sarp

Näin saat miehen ihastumaan itseesi!

Näillä vinkeillä saa pojan kuin pojan itselleen! Heitä jo pois kaikki semmoset typerät ohjeet kuin esim. "ole oma itsesi, hymyile" jne. Ei ne oo toiminu tähänkää asti jos sä vieläki tarvit jotain ohjeita. Mut näil ohjeit saat sen unelmien pojan!

1. Muista meikata. Paljon. Vielä vähän enemmän. Pojat tykkää siitä, että ne voi huomata kun oot nähny vaivaa niiden eteen! Pojat tuntee itsensä tärkeäksi kun ne huomaa, että oot tosiaan käyttäny aikaa saadaksesi sen liskonaamasi katsottavaan kuntoon. Lisäksi tärkeäksi tunteminen heijastaa ihanaa positiivista energiaa teidän treffeille.

2. Pukeudu paljastavasti. Mutta älä kuitenkaan liian paljastavasti ettei poika tuu kateelliseksi kun muut pojat tuijottaa sua! Nyrkkisääntö on se, että jos näytät tissit niin pillu piiloon, tai toisinpäin. Tarkoitus on näyttää helpolta, ei halvalta. Kannattaa myös korostaa sun hyvää puolta eli takapuolta.

3. Laita hiustenpidennykset ja tekokynnet ja mieluiten kannattaa vielä hankkia vähän tekorusketustakin, se kertoo vaan siitä että sä panostat itseesi (poikien takia)! Pojat tykkää vähän sellaisista pienistä ja heikoista tytöistä, eli kun oot päättäny antaa pojalle pillua ja se vetää sua hiuksista ja ne jää sen käteen, niin pojalle syntyy samantien sellanen hoivavietti, koska tuot mieleen varmaan lähinnä jonkun syöpäpotilaan. Eli esimerkiks klipsipidennykset toimii tässä paremmin kuin sinetit.

4. Kun poika sanoo jotain niin naura. Pyri nauramaan kaikelle mitä poika sanoo. Muista nauraa tyttömäisesti eli teennäisesti kikatellen ja vähän samalla hiuksia hiplaillen, pojat tykkää siitä. Jätä ne röhkimiset ja muut röhönaurut sinne tyttöjen iltoihin, pojat ei pidä sellaisesta.

5. Muista esittää vähän tyhmää (tai no vähän enemmän, koskaan ei voi olla liian tyhmä!), koska tyttöjen tyhmyys on söpöä ja pojille pitää tarjota mahdollisuus opettaa sulle kaikenlaista! Pojat oikeasti pitää fiksuja tyttöjä vaan pelottavina tai tylsinä nörtteinä, joten mitä tyhmempi oot niin sitä kiinnostavampi oot! Ja tyhmyys kannattaa just tän poikien opetustarpeen vuoksi. Eli tässä on hyvä vinkki: kerro vaikka hihitellen, että Italian pääkaupunki on Ranska, niin pojalle tulee heti mieleen, että se vie sut Roomaan, jotta jatkossa tiedät että se on Rooma! Mieletöntä!

6. Pelkää vähän kaikkea, esim. hämähäkkejä ja muita ötököitä. Pojista on tosi söpöä kun alat julkisella paikalla kiljua ja huutaa kun muurahainen kävelee sun jalalla. Pojille herää siitä automaattisesti sellanen suojeluvaisto kun ne saa hätistää sen pahan muurahaisen pois ja lohduttaa sua. Tällä tavalla on myös helppo päästä pojan syliin ja kehua kuinka rohkeasti se pelasti sut. Kaikki pojat haluaa tuntea ittensä vahvaksi taistelijaksi ja sitten ne alkaa nähdä sut enemmän prinsessana kuten prinssin kuuluukin!

7. Juo itsesi pöydän alle. Humala tekee susta estottoman ja rohkean, itsenäisen naisen. Pojat tykkää siitä kun sä alat kovaan ääneen vähän kännisellä aksentilla ehdotella tuhmia juttuja. Lisäksi voit taas vähän buustata sen suojelijavaistoa kun se taluttaa sua kotiin ja oksennat sen kengille. Jos kuitenkin haluat yöksi pojan luo, niin juo itsesi vaan helpoksi. Pojat ei oikeasti jaksa mitään pihtareita tai metsästää, haloo me ei todellakaan eletä missään vitun kivikaudella.

8. Kun treffit on onnistuneesti saatu päätökseen ja oot saanu pojan ihastumaan sun ihanaan persoonaan tai tisseihin, niin älä todellakaan jää odottelemaan mitään pojan yhteydenottoa! Kaikki semmoset ohjeet että "anna miehen tehdä aloite" on so last season. Sun pitää olla nyt itsenäinen ja vahva nainen ja tekstata itse pojalle. Mahdollisimman paljon, tekstaile mieluiten jatkuvasti vaikka poika ei vastaisikaan, koska sitkeys palkitaan! Ja pojalla on vaan kiire töissä. Ja mieti miten ihanalta siitä tuntuu kun se saa lukea työpäivän päätteeksi sun 58 tekstaria ja kuunnella 35 vastaajaviestiä. Se saa pojan tuntemaan, että sä todella välität siitä!

Jos sä kuitenkin onnistut jotenkin tyrimään treffit näidenkin ohjeiden jälkeen, niin silloin sun kannattaa ottaa käyttöön jokanaisen varaosasarja eli pikainen neljänsuora:
1. näytä tissit
2. ime munaa
3. anna pillua
4. anna persettä.

Neljänsuoralla ei ehkä pääse parisuhteeseen saakka, mutta silloin voit vain todeta ettei vahva nainen mitään miestä tarvitse, koska nainenkin voi harrastaa irstasta irtoseksiä. Tämän jälkeen voit aloittaa itsenäisen elämän ja hommata kissan.

Ps. pojat on ihan pyllystä!!!!!

Pps. Jos oot oikeesti tosi kiinnostunu pojasta, niin muista myös avautua kohdassa 7. kaikista sun existä ja saada sellanen pieni hermoromahdus. Pojat myös tykkää jos kerrot heti kuinka monta lasta haluat ja millaiset häät. Sekin kertoo vaan miten sitoutunu oot teidän suhteeseen!

34 kommenttia   Keskiviikko 19. helmikuuta 2014 00:02

Elättäjähakemus

Etsin rikasta miestä elättämään minua eli ostamaan ja maksamaan minulle about kaiken mitä haluan. Ulkonäölläsi ei oikeastaan ole mitään väliä, kunhan olet rikas, tyhmä ja pitkäkaluinen. Omistamasi kiinteistöt katsotaan eduksi, koska haluan luultavasti muuttaa isompaan asuntoon.

Olen myöskin todella helppo nainen, koska voit ostaa minut hiljaiseksi ja onnelliseksi eli kivoja lahjoja vastaan en nalkuta sinulle ja voit oman makusi mukaan myös juosta vieraissa, koska saat anteeksi ostamalla minulle jotakin.

En etsi mitään tosirakkautta, koska ainut rakkaus mitä voin tuntea kohdistuu kissaani ja materiaan sekä matkailuun. Eikä haittaa vaikka et oikein ymmärtäisi mitään, riittää kun muistat luottokorttisi tunnusluvun, sillä en etsi sinusta keskustelukumppaniakaan. Ja jos olet ruma niin olisi kiva, että olisit aina töissä ja hommaisit minulle vaikka oman luottokortin nimiisi, niin minun ei tarvitse hävetä sinua missään.

Ja elättäjiä ei koskaan ole liikaa, joten elämässäni on tilaa useammallakin ostajalle! Jos tunnistit itsesi niin jätäthän yhteystietosi!

9 kommenttia   Torstai 27. joulukuuta 2012 22:14

Tulin surulliseksi

Menin eilen kauppaan ja kaupan edessä paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen edustaja keräsi rahaa kodittomille eläimille. Luonnollisesti minulla ei ollut käteistä, joten nostin rahaa ja ajattelin rikkoa sen kaupassa.

Noh kauppareissuni kesti ilmeisesti liian kauan (20min) koska sitten se kerääjä oli poistunut enkä voinutkaan lahjoittaa rahaa niille pienille söpöille eläimille. :'(

Ja oli muutenkin ihan perseestä, koska en löytänyt kirpparilta mitään ostettavaa. Mutta mua edelleen harmittaa ne eläimet ja koska en nyt voinut auttaa jne. :(

5 kommenttia   Sunnuntai 09. joulukuuta 2012 21:16

Kdjfvfkkncf

En kykene ymmärtämään Adelen suosiota tai sen lauluäänen hypettämistä. Sen biisitkin on aika paskaa. Lisäksi en tajua miten se muka laulaa niin ihmeellisesti, osaan nimetä 39847351662 parempaakin laulajaa. Vituttaa kun tommonen paska on saanut tommosta hypetystä.

Ja siis nää sen biisit, voi jumalauta. Oikeesti lopettakaa. Se on paskaa.

4 kommenttia   Maanantai 09. huhtikuuta 2012 07:13

MITÄ

Oikeesti... aikuisten potkupuku? Mitä vittua? Ja joku kehtaa vielä tuon jälkeen sanoa, että on jotenkin typerää pitää pitkiä kalsareita kesällä mekon kanssa.

7 kommenttia   Keskiviikko 28. joulukuuta 2011 21:41

täs on runo miehist (OMA TEKEMÄ ÄLÄ KOPIJOI!!)

kirjotin tän heti ku yks jättä rikko mun sydämmen... oon ihan palasina vielkii vaik siit on jo kaks päivää 3


miehet
on sikoi

aina vaa
pahaa mielt saa
ne aikaa

öisin joutu itkee
miehen takii
vittu mikä sika

vihaan miehii
mut huomen
aurinko paistaa
ja uuden poika ystävän
käyn ettii

kaikki miehet
ei ehkä oo
niin sikoi
mut miks ne vaan
mun pientä
sydäntä
satuttaa

vitun mies
painukaa
vittuu
kaikki miehet

jätän miehet taa
ja alan mun
uuden ja hyvän
elämän alan

nyt sattuu
sydän verta vuotaa
et mahtunukkaa
mun sydämmee
sori hani
mut tää on loppu nyt

vitun sika

10 kommenttia   Keskiviikko 07. syyskuuta 2011 16:41

HOUMIO!!! POIKAYSTÄVÄHAKEMUS!!!

HUOMIOOOO KAIKKI SÖPÖT POJAT ;))) <333

No siis mä oon niiku semmoin ihana tyttö. Ja sit mä niinku haluisin semmosen poikaystävän, koska mun kaikilla kamuillaki on! (Et plz nopee vastailkaa!!)

Joo no mä tykkään juua ja polttaa tupakkaa ja hengailla mun ihanien huorien kaa <333 Ne on mun elämä, et jos et tuu toimee niitten kaa nii sit voit suksii vittuu tai vaik hiihtää tai ihan vitun sama mut vittuu kuitenki. xDD

Joo no mä tykkään kans olla koneel ja irccaa mun kamujen kaa galtsus ja kuvakkees! Jos sä et niiku tykkää nii ihan vitun sama, mä oon koneel 24/7 ja sit ihan vitun turha tulla valittaa et niinku jos jotku vitun kuumat jätkät kommaa jotain koska ei niiku vittu kiinnosta! (Hanki niiku sitte elämä tai jotaa!!)nii ja ei kyl vittu sit kiinnosta mitkää PANISIN kommentit koska en oo todellakaa niin helppo, ainakaa selvin päin xDD<3

Joo ja sit mä tykkään antti tuiskust ja britneyst et jos et tykkää niist nii sit sori vaa..... ei täst tuu mtn koska ne soi mun huonees 24/7 ja en tosiaa oo kuuntelees mitää hevii eli esim. himii siis hyi vittu. Et jossei nappaa nii lähe menee plz. ja mun suosikki radio kanava on nrj ja sieltä tulee kaikki oikeesti hyvä musa ja kaikki muu on paskaa, sorge

Sit jos oot joku vitun nolo lukijolainen ketä ei niiku osaa ees ajaa autoo tai mopoo NII MORO! Sullei oo sit hani niiku alkuukaa toivoo, et mieluiten se auto tai ees mopo koska mua pitää kyytsää mäkkii ja takas silloin ku mä ja mun ihkut raksut haluu<333 (PS EN OO MIKÄÄ VITUN LÄSKI ETTEI SIIT TARVII TULLA AVAUTUU!!!!) Joo ja sul pitää olla vitun kuuma kroppa, et niiku vähintää 6 vuoden aktiivinen saliharratus ja jääkiekkoharrastus vaaditaa, muuten oot niin out ja nolo et huhhuhh!! nii ja tykkään kyl ammatti koulu pojist koska hitsaajat on vaa vitun kuumii <33

Joo ei mul kai sillee muuta mitä nyt paitsi et saa olla mikää vitun ruma, sun kaa pitää kehtaa kävel kaupungil ja esitel kamuil niinku. Ja sit sun pitää ostaa mulle kaikki mitä haluun (en vaadi paljoo vaan kaiken).

Nii ja jos oot joku vitun nörttipätijä ketä muka lukee jotain tyhmii kirjoi nii voit lopettaa iskemisen siihe, mua ei kiinnosta mitkää hikarit!!! (Ja sit jos kuulut viel johonki tyylii matikkakerhoo nii yritä olla ees kattomatta muhu koska vähän noloo jos semmoset hikarit kyylää hyi vittuuuu!!)

Ja sit niiku mä toivon et oot tosi herkkä<333 Voit aina sunnuntaisin kirjottaa mulle jotaa herkkii runoi ja laului MUT SITTE MUUTEN 6 PV VIIKOS SUN ON OLTAVA KOVIS (tatskat ja lävärit vitust plussaaaa!! PAITSI JOTKUU VITUN OUDOT JA POIKKEEVAT KUTEN ESIM JOKU VITUN SMILEY TMS!! haloo....) Ja mä tykkään hemmottelust ja muusta ihanast <3 Esim. kaikki mikä kiiltää nii on jees jos se on maksanu vitust eli esim. joku kultakoru. Ainii ja kandee sit säilyttää kuitit kosk jos tarttee rahaa viinaa nii palautan ne.... MUT EI SE TARKOTA ETTEN VÄLITTÄIS SUST <333

Mut vastailkaa<333 PS. TÄL ON KIIRE KOSKA PERJANTAINA ON BILEET JA TARTTEN PUSUKAMUU!!! ;))) <33333 ja ihan sairaan noloo jos joutuu menee sinne yksin niinku......

28 kommenttia   Perjantai 27. toukokuuta 2011 16:25

TÄS PARI FAKTAA TEIL MINUST!!

Moi!

Mun nimi on Sara, voit kutsuu ihan sarpiks vaan <; tai sarpsuliks, sarpsukaks jne.

Ikää löytyy 15-vuotta, tämän kesän aikana sweet sixteen tulee kuitenkin täyteen, mutta joo oon vielä sakkolihaa mutta ei se jutustelua estä eli tuu ihan rohkeesti vaan juttelee emmä pure <: ! ainakaa kovaa ;) ja tykkään vanhemmist uroksista, koska ne kesken kasvuset jätkät ei vaan ymmärrä mun tunne elämää...

Asun sitten täällä Kouvolassa vielä.. mutta kesän aikana muutto Helsinkiin omaan kämppään kun lähden sinne ryyp.. opiskelemaan ja talouskouluun menen siivouspuolta.. miksi moinen ammatti? - siksi koska mun keskiarvo ei riittänyt parempaan, kun elän periaatteessa että elämän koulu on tärkempi kuin itse opiskelu kunhan ne perus jutut osaa nii se riittää mulle ei kiinosta pitkään kääntäen verrannolliset yhdys sanat ja plääplääplää... oisin kuitenki haaveillu tarjoilijan työstä , mutta eipä kai tuo pahakaan oo vaikka jätänki sen nyt väliin sillä paskapalkka ja kolmivuorotyöajat ei sovi nuorelle äidille , viikonloput töissä ja samoin pyhät niin houkuttele ! Muutto loppujen lopuks johtuu sit henk.koht syistä, jos ihmettelette miksen voi näin läheltä kodista käsin koulua käydä.. tai siis ku äiti ei tykänny siitä, et seukkaan mua 15 vuotta vanhempien kaa ja alko jtn paskaa mäkättää nii vittu ei kiinnostaa enää olla tääl.. kohtalo toverit ymmärtää...

Musiikissa tykkään: Lady Gaga, Briney Spears, Rihanna, Beyonce, Jare & VilleGalle, Petri Nygård, Fintelligens, Mikael Gabriel, Aste, Turmion kätilöistä, AC/DC:stä, Apocalypticasta, Poison Blackistä, Laineen Kasperista , Puukko-Allusta, Julma Henristä& Syrjäytyneistä, Korsakoffista, Hardcoresta ja amispopista.. eli laidasta laitaan! Mut mitään vittun paska kone musaa tai jotai reggeet tai jotain vitun martti syrjää en tod kuuntele..

Töllöstä seuraan; salkkarit, desperate housewiwes , grey's anatomy , poliisit, big brother, skins, gossip girl, päivien viemää, malliohjelmat, taivaan tulet... SEKÄ LÄTKÄPELIT ;))) (lätkäjätkät on hot grrrr, yks mulleki ;)))

Idolini on Katie Price ja Heidi Klum... ;)

Harrastan kaiken näköistä ulkoilua mun pari vuotiaan mustan labradorinnoutaja juulian kanssa <3 + vauvat on lähellä sydäntä , haaveena ois olla nuori äiti <3

Kiinostuksen kohteita on kaikenlainen hiuksiin ja kauneuteen, vaatteisiin liittyvä, sekä tatuoinnit + autot (en kyl tajuu niist mitää mut takapenkit on jees ;)). BILETYS ON ELÄMÄN SUOLA <3

Immeisenä olen hellä ja välittävä, mutta väärä sana tai ilme voi tehdä miun olemuksen sekunnissa jäätävän välinpitämättömäksi. silloin nousee läpäisemätön (POKEMON)panssari ja se on siun kannalta hyvin kalseaa katseltavaa... mullon helevetin hyvä muisti (paitsi yen sidukan jälkee, kyl te tiiätte ;)) vuosien takaaki muhun kohdistuneisiin vääryyksiin ja niitähän minä tykkään kostaa , eli olen myös hyvin tempperamenttinen ja ittepäinen emäntä ! mut jos tykkäät haasteista niin tuu juttelee :)

Etsin täältä enimmäkseen kavereita, mutta jos sinä hyvä mies koet omaavasi minua mielyttävät taidot niin tutustutaan ja parisuhdekkin voi olla mahdollinen ! Eli vapailla markkinoilla olen minä. Mutta sun pitäs vähintään olla joku kuuma lätkäjätkä ;)

SAVOSTA SAA SUOMEN PARHAINTA SEKSIÄ , EIKÖHÄ LÄHETÄ KOKKEILEMMAAN HEEHEHEHHEHEHEHEE:D:D:D:D:D::D

Ps. Kommaile , Bongaile , Arvostele .. sarptzku kiittää <3 !

mese lähtee harvoille ja valituille, joo mullei oo weppii eli en näytä pilluani tai tissejäni siellä ja mulle on turha kommentoida 'mennääks panee?' tai 'tulisiks runkkaa mun munaa nyt hanipöö' , KOSKA MÄHÄN EN OLE SUN HANIPÖÖSI VAAN VITUN VILLI JA VAPAAAAAH

kiits mo!

3 kommenttia   Torstai 19. toukokuuta 2011 18:53

nauroin

Stranger: what's ur fav color?
You: red or yellow
You: maybe red
Stranger: mcdonalds!

1 kommentti   Torstai 22. lokakuuta 2009 00:21