5iru

Hmm ;) S*X ?

lauantai 06. helmikuuta 2010 19:54

1. Miehen sydän
Belfastissa sijaitsevan Queensin yliopiston mukaan miehillä, jotka harrastavat seksiä kolme kertaa viikossa tai useammin, on jopa puolet pienempi sydänkohtausriski.
Saman tutkimuksen mukaan säännöllisesti vällyjen välissä viihtyvillä on myös suurempi todennäköisyys selvitä sydänkohtauksesta!

2. Painonpudotus
30 minuuttia pedissä polttaa 200 kaloria. Hauskempaa kuin kuntopyöräily!

3. Uni
Saa parempaa... Unta! Lakanoissa pyöriskely ennen uneen vaipumista vapauttaa endorfiineja, jotka auttavat saamaan unta.

4. Seksiä, ei flunssaa
Wilkein yliopiston tutkijat Pennsylvaniassa havaitsivat, että seksi kerran tai kaksi viikossa parantaa immunnijärjestelmää 30 prosenttia. Hyvästi syysflunssa!

5. Hammashuolto
Siemenneste sisältää sinkkiä, kalsiumia ja muita mineraaleja, jotka estävänt hammasmätää. Mitä sitten, että määrät ovat mikroskooppisia.. Tajusitte kyllä idean!

6. "Ne" lihakset
Ei enää jatkuvia vessataukoja tv-sarjan aikana! Puuhailu pedissä kiinteyttää lantiopohjan lihaksia, jotka puolestaan tukevat kohtua, rakkoa ja suolta. Pidätyskyky paranee!

7. Vähemmän tuskaa
Orgasmin jälkeen kehosi suorastaan uiskentelee oksitosiinissa. Kuulostaa tieteelliseltä, mutta piikki oksitosiinin tuotannossa vapauttaa endorfiineja, jotka lievittävät niveltulehduksen ja kuukautisten aiheuttamia kipuja. Halleluja!

8. Säännöllisyyttä
Umpieritysopin tutkijat (hui, mikä sanahirviö) Kolumbian ja Sranfordin yliopistoista havaitsivat, että ainakin kerran viikossa makuuhuoneessa hurjastelevilla naisilla on säännöllisempi kuukautiskierto kuin niillä, jotka ilottelevat pedissä aniharvoin.

9. Rentous
Ärtyisyys on pian historiaa!
"Tuntoaistin stimulointi rauhoittaa hermoja", kuvailee Evelyn Resh, kätilö ja Canyon Ranch -kylpylän terveyspalveluiden johtaja.
Kosketelkaa siis toisianne; se kannattaa!

10. Tee sitä nyt, saat sitä myöhemminkin
Käytä sitä tai menetät sen! Jos erotiikka maistuu nyt, pysyy se todennäköisesti osana elämääsi myöhemminkin.
"Mitä enemmän seksiä harrastaa, sitä todennäköisemmin testostronin tuotanto jatkuu. Testosteroni on yksi hormoneista, joka vastaa seksuaalisesta halukuudesta", Michele Weiner Davis, avioliittoterapeutti ja kirjailija toteaa.

11. Stressit pois
Ärsyttää? Voisit räjähtää? Pää punaisena huutamisen sijaan ääntele sängyssä! Seksi laukaisee jännitystä.

12. Unohda itsesi ja villiinny
Omassa turvallisessa pedissä voi ilmaista pelottaviakin tunteita. Ole aggressiivinen ja dominoi!

13. Itsetuntoa
Tunne voimasi.
"Kun asiat sujuvat sängyssä ja tyydytät kumppanisi, tunnet itsesi varmemmaksi ja voimakkaammaksi myös muilla elämän osa-alueilla", havainnollistaa Sandor Gardos, filosofian tohtori, seksiterapeutti ja MyPleasure.com -sivuston perustaja.

14. Syöpää estämässä
Auta ukkoasi! The Journal of the American Medical Associationin mukaan enemmän ejakulaatiota on parempi: se kun estää eturauhassyövän syntyä.

15. Onnellisuus
Seksi tekee onnellisemmaksi kuin raha - ainakin, jos uskomme the National Bureau of Economic Researchin uusinta tutkimusta.
Säännöllistä makuuhuonemeininkiä sisältävä avioliitto teki tutkimuksen mukaan yhtä onnelliseksi kuin ylimääräinen $100,000 vuositulo!

16. Ikääntymiselle stoppi
Skippaa Botoxit! Neurofysiologi ja lääketieteen tohtori David Weeks toteaa uudessa kirjassaan aktiivisen seksielämän hidastavan ikääntymistä. Tunne siis itsesi nuoreksi sänkykamarissa!

17.Vauvoja!
Vauva ei tahdo syntyä? Synnytyksen voi laukaista sillä, mikä sen aloittikin!
"Siemenneste sisältää prostaglandiineja. Kun ne ovat tekemisissä kohdunkaulan kanssa, se laajenee, ja synnytys voi käynnistyä", Evelyn Resh sanoo.
Viimeinen ja ehkä kaikista tärkein:

18. Koska se on kivaa!
Seksi on hauskaa ja nautinnollista. Parisuhteessa se lähentää puolisoita toisiaan, luo lämpöä ja syventää rakkautta.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »