JassuSi

Ja kuka väitti et mulla on tylsää ?

torstai 10. joulukuuta 2009 15:47

Okei, mä ajauduin keskusteluun nimeltämainitsemattoman henkilön kanssa, ja keskustelu alko puhtaasti siitä, kun hän tokas, että musta ei ois sille vaimomatskua ku mä en haluis elää "sitä hienointa mahdollista elämää".

Ja mä en tiedä, miks vaivauduin tästä blogin vääntämään, mutta kuitenkin; puheenaiheeks tuli sen rikkaat vanhemmat, jotka tekee ihan laillista työtä, ja mun edesmennyt veli, joka teki pimeetä bisnestä. (joku varmaankin törmännyt talousrikollisen tarina-blogiin).

Kuitenkin tän keskustelun aikana tältä henkilöltä tuli muutamia heittoja, jotka oikeesti pisti vähän hymyilyttämään. "no hei cmoon mun isä on nokian tekinen johtaja kylmä tien millasta elämä on isoissa todellisissa firmoissa". Öh okei, ja se sitten tekee paremman ihmisen? Ku vaa nää tämmöset isot firmat on todellisia juttuja ? Menee multa taas ohi, kyseinen henkilö jonka kanssa keskustelua kävin, on kuitenkin 20 vuotias.

No mutta siis, mähän en voi tietää Nokian bisneksistä mitään, että onko se täysin laillista vai löytyykö jostain porsaanreikä, koska se on niin iso yritys, että on helppoa laillistaa korkeilla palkoilla olevien laiton bisnes katselemalla muuhun suuntaan, kuka tietää.Tämä kuitenkin johti siihen, että sieltä tuli hirveet litanniat vastaväitteitä, vaikka en missään vaiheessa väittänyt mitään, sanoin vaan, että sekin on mahdollista.

"jos et sattunu tietää ni nokia tekee lähes tulkoon kaikkien maitten viranomaisverkot et luuleks et ne ei kiinnostuis jos nokia tekis kaikkee paskaa? ja ylläpitää niitä".Okei, tälle seuraavalle mä tipahdin..pahemman kerran; "oon esimerkiks käyny iskänkaa paikois mihin ees obamalla ei olis mitään asiaa". :--D Vastasin tähän vaan, että oon mäki, mun vessassa meinaan.Ja vastaus kuulu; "no voit koittaa päästä kiinan puolustusvoimien operointihuoneisiin"

Tosiaan kun tän keskustelun jälkeen sanoin, että mä en taida jaksaa käydä enään yhtä naurettavia mielipidekeskusteluja hänen kanssaan, niin vastaus oli; "blokkia ja poistoo sit vaan kehiin. en ihmettele yhtään et miks oot sinkku kun ei kukaa haluu pitää sua kädest kii"

Rakkaudella tälle idiootille: minä (L)

Mieliala: Nälkäinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »