausta. Se on juuri se, mitä tarkoitan.

Minä en peräänny tai anna periksi yhdessäkään mielipiteessäni, enkä väitteessäni. Jos vastapuoli taas edustaa kommunisteja (vihervasureita), en lähde laisinkaan keskusteluun...en ollenkaan. Enhän lähde väittelemään oikeasta asiasta henkilön kanssa, joka on väärässä jo lähtökohtaisesti.

Minä en myöskään pelkää sitä, että "suosikkijoukot" hupenisivat ympäriltä vahvojen mielipiteideni takia. En lainkaan. Sellaiset paskat saa mennäkin, enkä kaipaa. Olen tietoisesti karsinut elämästäni kaikki vähääkään erilaiset ihmiset, jotka eivät edusta omia ajatuksiani ja maailmankuviani. Ystäviä on menetetty, mutta paljon enemmän ja paljon parempia on saatu tilalle.

Yksi ryhmä Kuvakkeessa on nämä ylikouluttautuneet, ylimieliset ulkomailla asujat ja rikkiviisaat monikielitaitoiset ja käsistään taitavat (lue: kaikessa jeesuksia) olevat hahmot. Niin kusta päässä eittä ei tosikaan. Pyyhin mentaalisesi persettäni heillä joka kerta kun edes ajattelen.

Vihervasemmistossahan muuten kuvitellaan todella usein, että se älymystö siellä majailee. Haha! Ja vielä kerran hah! Helvetin laaja joukko helvetin tyhmiä idiootteja! Suomen hallitus ja sen kannattajakunta on yksi iso vitsi! Täysi kasa persereikiä valtioneuvostosta aina kannattajakuntaan.
Mitä nekin esim historiasta tietää? EI hevonvittuakaan. Sama kuin Ohisalon aneemiset selitykset vuoden 1991 lama-aallosta. Mitenhän niin helvetin yksinkertainen akka on saanut tohtorin paperit? Varmasti säälistä.
Näitä kouluttautuneita ja fiksuja ihmisiä löytyy meidän riveistä huomattavasti enempi... ja hyvä niin, sillä uusi hallitus ei ole punavihreä, se on perussuomalainen.


Myös kaikki sellaiset kaverit saavat mennä, jotka tavalla tai toisella hyökkäilevät vastaan tai ovat "pahoja jeesuksia" olkapäillä. Ne minä etsimällä etsin ja puhdistan pois, sillä riippakiviä en tarvitse.

Eipä mulla muuta tänään, tässä vaiheessa!

Ylikamu kiittää ja kuittaa. Fiilis on hyvä.

Kommentoi   Lauantai 30. tammikuuta 2021 19:36

Puhdistus

Olen tehnyt samaisen puhdistuksen facebookissa ja parissa muussa somessa. SIeltä lähti kaikki kommunistit. Nyt on vain 1034 kansallismielistä, persua taikka muuta patrioottia.
Sama puhdistus pannaan täällä käytäntöön ja puhdistetaan kaikki ei-kansallismieliset, ei-patriootit ja muut haitalliset yksilöt pois.

2 kommenttia   Lauantai 30. tammikuuta 2021 19:02

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »