little_girl_angel

sinä minä

torstai 12. helmikuuta 2009 02:04

Minä:
Kun välittää ihmisestä enemmän kuin itsekkään uskoo,ei sitä välttämättä tajua kuinka paljon oikeastaan välittää,sen tajuaa vasta sitten kun tulee ikävä,itkettää ja haluaisi vain olla lähellä ja itkeä...Se itku ei ole surua,vaan iloa,sitä että välittää toisesta niin paljon että voisi itkeä itsensä uuvuksiin..Niin paljon mäkin sua rakastan <3

Sinä:
Haluun kuulla kaikki sun ilosi ja surusi, olla sun rinnallas vaikeinakin aikoina. Jos sulla on paha olla, mä kuuntelen sua, tartun kädestä kiinni, halaan hellästi ja pyyhin kyyneleet poskeltasi, yksi kerrallaan.

Minä:
Kunpa tulisit luokseni, ottaisit minut syliisi ja suutelisit minua. Kunpa tulisit ja tekisit niin, sillä minä rakastan sinua. Kunpa tulisit vierelleni ja puristaisit minut kainaloosi, sillä tahdon olla lähelläsi ja tuntea rakkautesi.
Olen onnellisin ihminen päällä maan, kun sinun kanssasi yhdessä olla saan. Joka päivä varmemmin tiedän sen, että sinun luotasi koskaan lähde en.

Jos saisin päättää missä nyt olisin. Olisin siellä. Luonasi. Haluaisin sinua rutistaa ja kuiskata korvaasi kuinka tärkeä ja rakas olet. Ja anteeksi, senkin sanoisin. Sitä myös tarkoitan. Anteeksi etten ole siellä <3
Kirjoitin nimesi taivaalle, mutta tuuli pyyhkäisi sen pois.
Kirjoitin nimesi rantahiekkaan, mutta aalto vei sen mukanaan.
Kirjoitin nimesi sydämeeni, eikä kukaan sitä sieltä pois saa.

Sinä:
Mä haluun antaa sulle mahdollisimman paljon: rakkautta maailman loputtomiin, onnellisuuden tunteen, turvallisen elinympäristön ja ennen kaikkea, minut. Tahdon kävellä sun kans käsikädessä maailman loputtomiin, maailmaan, jossa on vain me kaksi.

Minä:
Lähetän pienen enkelin luoksesi, kuiskaamaan korvaasi. Se kuiskaa: "Älä polta sitä siltaa, jonka rakkaus on rakentanut, kyyneleet paikkaillut ja ikävä auttanut kestämään. Periksi ei saa antaa, kun rakastaa."
Kun vierelläsi taas istuin, haaveeni sydämestäni hain. Kaiho matkan ääneesi aloitin, odotin sitä oikeaa sanaa. Kunnes tuuli nousi ja olimme yhtä.
Jos olisin enkeli rakastaisin Jumalaa,jos olisin tähti rakastaisin taivasta,mutta minä olen minä ja rakastan sinua.

Sinä: <3
Minä: <3

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »