TB

joulu on antamisen iloa :)

torstai 25. joulukuuta 2008 17:35

Aamulla iskä tulee ja kiskoo multa peiton pois vaikka kuinka yritän nykiä sitä takaisin, huoh nousin sitten sängystä ylös ja harjasin hiukset sekä heitin lökäpöksyt ja mukvat vaatteet päälle, äkkiä kauppaan tekemään jouluostoksia, jotta ehtisin kaikille ostamaan tarvittavat lahjat.
Pääsin citymarketista just ulos kun mutte soitti mulle kerroin sille mitä ostin kimmol, tommil, marjol, tainal, julial ja joonal.

No tietysti olin ostanut väärän värisen kynttilän Tainalle ja se ei äidin mielestä vaan käynyt päinsä joten se käski mun kävellä takaisin cittariin vaihtamaan sen, arvaa oliko hermo pinnas? :)

Hih olen mestari paketoimaan lahjoja ja suhteellisen nopea käymään suihkussa, kuivattamaan hiukset ja meikkaamaan ja sain kun sainkin itteni ihmisen näköiseksi.

Yöks jouluruoka on pahaa, muut lihoo jouluna mä laihdun ja hyvä niin :) ja sitte lahjojen availua siinäkin olen hyvä :D

virallisen osuuden jälkee vaihdoin minihameen farkkuihin ja poistuin vinhaa vauhtia kotoota marikalle missä vaihdettiin lahjat ja otettiin vähän glögiä (eikä tietenkään terästettynä ;) ja vähä kossucolaa<3 ja tietenkin pelattiin aliasta med Minna,Marika, roope, Miranna ja joku?

Loppuillan vaan saamoilin marikan ja roopen kans ja menin vähä jälkee kahdeksan nukkumaan ja aah se ihana krapula olo ku heräs no ei se onneks paha ollu mut vapina oli kuitenki kova :D

Mieliala: Krapulainen
Taustalla soi: Kaija Koo - kaunis on hiljaisuus

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »