Twice

Kärpäsestä asiaa

maanantai 28. heinäkuuta 2008 21:14

Kerronpas teille vähän lisää tästä kuvasta.
Jos satutte ihmettelemään: siinä on yksi kolpakon kokoisista teekupeistani, jonka pohjalla on kuollut kärpänen. Se haki veristä kostoa lajitoverinsa puolesta - tuloksena traaginen itsemurha ja osittain epäonnistunut missio. Hyvin, hyvin surullista. (NOT!)

Tässä koko tarina + taustatietoa:

Viimeyönä huoneessani pörräsi itsepäinen kärpänen, joka ei suostunut lentämään ulos ikkunasta. Ei tainnut olla penaalin terävimpiä kyniä. Joka tapauksessa; vaikka elämänfilosofiani tuppaa olemaan se, että kärpäsellä on oikeus elää, mutta ei oikeutta tulla sisälle tai laskeutua ruokaani, tapoin raukkaparan verisesti impulsiivisuuspuuskissani. Oikeastaan tämän kuusijalkaisen pörriäisen kuolema ei ollut kovinkaan verinen, mutta roskikseen se kuitenkin joutui kaiken muun joutavan roinan sekaan.

Tämän voitokkaan tapahtuman nojalla kävin sitten nukkumaan onnellisesti seuraaviksi viideksi tunniksi, tietämättä ollenkaan mikä minua seuraavana päivänä odottaisi. *dramaattiset rummut ja viulut tähän, kiitos*

Tähän päivään edetäkseni: päätin laittaa (yhtenä kolmesta **OceanSoul**-vapaista lomapäivistäni) itselleni teetä. Lampsin siis raukeasti keittiöön, ja laitoin veden kiehumaan - as simple as that. Kaadettuani sen kuppiin teepussin seuraksi menin soittamaan pianoa siksi aikaa, että tee olisi hautunutta. Kaikki hyvin tähän asti, vaan ei kauaa...

Teekupin ollessa vallan Vartijaton, tappamani perkäsen kaveri päätti suorittaa suunnitellun kamikaze-tehtävänsä, ja kiehauttaa itsensä kuoliaaksi 100-asteisessa vedessä - levittäen samalla kaikki mahdolliset pöpönsä kyseiseen litkuun. Kohta tein [tiedostamattani] tuon urhean kärpässoturin olemassaolosta vieläkin salatumman kaatamalla teen sekaan maitoa, ettei astian pohjalle vahingossakaan näkisi.

Asian dramaattinen laita paljastui minulle vasta siinä vaiheessa, kun join loputkin kupin pohjalla olevasta teestä suuhuni ja vedin sen väärään kurkkuuni huomattuani mustan möykyn kupin pohjalla. Havaintoa seurasi hienovarainen tömistely ja ravaaminen läheiseen vessaan syljeskelemään teetä ulos ja pesemään hampaita maanisesti.

Lopputulos: SURPRISE, PERKELE! Oli paska diili, näin Antti Hyyrystä lainatakseni.

Tarinan moraali on seuraava: Älä ikinä jätä juomaasi vartioimatta. Saatat saada vaikka jonkun taudin.

Twice

Mieliala: Rento
Taustalla soi: Turmion Kätilöt - Verta ja Lihaa

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »