maria851

Mietityttää..

maanantai 02. lokakuuta 2006 01:10

Mitäs mieltä te olette siitä että..Jotkut eivät luokittele nyrkeillä lyöntejä tai potkuja..Lapsenpahoinpitelyksi vaan kuritukseksi..
Ei oikein ymmärrä tätä ihmisten ajatusmaailmaa..Eihän eläimiäkään saa lyödä eikä potkia,se on rikos,mutta miksi sitten saisi lapsia lyödä ja potkia..
Eihän lapsetkaan pysty puolustautumaan..Hmm..Tuntuu että maailmassa on TODELLA pahoja ja oudosti ajattelevia ihmisiä..
Mä en ainakaan itse voisi IKÄÄN lyödä tai potkia lastani..Saati katsoa vierestä kun joku toinen lyö mun tai omaa lastaan..Puuttusin kyllä heti..

Juu,ja onhan tuo tullut huomattua hieman joka asiassa mitä tapahtuu että nykyään ihmiset ovat aika välinpitämättömiä..Kaiken suhteen..Esim jos joku on sammunut ojaan kylmänä iltana,hyvin moni vaan katsoo ja menee ohi,pysähtymättä..
Tai jos joku näyttää siltä että on sammunut,mutta oikeasti loukkantunut pahasti ja kuupahtanut esim tien vierelle..Ei kovin moni autoilija pysähdy tarkistamaan..

Aika ilkeitä ihmiset on..Toivottavasti niitä HYVIÄ on paljon enemmän nykyään...Musta on aika outoa miten vanhemmat kasvattavat lapsensa..Kasvattavatko he oikeasti lapset välinpitämättömiksi ja ilkeiksi..Antavat muka vapaan kasvatuksen..Pöh sanon minä..Se vapaa kasvatus villitys on vaan joidenkin tyhmien idea..Vapaa kasvatus saa aikaan koulukiusausta,tappeluja,huumeiden käyttöä,masennusta ja itsemurhia..Kyllähän moni joka ei ole saanut ns.vapaata kasvatusta kokee ja joutuu kokemaan samat asiat..Mutta silti..

Ja sitten se kun tuomitaan ja haukutaan ihmisiä..heidän ulkonäön ja pukeutumisen perusteella..Se on kamalaa..Ihminen voi olla kaikin puolin ihana vaikka ei pukeudu viimeisimmän muodin mukaan..ja niin päis pois..Eikö vanhemmat muka todellakaan huomaa että heidän lapsi on koulukiusaaja tai kiusattu..Hmm..Ei varmaan..

Juu..Onpas siinä miettimistä suuntaan ja toiseen...Plääh..Nykymaailma on ihan perseestä!!

maria851

maria851

maria851

Mieliala: Väsynyt

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »