MansikkaMamma88

Horoskooppi ;) <3

torstai 27. elokuuta 2009 11:20

Eläinradan viides merkki.

Hallitseva planeetta: Aurinko
Symboli: leijona
Elementti: tuli
Onnenkivet: rubiini, timantti
Metalli: kulta
Onnenluku: 1
Onnenvärit: oranssi, liekinpunainen
Onnenpäivä: sunnuntai
Onnenkukka: pioni

Leijona ja muut merkit

Oinas Kiihkeä ja tulinen
Härkä Joskus...
Kaksonen Virkistävää rakkautta
Rapu Täydentävä kumppani
Leijona Jatkuvaa kiihkoa
Neitsyt Unohda koko juttu
Vaaka Romanttinen suhde
Skorpioni Kaikki tai ei mitään
Jousimies Ehdottomasti kyllä!
Kauris Hyvin mahdollinen
Vesimies Vastakohtien viehätystä?
Kalat Kiihkeä mutta lyhyt suhde

Rakkaus ja yhteensopivuus

Leijona on hyvin romanttinen ja hänen on helppo rakastua.
Hänen kiintymyksensä on usein melko ylitsevuotavaa, ja joidenkin voi olla vaikeaa ymmärtää sitä. Parisuhteessa Leijona on uskollinen ja kiihkeä. Hän odottaa, että hänen kumppaninsa arvostaa saamaansa rakkautta ja vastaa siihen täydestä sydämestään. Rakkaus ja intohimo

Rakkaus ja intohimo

Vastakkaisen sukupuolen edustajat pitävät Leijonaa puoleensavetävänä. Leijona ilmaisee aikeensa ihastukselleen niin selvästi, ettei tälle juurikaan jää mahdollisuutta vastata kieltävästi. Leijona on hurmaava ja karismaattinen ihminen, joka saa muut tuntemaan itsensä tärkeiksi. Hän on erittäin aistillinen, ja seksi on hänelle luonnollinen keino ilmaista kiihkeitä tunteita. Leijona näkee aina kumppaninsa parhaat piirteet ja tukee tätä sataprosenttisesti. Leijona on varsin lojaali, uskollinen ja rehellinen, ja syrjähypyt ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.
Leijona viettää kiireistä elämää ja haluaa kumppaninsa olevan kiinnostunut samoista asioista kuin hän itse. Julkisuudesta nauttiva Leijona on taipuvainen mustasukkaisuuteen. Joskus hän odottaa, että hänen kumppaninsa soittaa toista viulua, kun koko maailma pyörii hänen itsensä ympärillä.

Leijonanaisen vartalo on hoikka ja aistillinen, ja hän on aina hyvin pukeutunut.Erittäin kiihkeän Leijonanaisen on vaikea kätkeä tunteitaan. Hän on yleensä hyvin rentoutunut, mutta kun hän menettää malttinsa, seuraukset voivat olla melko pelottavia! Leijonanainen arvostaa suuresti itseään. eikä hän siedä sitä, että häntä määräillään. Hän on avoin ja seurallinen, ja hän haluaa ystäviensä nauttivan elämästä hänen kanssaan - hän on aivan liian elinvoimainen viihtyäkseen pitkään yksin. Ihmissuhteet ovat hyvin tärkeitä Leijonanaiselle, ja hän tarvitsee miehen, joka osaa arvostaa hänen määräilevää, mutta silti naisellista luonnettaan. Leijonanainen nauttii elämästä eniten silloin, kun hän on rakastunut.

Yhteensopivuus

Leijonat tuntevat vetoa muihin eloisiin ja vilkkaisiin tulen merkkeihin, eikä heidän välillään ole puutetta intohimosta. Monissa hyvissä parisuhteissa on kaksi tulen merkkiä, joskin itsepäisyys voi aiheuttaa ongelmia kahden Leijonan suhteessa. Ilman merkeillä on nerokkaita ideoita, jotka ruokkivat Leijonan tulta. Ilman merkkien objektiivisuuden ja järkevyyden ansiosta suhde on sangen tyydyttävä.
Syvästi tuntevat veden merkit kiehtovat usein romanttista Leijonaa. Alussa suhde on kiihkeä, mutta pysyvä onni on mahdollista vain, jos kumpikin osapuoli on valmis tekemään kompromisseja. Suhde maan merkin kanssa voi olla kestävä ja luja, mikäli Leijona pystyy hyväksymään sen, ettei hänen kumppaninsa ole yhtä kiihkeän elämänhaluinen kuin hän itse.

Mieliala: Iloinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »