-Dracula-

Saunahoroskooppi :)

maanantai 27. heinäkuuta 2009 10:45

Eri horoskooppimerkerkeillä on tietenkin myös omat saunatapansa.

OINAS
Hakkaa puut halki, poikki ja pinoon. Saunaan hän ei ehdi, koska ei jaksa odottaa, että sauna lämpenee.

HÄRKÄ
Ihailee ensin esteettisesti kaunista, jykevää puupinoa, jonka joku muu on tehnyt. Nautiskelee puun maanläheisestä tuoksusta, lämmittää puilla saunan, jossa hän voi raukeana makoilla ja nautiskella. Toivoo, ettei saunaan tulisi ketään mmuuta.

KAKSONEN
Saapuu yllättäen ja kutsumatta, piipahtaa pikapikaa saunassa, jossa puhuu härän pyörryksiin ja kysyy: - Miten voit makoilla noin hitaasti? Poistuu paikalta ennen kuin härkä ehtii vastata. Kaksosen mielestä hitaasti rentoutuminen on hermostuttavaa.

RAPU
Sapuu saunaan kääriytyneenä vanhimpaan ja rakkaimpaan pyyhkeeseensä. Mukana on isoäidin äidiltä peritty pesusieni ja saunaharja. Niistä hän ei luopuisi mistään hinnasta.

LEIJONA
Saapuu saunaan siinä vaiheessa, kun muut jo kököttävät lauteilla, koska haluaa maksimaalisen määrän huomiota. Astuu ylväästi saunan ovesta sisään ja täyttää koko huoneen. Saunan ihana lämpö hyväilee miellyttävästi tätä kuuman aavikon kissaa. Saunasta puuttuu vain aurinko. Siksi leijona tuntee, ettei sauna ole aivan hänen arvoisensa. peseytyessään hän keskittyy erityisesti harjansa kuohkeuttamiseen.

NEITSYT
Saapuu paikalle kädesään pefletti. Ennen kuin hän pesee itsensä saippualla, hän pesee saippuan. Kuka nyt likaisella saippualla itsensä pesisi? Lauteilla hän asettelee pefletin alle pienen pyyheliinan jottei pefletti likaantuisi. Hänellä on mukanaan luontaistuotekaupan shampoo ja pumpulipuikkorasia.

Väliaikatiedotus:
Härkä on edelleen saunassa, tosin vaihtanut kerran asentoa.
Rapu on huolissaan siitä, missä hänen suvussa kulkenut pesusienensä on.

VAAKA
Saapuu saunaan toivoen, että sieltä löytyisi mukavaa seuraa. Mukana on kielontuoksuinen shampoo (halpa, mutta pullo oli kaunis), hunajainen vartalosuihke ja pähkinäinen vartalovoide, jotka hän asettelee psuhuoneen jakkaralle kauniiseen asetelmaan. Ihailee hetken kokonaisuuttaan Chanel viitonen kylpytakin taskussa. Saunan jälkeen aikoo pukeutua ainoastaan Chanel viitoseensa ryhtyäkseen viettelemään - iltaa.

SKORPIONI
Tuo mukanann vihdan. On tohkeissaan, koska on onnistunut löytämään kaupasta musta-punaraidallisen saippuan, jonka nimi on "The Horror of Bloody Mary". Skorpionin on vaikea ymmärtää vaa'an kauhistunutta ilmettä, kun näkee saippuan.
- Lisää löylyä ja vihtomista, skorpioni huutaa. Hän haluaa vähän äksöniä tähän ällöttävään harmoniaan.

JOUSIMIES
Laukkaa saunaan. Hänellä ei ole mukanaan mitään, hän lainailee luontevasti toisten pesuvälineitä, skorpionin saippuakin kelpaa. Värillä ei ole väliä, mutta englanninkielinen nimi saa hänet haaveilemaan pitkästä matkasta jonnekkin, missä kaikki saippuat ovat englanninkielisiä.

KAURIS
Tuo saunaan vasaran, koska aikoo samalla naulata pari lauteesta irronnutta naulaa paikoilleen. Hän vihtoo kauan ja rankasti samalla samalla hieman karjahdellen tämän rääkin tuomasta nautinnosta. Se on haaste. On aivan ihanaa vihtoa kauemmin kuin oikeastaan haluaisi. Hän ottaa haasteen vastaan ja nauttii onnistuessaan. IHANAA saunoa! Kauris on tyytyväinen saavutukseensa. Kauris suorastaan rentoutuu.

Väliaikatiedotus:
Härkä on vaihtanut asentoa toisen kerran.

VESIMIES
Havaitsee neitsyen pefletti-pyyhe-yhdistelmän ja herkeää pohtimaan, kuinka saisi kehiteltyä materiaalin, joka kestää kuumuutta, mutta johon lika ei tartu. Tulee huomaamattaan keksineeksi TEFLONIN! Ei haittaa, että joku muukin on sen jo keksinyt. Hän keksi sen itse, siis teflonlauteet. Vesimies unohtaa olevansa saunassa, hänen aivonsa nimittäin askartelevat nyt kysymyksessä, kuinka kehittää teflonia niin, ettei se polttaisi takamusta...

KALAT
Meinasi myöhästyä, koska joi saunakaljat etukäteen. Saapuu paikalle, kun kaikki muut ovat jo lähteneet. Löylykin alkaa jo hiipua, mutta se ei kalaa haittaa. Hänellä on omasta takaa yllin kyllin sisäistä lämpöä ja myös sisäisesti nautittua lämmikettä, joten kyllä hänen kelpaa. Löylyn voi myös kuvitella, ellei sitä ole. Saunassa on hyvin hiljaista, siellä ei liiku mikään. Kala luulee olvensa yksin, mutta se ei pidä paikkaansa, koska... härkä on edelleen saunassa.

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »